Srečanje za NOVO LETO – bi se kaj dobili
Pozdrav vsem,
koliko razumem iz postov bi se naj miting zgodil v Lj…ker bi vas vse (kar vas že poznam) rada videla in morda spoznala še koga se bom dogodka udeležila. Na predlagane datume nisem vezana, mi je pa tudi vseeno s čim se bomo okupirali – ali bomo pili kuhančka, ali se zadevali s torto, bowlali ali morebiti celo plavali v Ljubljanici 😉
Bititka, lej da bo torta dovolj velika &sladka :))))))))
Kaj se zdaj, brut, obračaš proti meni? Si sama ob eni priliki rekla, da sem jaz bolj za komunikacijo ena na ena, vse kar je več kot trije ljudje, mi je preveč, mislim, da bi se pogovarjala v neki veliki družbi oz če že, se vedno ena na ena, in še to ponavadi s tistimi, ki jim je tudi blizu taka komunikacija.
Vsi sončki, ki obljubljajo, da znajo iz vsakega mutastega narediti čvekljivega človeka, se na koncu izkaže, da se pogovarjajo samo med sabo. In s tem ni nič narobe. S kom takšnim se zaštekam samo in izključno samo v primeru, če imam res kaj skupnega…zakaj misliš midve nisva prišli nikoli na šmarno, z zmedeno samico pa sva?
Meni je kul v nakupovalnem centru v množici ali če sem sama v gorah, kot sem napisala, sem prilagodljiva, za vsak primer lahko vzamem zaprašene zapiske zraven al pa ono knjigo od heisenberga je še nisem prebrala… In ja, bi prišla na srečanje, meni je vsak petek in svetek ok, če me ne bo bo to zato, ker bo kaj trenutno prišlo vmes ali če me kdo posebno ne bi rad videl
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] S tabo bi me blo pa strah se videt, tolstoj je na prvo stran k anni karenini napisal “Maščevanje je moje in jaz bom povrnil” ne vem, kako si ti to razlagaš, ki v boga ne verjameš~~
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Meni datumi niso gospodar….. 😉 :)))
Ammmmm razmišljam….. 🙂
Ja na žalah bi se še kakšna hiška našla, poleg cipres, ki je večinoma nezasedena, stoji osamljena tam….lahko bi mi malo poživili dogajanje v njej. Mogoče ima Katenjka kakšno literaturo s specifično tematiko, ki bi jo nam naglas prebirala… v drsalkah in kratkem krilcu z bleščicami 😀
Vse v stilu Corpse Bride ?
Dobesedno. Kot tudi “če boga ni, je vse dovoljeno”.[/quote]
preojdipalc![/quote]Kdo zdaj? Spider je bil že vse, samo prededipalec pa ne vem, če je. Bil je pa to Vronskij in pa annin sin bi bil mogoče.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Pa kaj ste res vsi tako neizbirčni, kar se družbe tiče, ali kaj? Ali željni novih spoznanstev? Ali ste se na forumu kao ful zaštekali? Ali se boste dobili pač zato, da se boste malo delali, da se razumete?
Jaz niti slučajno nisem pozabil, koliko dreka je večina od vas izlivala po meni na tem forumu, tudi ko debata sploh ni tekla o meni, ali predvsem takrat, ste veselo prilivali bencin na ogenj. Zato mi ne pamet ne pade, d abi hodil na nekakšna srečanja, ker s ez glumci jaz nimam v živo kaj pogovarjati, še manj pa glumiti nekakšno prijateljstvo. tako pa vas imam lepo na forumu, ko mi do druženja z vami več ni, pa enostavno ugasnem računalnik.
Srečali se bodo tisti, ki so se že dobili pa še kakšen nov, zakaj pa ne. Spajder, pozabljaš, kolikokrat si bil sam do fundamenta žaljiv in nemogoč, so what, karavana gre dalje.
Meni se je že pripetilo (in ne samo 1x), da mi je šla neka oseba na forumu (kakršnem že) močno na živce, v živo pa sva se zaštekali. In obratno. Se na netu zaštekaš, ko se pa vidiš pa živ dolgčas al totalna nekompatibilnost.
Včasih se pač dobiš z neznancem brez pričakovanj, samo zato da si izmenjaš par voščil in podeliš nekaj lepega svojega z njim/njo. Pa čeprav ne vodi v kaj več.
Če še štejem sporočila preko ZS, potem bi bil v igri bolj 7.12.
tako da, kateri se še niste izjasnili glede datuma, na srečanje bi pa prišli, hitro odtipkajte svoj datum ali tle gor, ali preko ZS.
Sedaj se še da kaj spremeniti, recimo tam še kakšen dan, dva, tri, potem bi pa jaz datum “zapečatila”.
Ok?
Je že tako, da se, ko se srečaš, namerno malo potegneš nazaj in glumiš bolj kot preko pisanja in bolj kot kasneje ~~glumiš itak vedno, naše življenje je igranje vlog, je pisalo v našem učbeniku za sociologijo.~ Se mi tudi zdi, da je pisanje po forumih postalo nekam bolj mlačno med tistimi, ki smo se videli, in ponižno sem prepričana, da bi med marsikaterih, če bi se srečali, komunikacija popolnoma zamrla. Od tod verjetno pragmatične želje, da se dotični nočete prikazati hehe
Meni je za datum vseeno, prosila bi samo to, da glumite… glumite čim bolj~~
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Jaz igranje različnih vlog ne bi poimenovala glumenje, ker ima slednje preveč negativni prizvok. Če se do šefa obnašaš drugače kot do prijateljic, še ne pomeni, da pred šefom glumiš.
Dobro, potem pa 7. dec. Itak ne bo vsem všeč datum, ampak če je večini, je že ok. Bibita bo mogla mal pohitet s tortico (itak jo bomo zmazali u sekundi 😀 )
Forum je zaprt za komentiranje.