SREČANJE NOVEMBRA 21.11.2003
To je petek in žal bomo težko izbirali drug datum, ker je kuhinja v vseh ostalih terminih že zasedena.
Torej, pripravljalo se bo nekaj božičnega in novoletnega. Kaj še ne vem, ker moramo najprej izbrati , kakšno posebno specialiteto. zato začnite z predlogi, akj naj bi se dogajalo, najbolj zanimiv predlog in slasten seveda, bomo izvedli.
primož
p.s.
sladice ostanejo tako kot sedaj, ampak sedaj ne bo suhega peciva, ampak recimo nekaj božičnega in posebnega.
skupaj pa bomo pripravili najboljši novoletni meni, po predlogu seveda, za keterega bomo tudi glasovali.
Ja, kakšne kekse bi vseeno lahko pekli – je takoj zaposlenih več ljudi (še posebej, če so kakšnih specialnih oblik) in še otroci bi imeli veselje :)))).
Drugače pa: obvezno sarma (tudi s to ni malo dela in hitro zaposliš več ljudi), morda kakšni polnjeni šampinjoni s sirom in česnom – mnjam, so res dobri)… Ali pa kakšno toplo bovlo ali kaj podobnega – da bomo lahko sedeli za mizo in pacali :))))))).
Piškote in potice, prinesemo s seboj,
kaj bomo delali na serčanju še ugotavljamo, tisti šampinjoni se lepo berejo.
primož
PRIDEM!!!!! In to z malim mulčkom in možem!
Upam, da bo še kakšna s sabo pripeljala svoje moške! Oh, saj jih bomo zaposlili :))!
Do takrat bomo vsi pili vse mogoče vitamine&co, da le ne bo spet prišla bolezen vmes!
Pozdravček, Vesna
p.s. Primož, tokrat ti pa ne uide reportaža. Bom pripeljala s sabo še fotografa, je zeloooooo prijazen in zelo rad papca, haha!
Vesna,
vem, da bi radi imeli svojega fotografa, vendar smo se dogovorili, da niso dovoljeni snemalci in fotografi, razen naši.
Samo zaradi anonimnosti določenih uporabnikov, vsaka slika, ki gre v medije, bo posebej odobrena od udeležencev na sliki, kajti nočem, da bi bil kdorkoli užaljen, ko bi se nenapovedano našel v kakšni revijo.
Nekaterim je to lepo, da obdržijo svojo anonimnost. Upam, da nisem prestrog, ampak vse slike boš dobila v pogled, uporabila pa tiste, s katerimi se bodo avtorji strinjali.
Objavil sem 47 slik v galeriji, naredil sem jih pa 247, tako da ni problema za slike, ampak objavimo samo najbolj zanimive.
Primož
Zivjo, ines!
U, nas je se majhen; petnajst mesecev bo konec meseca, ampak je pa navdusen jedec, zato bo zagotovo uzival na srecanju, haha!
Ga bom pripeljala s sabo, ce pa mu bo prenaporno, bosta z mozem odsla prej domov.
Jaz bom tokrat do koncaaaa vztrajala pri vseh dobrotah; da nadoknadim za prejsnjic :))!
Pozdravcek, vesna
Hmmm… Še nekaj sem se spomnila… Kaj pa pečena jabolka? Morda polnjena z marcipanom ali npr. v vanilijevi omakci (sicer še nič od tega nisem delala, ampak nekje je treba sprobat 😉 )?
Aja: šampinjone se lahko polni tudi npr. s skuto in špinačo… Pač pustiš domišljiji prosto pot in… mmmm… se pustiš rediti ;).
Mishika,
tebi pa tele reči gredo od rok :-))) HMMMM
primož
To so ženske nimaš kaj, tudi jaz se rad igram z ženskami :-))))
primož
vse še izveste
vemo samo datum in uro ob 16 popoldne in plac Mieletova kuhinja industrijska cona Trzin
primož
Hehe, ne, to je bilo tako hitro (brain storming so to včasih imenovali)… Je pa zanimivo, da je bolj malo tako slanih tradicionalnih božičnih in novoletnih jedi… So večinoma bolj keksi in medenjaki, pa vse s cimetom, klinčki… take bolj mmmm redilne zadeve 😉 :))))). Pa kdo bi se sekiral – važno, da je doooobro, a ne? 😉
21-11- je se daaalec!! kakor za koga in kakor kako!? zal/zaradi okoliscin v zadnjih mesecih/ sem v lj cez vikende zelo redko…max 1x mesecno! ce me ni,”letim” ze okrog 16h… ce pa sem,imam pa “svojih stvari”…mali milion za “spedenat”!! v tem primeru bi lahko /upam !!!!/ prisla okrog 18h!? bo prepozno!?! se nekaj-“domace naloge” ne bi imela!?_verjetno!? prisla bi kar iz mesta…da pa celo dopoldne in pol popoldneva “stamfam”…d.n. v sluzbi…ali v avtu!??! ne vem! ce se strinjate!? porota!? raaaada bi pa prisla!! lp petra
Forum je zaprt za komentiranje.