SREČANJE NOVEMBRA 21.11.2003
Jaz bi tudi grozno rada prišla, zraven bi pa lahko prinesla mogoče potratno potico, ali pa ene rogljiče, ki so lahko polnjeni ali z marmelado ali pa orehi,…. Te bi bilo fino narediti tudi tam, ni ravno strogo božično-novoletno, so pa tako simpl in tako dobri, uporabni pa še bolj. Jaz si jih spečem na zalogo, pa v skrinjo, zjutraj za zajterk pa v mikrovalovko. Prav tako, ko te preseneti kakšen obisk.
Defenitivno pa prinesem ene sladke živalice (kvašeno pecivo) ,za katere še nikjer na internetu nisem videla recepta. Je pa to recept iz kuharske knjige, ki je precej starejša kot jaz. Imela jo je že moja stara mama.
Lahko bi tudi ruske kape ali breskvice, ali pa gobice in jagode, ali pa linške piškote narejene z novoletnimi modelčki. Ne vem pomagajte mi izbrati, kaj koga najbolj zanima. LP
Seveda lahko prideš, kadar pač uspeš, pa še izgovor imaš, zakaj nič nisi prinesla :-))))
Primož
Hej,Tinkara C.!
Tako mi je vsec,ta tvoja “tascica”. Jaz one druge besede,ki tako cudno zveni,se izreci ne morem.Zame so samo nasih moz mame ali tascice.
In Pakitana bi tudi rada spoznala.Najraje bi imela koticek,nekaksno
“Super zabavno pekarno ” ,kjer bi testali,packali,se smejali in oblikovali sami mali junaki.V pecico bi pa nosile mame.
Lep pozdrav tebi in ostalim Babi
Forum je zaprt za komentiranje.