Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika SREČANJE NOVEMBRA 21.11.2003

SREČANJE NOVEMBRA 21.11.2003

Jaz bi tudi grozno rada prišla, zraven bi pa lahko prinesla mogoče potratno potico, ali pa ene rogljiče, ki so lahko polnjeni ali z marmelado ali pa orehi,…. Te bi bilo fino narediti tudi tam, ni ravno strogo božično-novoletno, so pa tako simpl in tako dobri, uporabni pa še bolj. Jaz si jih spečem na zalogo, pa v skrinjo, zjutraj za zajterk pa v mikrovalovko. Prav tako, ko te preseneti kakšen obisk.
Defenitivno pa prinesem ene sladke živalice (kvašeno pecivo) ,za katere še nikjer na internetu nisem videla recepta. Je pa to recept iz kuharske knjige, ki je precej starejša kot jaz. Imela jo je že moja stara mama.
Lahko bi tudi ruske kape ali breskvice, ali pa gobice in jagode, ali pa linške piškote narejene z novoletnimi modelčki. Ne vem pomagajte mi izbrati, kaj koga najbolj zanima. LP

Seveda lahko prideš, kadar pač uspeš, pa še izgovor imaš, zakaj nič nisi prinesla :-))))

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Mishika,

mene tudi vedno znova presenečaš :)) Sploh ko se spomnim, da sva isti letnik… huh :))

LP, Staša

Nč, …. ko imata pa take lepe laske :))))))))))

Hej Evita! Si videla post zate o ribah?

O ostalem se bomo pogovorile.Ko bom imela vec casa,bomo naredile nekak program.OK? Pozdravcek Babi

Evo, še ena, ki bo pribremzala, pa s taščico verjetno in še enim Cefizljem/pakitanom ladje/strojevodjo/krotilcem dinozavrov/bodočim fuzbalerjem 🙂

T.

S sabo bom prinesla mafine. s čim drugim me posekate… taščica pa naj eno pogačo s hruškami in belo čokolado skupaj zloži…
T.

hvala, ta-glavni !:)) lp petra

Upam, da bom zdaj res lahko!!! Žicam mojo mamo, da gre z mano, hmmm kaj pa z otrokoma??? Da bi jih moški doma pazili ali da prideta zraven? Večji (9let) že, mali razbojnik (2leti), pa….

Eh povejte koliko bi bil v napoto.

LP

Tamara,

tudi sama bom pripeljala s seboj malega razbojnika (2,5 leti) in mislim, da se bodo otroci že lepo komandirali. Če jih bomo pa zamotili s peko kakih simpl piškotov, pa sploh ne bo problema.

Lp, I.

Hej,Tinkara C.!
Tako mi je vsec,ta tvoja “tascica”. Jaz one druge besede,ki tako cudno zveni,se izreci ne morem.Zame so samo nasih moz mame ali tascice.

In Pakitana bi tudi rada spoznala.Najraje bi imela koticek,nekaksno
“Super zabavno pekarno ” ,kjer bi testali,packali,se smejali in oblikovali sami mali junaki.V pecico bi pa nosile mame.

Lep pozdrav tebi in ostalim Babi

zivjo!

joj, kolk finih idej 🙂
ce bom utegnil, se zagoto povabim tudi jaz… predvidevam, da se bo dosti okusnega pripravilo… pa se rabi nekoga, ki bo to z veseljem pomagal “pospravit” ;o)

lp,
TurboPujs

Lp, M

Ja, Babi, kot vedno imaš spet super idejo za SUPER ZABAVNO PEKARNO.
To bi bilo luštno. Si kar predstavljam male kuharčke, kako veselo pacajo in se zabavajo.

Lep dan,
Ines

Ker sem nova na forumu me zanima kako je s tem srecanjem – kje, ob kateri uri, kako se lahko prijavim, je treba prinesti kaj s sabo… prosim za vse pomembne podrobnosti.
Hvala in vsem lep dan!
Natasa

Če bo sreča s časom in službami naklonjena prideva še dve.

LP Lidija

Pa vse imate že idejo, kaj narediti;(
Jaz pa nič pametnega, bi bile zadovoljne s kako pito? Jabolčno? Borovničevo?
Bom še malo pobrskala po spominu in po knjigah;)

Sva ze dve. meni se zdi super ideja o srecanju, vendar sem tudi jaz popolnoma nova tukaj… In ne vem NIC 🙂

Hej,Dana! Vse smo bile enkrat prvic.Ti si vse lepo preberi in pridi.Lp Babi

Pozdrav punce!
Mislim, da mi bo tokrat uspelo priti. Seveda prosim vseeno držite pesti. Zdaj je navdušenje pokazala tudi moja mama, tako da se obeta udeležba treh generacij. Kaj bomo prinesli, pa še sporočimo, ker še poteka glasovanje doma.

LP

še cca 3 tedne, pa bo napočil dan D. Naj bo tole prijava za 21. november 2003, že komaj čakam. Pecivo – bo. lep pozdrav, Mica

Ola

tokrat mi uspe se prikazat (no, velika verjetnost je!). In v duhu bozicnega casa prispevam recimo cimetove zvezdice 🙂 ali pa … kokosovo potico!

Se vidimo

Nyah

Smejte se!

Kje je ta kuhinja? Tudi jaz se bom poskusila udeleziti srecanja, ceprav imamo 3 in pol mesece staro deklico. Kaj je treba prinesti s sabo?
Vsem lep pozdrav, Natasa

Midve s sestro tudi prideva….. :))))))))))))))))))))))

A se lahko namesto piškotkov prinese torto?

Meni pečica ne dela tako kot je treba :((

HURA!!!!!

Tudi jaz bi prišla, če lahko. Pa še kolegica. Kar se pa peciva tiče ni problema.PRinesem kaj kremastega- JELENOVE REZINE-JULI PITA,pa še taščo nahecam za orehovo ali makovo potico. Računajte na nas!!

Nani

Oj,
tudi jaz sem nova tukaj, pa bi rada prišla. Upam, da prepričam še kakšno prijateljico ali pa mami.
Pozdravček
P.S. prinesemo kakšne pecivo ali torto

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close