Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SREČANJE SAMSKIH MONOVCEV ;)

SREČANJE SAMSKIH MONOVCEV ;)

Vprasanje je samo eno: ali si bil v zivljenju iskren sam s sabo. Koliko moskim ti lahko reces EDINI???

Pred 17 leti mi je oče umrl. Koliko časa sem žalovala? Težko rečem, ker ga seveda še zmeraj nosim kot očeta v srcu z najlepšimi spomini, in ti najlepši spomini so v meni začeli živeti šele tedaj, ko se je bolečina z leti razblinjala kot črni oblak. Tedaj sem pravzaprav spoznala, da sem žalostna, ker očeta ni več v našem življenju, bolečina pa je s tem spoznanjem splahnela… Zdaj se v družini o očetu pogovarjamo o najlepših spominih in seveda tudi o tistih tragičnih – bolezni, zaradi katere je umrl.

A to naj bi pomenilo, da sem jaz njega maltretirala, da je moral s seboj pripeljati varnostnike – mamo in sestro? ;)))[/quote]

Tako nekako. 🙂 Pol leta štrik nastavljaš. Dobr da se te je rešil… :)[/quote]

Vidim, da nisi pomislil na to, da sem rabila čas za zmenek, ker sem bila izredo nezaupljiva do prvega zmenka z nekom, ki si samo dopisujem? 😉
Res je, dobr, da se me je rešil, dokler ga sestra in mama nista ubila! :)))

Ne tadeja resno jemat, zanj so ženske krive vsega na svetu, od koge dalje.:)

kuge ( ne koge )

In kdo lahko sodi mojo ljubezen? Čistost moje ljubezni?? Ti? Ne me hecat no! 🙁
Še sreča, da nam tega nihče, nikoli in nikjer ne more vzeti…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To je precej egoistična trditev. Kajti tisti, ki ljubi, bi bil srečen, da si opomoreš in živiš naprej… in znova ljubiš. Drugače (saj si vendar z drugim človekom), a še vedno lahko močno ljubiš. In to še zdaleč ni pozabiti nekoga, ki si ga ljubil in bo za vedno v tvojem srcu.[/quote]
ti si šele zakomplicirala vse skupaj))[/quote]

Čudna so pota Gospodova…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bom ponovil: vsak razcisti pri sebi.

seveda, zato začni s sabo.
ps.
si ti kak tihi Sati zagovornik?))

ti si šele zakomplicirala vse skupaj))[/quote]

Čudna so pota Gospodova…[/quote]
se strinjam:)

Naj nam/vam bo dano razlikovati med ljubiti in posedovati.

Ah, sej na tem MON-u se itak pol folka ne zastopi kaj drug drugemu hočejo povedat. No sej je res včasih težko napisati, kar si mislimo oz. včasih narobe napišemo kaj mislimo, ampak da je iz vsega treba delat slona…no jaz se vsaj nasmejih, ker točno vem kdo razmišlja da kakšno neslano napiše.

Tako da itak pod vsakim naslovom teme se piše o vsem razen o bistvu te teme oz. vsaj na takšen način da se človeka pljuva oz. obsoja vsega možnega. Kar je res žalostno…

torej če ljubiš, moraš pustiti da gre svojo pot?

Saj točno za to gre. Zmenek! Koliko dobrih moških si že nagnala z zmenki… Zmenki pridejo potem na vrsto. Mnogo kasneje.

Good point. 😉

življenje je solzna dolina…je zapisal filozof, za katerim ni nihče potočil solze)) ironija?))

Ja, posebej je to logično takrat, ko ljubiš vse čemur vladaš…

Ne jemlji tega tako tragično smejka. Ljudje smo različni, tu delimo svoja mnenja in debata steče svojo pot. Temu se reče lahko tudi spontanost pogovora. Pač nismo pijanci, ki bi se držali plota z obema rokama, da nam bi kapljalo med prsti.

tako, in vsak moški si lahko izbere svojo obliko vladavine, bodisi je črno, rdeče, rjavolasa ali vse blond variacije..)

Saj točno za to gre. Zmenek! Koliko dobrih moških si že nagnala z zmenki… Zmenki pridejo potem na vrsto. Mnogo kasneje.[/quote]

Aaaa, Tadej, tukaj gre pa za nesporazum. 😉

Nobenih moških jaz nisem nagnala, samo Facebook sem zaprla, tako da jih normalno spoznavam – osebno tu, tam…. Pač ne maram takšnega načina spoznavanja preko interneta, so kill me. 😉

Nikoli se ne bomo strinjali, ker ljudje razljicno vrednotimo, custvujemo in ljubimo.
Vsak naj ima svoje mnenje, no naj ne razglasa da je to mnenje vseh.
Tema pa je povsem druga. Smetimo.

Nič ni nesporazuma. 🙂 Jaz še vedno mislim na zmenke, kot sem napisal. Ženske nimate nobenega občutka za moške. Razen kar se seksa tiče.

Če bi bila samska, mogoče mogoče bi prišla…ampak nisem samska

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

torej če ljubiš, moraš pustiti da gre svojo pot?[/quote]

Je to najtežje v življenju? Verjetno… In kako ustaviš, če vzame življenje samo nekoga? Lahko kdo sodi čistost tvoje ljubezni??? Zakaj? Zato, ker živiš?

torej če ljubiš, moraš pustiti da gre svojo pot?[/quote]

Je to najtežje v življenju? Verjetno… In kako ustaviš, če vzame življenje samo nekoga? Lahko kdo sodi čistost tvoje ljubezni??? Zakaj? Zato, ker živiš?[/quote]
verjetno je to ena najtežjih stvari v življenju, je pa tudi res, da najlažje sodijo o čistosti ljubezni poeti, za nas ponavadi velja, da nam je ljubezen v pogubo,saj poetom je tudi, ampak oni iz tega naredijo nesmrtna dela..:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close