Srečanje za NOVO LETO – bi se kaj dobili
Oh, antilopa, čisto preveč si črnogleda…. ko se začne tisto predpraznično vzdušje in vse kar sodi zraven, se hočeš nočeš stisneš k nekomu, če ne drugač takrat ko mu daš lupčka in zaželiš vse vse …. :)))) Bo pa On_ poskrbel, da bo mrzlo, pol pa se itak ve kako in kaj.:))))
p.s.
Ker, če se ne bomo nič stiskali, pol nima smisla hodit tako daleč.:))))[/quote]
Če se srečanje organizira samo iz tega razloga (stiskanje), potem mene ne bo zraven. Moj cilj je predvsem spoznati nekaj novih ljudi in se zabavati v zmerni meri. Nič čudnega, da je Matjažka strah, da ga bomo napadle. :))[/quote]
mazjažka ne bo ker ga skrbi za vas, namreč njegov tič je ko pes, njegovi ne naredi nič, vas bi pa ratrgal:)
Jaz mislim, da je ona bolj skromno bitje in nikoli ne pričakuje preveč. Se pa rada pusti presenetiti. :-))))[/quote]
Absolutno, nikoli ne pričakuj preveč.:))) Bibitka je pozabila, da ta taktika “na izvoli” ni vedno učinkovita. :))[/quote]
Bibitka nikoli ne taktizira, potem pa čist možno, da nekdo pomisli, da se kaj ponuja.:)
Boom ima čisto prav 🙂
Hej, družba.
Glede na to, da nas je sedaj vseeno nekaj se opredelilo, da bi se srečali, kaj pravite, a čmo to zadevo resno vzet v roke, pa rečt en datum, pa prosim, še kakšno dodatno lokacijo.
Tudi če šetamo po LJ, drsamo ali veslamo po Ljubljanici, še vedno se mi zdi fajn, da se nekje tudi usedemo, poklepetamo, mogoče kaj pojemo ali vsaj spijemo, zaplešemo???, v glavnem še malo forumske zasebnosti namenjene za kakšen pogovor, spoznavanje itd..
Tako da, a je mogoče kdo blizu LJ doma, da bi namenil kakšen kotiček v stilu vikenda/zidanice… ali mogoče sobico in prostor, da skuhamo vino ali kaj podobnega….
Še kaj? Kakšna ideja?
Samo tam ne more Onetov Janez postreči Krivokljunovi Micki kuhančka….
Ali bi to midva naredila za vogalom slaščičarne? 😉 :)))[/quote]
Saj če bi Onetov Janez postregel kuhančka svoji ženi, ne bi rabil vogala slaščičarne.
Obema ali več pa (kvalitetno) ne gre.[/quote]Aaaaaaaa kdo pa pravi, da ga njej ne postreže? 🙁
Samo ostaja mi ga še nekaj pa se ne spodobi, da bi ga stran metal, ko je že kuhan. Saj ga bo še zate ostalo nekaj, ne sedaj fovšije zganjat….. :))))
Lahko bi bila degustator, ko si ravno tu pri roki
Forum je zaprt za komentiranje.