Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečanje za NOVO LETO – bi se kaj dobili

Srečanje za NOVO LETO – bi se kaj dobili

Saj ni nič “moral”. Je pa zaželeno. Vsaj z moje strani.

Jaz se tudi pofočkam. Za datum mi je vseeno, kljub temu pa ne morem 100% zagotoiti, da bom kahko prišel.

Saj ni nič “moral”. Je pa zaželeno. Vsaj z moje strani.[/quote]

Heh…. 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Nič še prestavljat, imamo 2 zadevi okoli tega, morda mi na eno ne bo treba it. Za1x naj ostane 7. 12.,sploh če je večina za, bom vidla kaj se bomo zmenili. Fora je ker hočem bit tam, ker mamo celo sranje.

Itak moraš priti, it, halo! pa Robič tudi no.

Nič še prestavljat, imamo 2 zadevi okoli tega, morda mi na eno ne bo treba it. Za1x naj ostane 7. 12.,sploh če je večina za, bom vidla kaj se bomo zmenili. Fora je ker hočem bit tam, ker mamo celo sranje.[/quote]
Sem že. Tak, da sedmega mene ne bo.

it, kakšna je statistika? Koliko jih je zdaj za 7. in koliko za 14.? Bemtiš, jaz bi vas rada vse prijavljene vidla 🙁

Koliko časa pa naj bi tista tvoja zadeva trajala, a cel dan?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Koliko časa pa naj bi tista tvoja zadeva trajala, a cel dan?[/quote]

Ja, ne vem, kot že rečeno, ne bo šlo na izi, vsaka stran ma svoje odvetnike, nimamo pojma, kako dolgo zna trajat, par ur? Pol je pa še vožnje ene 2uri do Lj. Zato sem rekla, da je datum vprašljiv :/

Kok pa vas ne more 14.tega?

Meni osebno še bolj odgovarja 14., ker kot sem že napisala imam začetek decembra “zabezecan”, ampak bi se vseeno potrudila, da vas ne bi preveč razočarala … sem pa že razmišljala, da če se mi časovno ne bi izšlo, bi pa tortico res kar kupila…. saj se hecam 🙂

Skratka jaz sem na razpolago tudi 14. :)))

14. dec bo ok 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Trenutno vseeno več za 14.12., še sploh zato, ker če Robi ne gre, potem tudi jaz skor ziher ne pridem, ne bi rada se sama vozila v Lj, pa potem tudi ne vem, kako bo z On_ – ovo ženo, smo se nekako pogovarjale, da bi šli skupaj, sicer se še On_ ni nič se zjasnil, razen da obljublja kuhančka, ampak recimo, da bi bila to ena izmed možnosti, da se skupaj pripeljemo… In ker načeloma tudi drugi nekako imate prosto oba datuma, bolj ali manj, pa potem naj bo sedaj 14.12..

Torej, še enkrat, 14.12.2012 se dobimo v Ljubljani.

Za uro in lokacijo pa preko ZS-ja.

Pa upoštevajte prosim, da bo možnost parkiranja !!!

woohooo, kulči 🙂 Me happy.

Mogoče se še jaz spravim nekaj ustvarjat, praline wannabe, mmm

No, družba, ste kar nekam izginili… 🙂

URA ???

Kakšni predlogi bi bili dobrodošli. Jaz navijam za čim prej, ker me bodo doma čakale obveznosti v obliki otrok…

In seveda lokacija.

Krivokljunka, Katenjka, Zmedena samica in še kdo, ki ste iz Lj, s predlogi na plan…

A nismo rekli da bomo te stvari po zsjih in mejlu sporočali? Ti bom mejl poslala.

Joj, srčno upam da bo mo že imeli snegeca in da bo jao romantish :))

Če bo snegec mi bo sopotnica kot je It prišla prav če bo treba v kak klanec rinit avto da bo jao romantish…… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No, jaz dokončno sporočam, da me na srečanje ne bo.

Ah to je sigurno zaradi matjažka, ki bi se rad dobil s tabo na samem :)))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ah to je sigurno zaradi matjažka, ki bi se rad dobil s tabo na samem :)))))[/quote]

A res? Ti je rekel, da mi to sporočiš?

Ah to je sigurno zaradi matjažka, ki bi se rad dobil s tabo na samem :)))))[/quote]

A res? Ti je rekel, da mi to sporočiš?[/quote]Ja, mi je posebej povedal, da se ne bi sekirala, da je to zaradi mene. A ne da je prijazen?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Skoda.

Pa ne offtopicirat, prosim. Za to mate druge teme.

Jaz sem se držala teme in sem napisala samo stavek, da me ne bo, ostalo sva s Katenjko razčistili na chatu. Srečanje pa organizirate s polžjo hitrostjo, se boste morali malo popraviti. :))

Letelo je na vse offtopice.

Polžja hitrost? Saj je že vse dorečeno že zdavnaj.

Če so pravi ljudje in pravi interes, se da zmenit iz danes na jutri. :))

Če so pravi ljudje in pravi interes, se da zmenit iz danes na jutri. :))[/quote]

Ta stavek se lahko bere na različne načine. :)) Pohvalno. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close