Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečanje za NOVO LETO – bi se kaj dobili

Srečanje za NOVO LETO – bi se kaj dobili

Nekaj takega kot ti tako, da….. nič nas ne sme presenetiti je bilo včasih naše geslo.
Samo takrat je bilo vprašanje atomskega napada…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Oh, antilopa, čisto preveč si črnogleda…. ko se začne tisto predpraznično vzdušje in vse kar sodi zraven, se hočeš nočeš stisneš k nekomu, če ne drugač takrat ko mu daš lupčka in zaželiš vse vse …. :)))) Bo pa On_ poskrbel, da bo mrzlo, pol pa se itak ve kako in kaj.:))))

p.s.
Ker, če se ne bomo nič stiskali, pol nima smisla hodit tako daleč.:))))[/quote]

Če se srečanje organizira samo iz tega razloga (stiskanje), potem mene ne bo zraven. Moj cilj je predvsem spoznati nekaj novih ljudi in se zabavati v zmerni meri. Nič čudnega, da je Matjažka strah, da ga bomo napadle. :))[/quote]
mazjažka ne bo ker ga skrbi za vas, namreč njegov tič je ko pes, njegovi ne naredi nič, vas bi pa ratrgal:)

Vis, X6, če imaš tako mrcino doma, se lahko ponudiš in pripelješ tisto sramežljivo Korošico 😉 Ti sploh ne rabiš verig haha

No, meni je všeč, da se je it spomnila in da vas je toliko navdusencev. Bom pustila svoj pms doma haha

Jaz mislim, da je ona bolj skromno bitje in nikoli ne pričakuje preveč. Se pa rada pusti presenetiti. :-))))[/quote]

Absolutno, nikoli ne pričakuj preveč.:))) Bibitka je pozabila, da ta taktika “na izvoli” ni vedno učinkovita. :))[/quote]

Bibitka nikoli ne taktizira, potem pa čist možno, da nekdo pomisli, da se kaj ponuja.:)

Boom ima čisto prav 🙂

Bibita nič ne ponuja…Če pa si kdo kaj postreže, pa menda ni problema. 🙂

Pa ne pozabite določiti datuma….Pomembno je ali bo to še pred koncem sveta ali po koncu tega sveta. 🙂
Mogoče nekateri ne preživimo konca sveta….:))

Kostanji so letos pri nas slabo obrodili, so bile samo bodice, nič plodov….
Mogoče bodo drugo leto kaj bolj radodarni…. ;)[/quote]

Bodice so vsako leto.

Mislim da niso bodice nič krive. Samo (On_-ove) roke , ki kostanje ven zbezajo, so letos zatajile…

Tako je! Obvezno pred 21-im.

Tako je! Obvezno pred 21-im.[/quote]

Potem je najboljše, da se dobimo kar 21., pa še petek je in, če bo res treba gremo skupaj na ladjico.:)

p.s.
Jaz prinesem torto velikanko; manj nas bo, večje kose bomo rezali.:)

Za novoletno zabavo rezervirajmo v slavni Gostilni pri šefu. :)) Pogostila nas bosta Jani in Teja. 😀

A ves, to pa ni tok svoh ideja 😉 Kurcvasgleda, nc ni treba prit, bo za naju s katenjko vec ostalo :DD

Če bo srečanje v Gostilna pri šefu in bosta stregla Jani in Teja, bi se rada pridružila.

Lahko?

Mrbit spoznate fajn ljudi ……

Seveda.

Jaz bi šla veslat po ljubljanci. Ne, pač resno 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Krivokljun, nabavi čoln za osmerec brez krmarja. 🙂

Krivokljun, nabavi čoln za osmerec brez krmarja. :)[/quote]

A ne bi raje drsalk vzela, katenjka? haha

V glavnem, jaz računam na torto od Bibite Melite, pa na kuhanca od Onetovega Janeza pa antilopo si predstavljam, da bo prinesla bleščice in nas posula z njimi …

Hej, družba.

Glede na to, da nas je sedaj vseeno nekaj se opredelilo, da bi se srečali, kaj pravite, a čmo to zadevo resno vzet v roke, pa rečt en datum, pa prosim, še kakšno dodatno lokacijo.

Tudi če šetamo po LJ, drsamo ali veslamo po Ljubljanici, še vedno se mi zdi fajn, da se nekje tudi usedemo, poklepetamo, mogoče kaj pojemo ali vsaj spijemo, zaplešemo???, v glavnem še malo forumske zasebnosti namenjene za kakšen pogovor, spoznavanje itd..

Tako da, a je mogoče kdo blizu LJ doma, da bi namenil kakšen kotiček v stilu vikenda/zidanice… ali mogoče sobico in prostor, da skuhamo vino ali kaj podobnega….

Še kaj? Kakšna ideja?

No, jst nisem tolk za zidanice oz. osebne prostore, ampak kak lokal, kjer se pustimo razvajat, da nas lepo postrežejo 🙂 Padla je ideja za slaščičarno nekje v LJ …

Datum pa recimo 14.12., to je petek.

Hvala, Krivokljun.

Tako, sedaj pa hitro napisat, kdo bi prišel.

Jaz, Krivokljun, kdo še…

(dejte se prosim javit)

Samo tam ne more Onetov Janez postreči Krivokljunovi Micki kuhančka….

Ali bi to midva naredila za vogalom slaščičarne? 😉 :)))

Ali bi to midva naredila za vogalom slaščičarne? 😉 :)))[/quote]

Saj če bi Onetov Janez postregel kuhančka svoji ženi, ne bi rabil vogala slaščičarne.

Obema ali več pa (kvalitetno) ne gre.

Ali bi to midva naredila za vogalom slaščičarne? 😉 :)))[/quote]

Saj če bi Onetov Janez postregel kuhančka svoji ženi, ne bi rabil vogala slaščičarne.

Obema ali več pa (kvalitetno) ne gre.[/quote]Aaaaaaaa kdo pa pravi, da ga njej ne postreže? 🙁
Samo ostaja mi ga še nekaj pa se ne spodobi, da bi ga stran metal, ko je že kuhan. Saj ga bo še zate ostalo nekaj, ne sedaj fovšije zganjat….. :))))
Lahko bi bila degustator, ko si ravno tu pri roki

[/quote]

Hmmmm… njegova žena?

Hmmmm… njegova žena?[/quote]Ja mogoče je res kaj takega kdaj izjavila, samo mogoče je bila mera (že) polna pa nismo več nalivali in se je zato razhudila…… :))))

katenjka sanja o bowlingu, vendar jaz nisem za to in mislim da tudi it ni pa nekak ne zgleda na predpraznicno srecanje taka aktivnost … Drugi se niso pa nic zjasnili, predvidevam, da jim je kul in vseeno, samo da je 🙂 Bibiti lahko dam kak zanimiv recept za torto, ko se je ze javila … hehe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close