Srečanje za NOVO LETO – bi se kaj dobili
Zakaj oz čemu je potrebno pretvarjanje, zakaj ne bi smeli biti to in takšni kakršni smo….ponarejen človek, ponarejeno življenje, kdo se v tem najde naj mu tekne, meni je ta filozofija povsem zgrešena, ne vredna energije, časa, pozornosti. Katenjka, hvala da si delila z nami to, da imaš rada ponaredke oz da si posledično rada razočarana 😉
Zakaj oz čemu je potrebno pretvarjanje, zakaj ne bi smeli biti to in takšni kakršni smo….ponarejen človek, ponarejeno življenje, kdo se v tem najde naj mu tekne, meni je ta filozofija povsem zgrešena, ne vredna energije, časa, pozornosti. Katenjka, hvala da si delila z nami to, da imaš rada ponaredke oz da si posledično rada razočarana ;)[/quote]Zmedena samica, resnično imam probleme, ker sama več ne vem, kje se neha moja lastna igra in kaj sem že jaz. Ker enostavno na tem svetu ne naredim nič dobrega in pametnega, prav veliko pa naredim za to, da to opravičujem. In če sem razočarana? Če bi bila bolj pristna, bi bila še samo bolj~~
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Zakaj oz čemu je potrebno pretvarjanje, zakaj ne bi smeli biti to in takšni kakršni smo….ponarejen človek, ponarejeno življenje, kdo se v tem najde naj mu tekne, meni je ta filozofija povsem zgrešena, ne vredna energije, časa, pozornosti. Katenjka, hvala da si delila z nami to, da imaš rada ponaredke oz da si posledično rada razočarana ;)[/quote]Zmedena samica, resnično imam probleme, ker sama več ne vem, kje se neha moja lastna igra in kaj sem že jaz. Ker enostavno na tem svetu ne naredim nič dobrega in pametnega, prav veliko pa naredim za to, da to opravičujem. In če sem razočarana? Če bi bila bolj pristna, bi bila še samo bolj~~[/quote]
Katenjka…Bo treba poiskati kakšnega moškega, da mu boš kaj dobrega skuhala in mu stregla, da boš s tem naredila kaj dobrega. 🙂
Bo ti potem zrasla še samozavest.
Priznam, da nisem v tvoji koži, tako da je na tebi kako se obnašaš; pristnost je v nekaterih okoliščinah dragi šport pa vendar mi je ljubša kakor pri drugih tako tudi pri sebi 😉
Tvoj argument zveni precej samopomilovalno….. med drugim, vkolikor rada glumiš ne moreš tega zahtevati/pričakovati od drugih, no vsaj od mene ne.
Ne vem, če večini.
Zato predlagam, da vsak napiše tu gor, kateri datumi mu/ji ustrezajo.[/quote]
Lol, Robi, it je napisala tole
Mislim da tisti ki so hotli, so se že izjasnili. Silit ljudi v neko akcijo je pa nesmiselno, ane. Tisti ki pa niso napisali, kaj jim ustreza pa pišejo da bi prišli, jim je pa najbrž vseeno 🙂
katenjka ima bržčas identitetno krizo, nič ne de, vsak ima svoje demone.
Se pravi ti nisi napaka, le živiš v zmoti? 😉
To bi se pa dalo popravit, kajne? :)[/quote]Niti ne, moj obstoj je prilično kar napaka, nisem se baš posrečila. Fizično še nekak, bi bilo oholo, d abi mislila drugače, zdrava sem, imam obe roki in obe nogi, kar ni samoumevno, lahko bi sicer imela večje joške in širše boke ali da bi recimo bila brez dioptrije, pa sem se že na vse to čisto navadila. Očitni manjek pa imam na psihosocialnih lastnostih, čeprav od časa do časa sprejemam tudi to, mogoče ravno zato, ker nočem nič delati v tej smeri.
Samo mimogrede, On_, sem slučajno opazila, da so tvoji offtopici zadnje čase prav hudobni. (Saj veš, a ne?)
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Se pravi ti nisi napaka, le živiš v zmoti? 😉
To bi se pa dalo popravit, kajne? :)[/quote]Niti ne, moj obstoj je prilično kar napaka, nisem se baš posrečila. Fizično še nekak, bi bilo oholo, d abi mislila drugače, zdrava sem, imam obe roki in obe nogi, kar ni samoumevno, lahko bi sicer imela večje joške in širše boke ali da bi recimo bila brez dioptrije, pa sem se že na vse to čisto navadila. Očitni manjek pa imam na psihosocialnih lastnostih, čeprav od časa do časa sprejemam tudi to, mogoče ravno zato, ker nočem nič delati v tej smeri.
Samo mimogrede, On_, sem slučajno opazila, da so tvoji offtopici zadnje čase prav hudobni. (Saj veš, a ne?)[/quote]Se ne strinjam s tabo o tvojem obstoju 🙂 Mislim, da imaš vse na svojem mestu in ravno pravšnje velikosti, tako da za zunanjost ne rabiš bit v skrbeh 🙂
Glede na to kako pišeš in kaj si že do/preživela pa tudi “notranjost” ne bi smela bit problematična, le kakšno ramo bi rabila včasih, da se malo nasloniš, ko ti “ravnotežje dela probleme”, mogoče bi pa za začetek na kako klopco osedla pod cvetoče drevo….. :)))
A v off sem pa zloben? 🙂
Misliš, da sem tak že od rojstva ali zato, ker se z prededipaleci družim? :)))
ps
upam, da ne bom za to spet dobil “batin” kot za kuhančka, ki bi ga spila za vogalom slaščičarne v kateri se ne sme točit take pijače…
Glede DATUMOV:
štela sem datume preko foruma zapisane in preko ZS, kjer se glede datumov niso opredelili oz. jim je vseeno oz. sta jim sprejemljiva oba datuma, sem štela glas tako za 7.12. kot za 14.12..
Skupaj torej jih je vseeno več za 7.12..
Zaenkrat.
Če pa ima kdo še kakšen komentar, ali vidi kakšno spremembo za datum 7.12. (torej, da ne bi mogel priti, pa bi si želel) oz. karkoli kar bi datumsko lahko vplivalo na (ne)udeležbo, pa zapišite.
:))) Lahko bi jo potem tam kar prodala.[/quote]
Naša Bibitka je podjetnica. 🙂
Ja, za lokacijo še sama ne vem. Tako da tiste, ki ste iz Lj, in bolj poznate primerne kotičke (ki predvsem niso predaleč!!!), da še meni kaj prišepnete.
Ja, pa še toliko, jaz ne bi rada ravno kot nora iskala parkirplac po celi Ljubljani. Verjetno tudi ostali (ki bi v Lj prišli z avtom) ne. Še kakšna ideja glede tega bi bila dobrodošla.
Krivokljunka, a potem 7.12. nikakor ne bi bil sprejemljiv?
Robi težko, da bi si sedaj (ko je rezervacijo za prosti datum prilagodil na 7.12.) prestavil na 14.12..
Povejte še ostali, ki imate namen priti, kako bi vam res najbolj odgovarjalo.
Jaz tako ali tako za katerikoli datum ne morem 100% garantirat, da je ta pravi, ker vse prehitro lahko pride pri otrocih do kakšnih bolezni ipd., in potem srečanje za mene odpade… Tako da na mene se ne preveč ozirat.
Forum je zaprt za komentiranje.