Srečanje bo ta mesec :-))
Oj,
Babi in Majuška hvala za čestitke naši razbojniški princeski. Žurka je uspela, samo ko so prišli starši je bilo potočenih nekaj solzic- a res moramo že domov?
Sem pa kar malo žalostna, ker bomo morali to srečanje verjetno špricati. Tamali mulček je namreč včeraj postal nekam pikast (verjetno norice), tako da nekaj časa ne bomo za v javnost.
Pikast pozdravček vsem
Petja, na zadnjih dveh srečanjih smo prišli z otroci vred… in to od dojenčkov, v glavnem malčkov, mislim, da je bil moj 12-letnik najstarejši. Bila sem presenečena, ko je tokrat rekel, da gre zraven, sicer sem imela zadnjič občutek, da mu je bilo dolgčas. Imam ga na sumu, da se je spomnil na Tajčin mlečni kruh in da je to razlog…
Drugače mislim, da srečanja brez otrok ne bi bila to, kar so. Marsikdo ne bi mogel priti, ker nima kam z otroci, družine bi se morale deliti, da eden ostane doma z mularijo, tistemu zdoma pa se potem skoz mudi domov. Srečanja so to, kar so, ker so družinska, vsaj jaz tako mislim. Vsa čast Primožu, da ima posluh in uspe organizirati tudi za otroke.
Se vidimo, Mimi
Pozdravček vsem skupaj!!!
Berem pretekle poste, pa sem nekako že zasledila idejo. Glede na to, da bodo na srečanju tudi otroci – tudi sama upam, da bom prišla z obema – predlagam naslednje:
Sama bi doma že spekla osnovne kose za hišico iz medenjakov, na srečanju pa bi jo sestavljali skupaj z otroci. Ker pa se mi zdi, da bo ena hišica za kup otorških ročic in radovednih očk premalo, bi prosila, če se javi še vsaj ena za hišico (jo tudi speče že doma, krasimo in sestavlajmo jo skupaj) in vsaj še dve, ki bi naredili različne like iz medenjakov (srčki, angelčki, smrečice, zvezdice, zvončki…)-tudi te bi krasili otroci
Dogovorile bi se tudi za ves dekorativni material, da bi otroci lahko krasili zadevce – mislim, da bi neskončno uživali…
Ma, v meni se spet prebuaj en otrok – to je ponavadi v tem predbožičnem času – pa tudi ustvarjanje te hiške me že kar enkaj časa mika, le poguma še nisem zbrala…
Če je katera za naj se prosim pofočka!!!
lp
Nika
Forum je zaprt za komentiranje.