Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Srečanje bo ta mesec :-))

Srečanje bo ta mesec :-))

četrtek 25. novembra

Ostalo pa še dopišem.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

jupiiiiiii!

To!!!!!!!! Res upam, da tokrat pridem! Si bom kar na koledar zapisala.

Super 🙂

Super !! Upam, da bom tokrat nekoga prepričala, da me bo pripeljal.

LP, Maja

Hej! Se vidimo:)))

O, Primož, smo le dočakali. Me je kar en mal privzdignilo na stolu, prav prijetno zadovoljstvo čutim v sebi. Se vidimo.

lp lojzka

Sem itak imela namen tisti dan vzeti dopust.

LP Mateja

Jst tud pridem….pa cvička prinesem, hehe:)))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Cviček to, Fortk se je že ponudil za refošk, upam, da bomo tudi kaj hrane pripravljali :-))

Kakšen bo program še ne vem, ampak ena točka je tako ali tako spet za Babi rezervirana.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Yessssss!!!

Tokrat pridemo vsa 4 lačna usta :))))))))))))))

Komaj čakam!

lp
Nika

ampak….pol skor harmonika ne sme manjkati, hehe….vem za enega, ki menda dobr potegne svoj meh:)))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Hojla. Pa bomo spet skupaj. Z Jelko za gvišno prideva, morda bova imeli še koga s seboj, ki ga to zanima, smo kar lepa druščina. Ti le napiši, kaj je potrebno pripravit za sodelovanje. Lep pozdrav Mica in Jelka

Debeljak M.

Super, komaj čakamo da se spet vidimo. Če bo vse ok, nas seveda pride pet. Je pa naš najmlajši mulček postal mobilen in bo pestro…
Naša princeska (no, bolj razbojnica) pa danes praznuje 6. rojstni dan. Ravnokar sem postavila v hladilnik ledeno torto, jutri jo čaka prva žurka s sošolkami in sošolci. Za rojstni dan pa smo ji podarili preluknjana ušesa (si jih je močno želela) in šolsko torbo.
Pozdravček vsem

lpD

Hej, Deja!

Tvoji princeski ( take se spominjam z zadnjega srecanja) zelim

nebolece luknjice, veliko pisanih balonckov, prijateljckov, mega zurko in…seveda

VSE NAJBOLJSE !!!

Imejte se lepo Babi

Se pridružujem čestitkam.

Lep pozdrav, Maja

Upam, da bom prišla s “svojo skuto” in sirom, ko pa se že tako hvalim.

Lp

upam, da bom lahko tudi jaz prišla tisti četrtek, že razmišljam o nečem sladkem (ali piškotki ali kakšne rezine… ) ali pa o tem, da prinesem testo (domače) za pizzo ….. s pripravki… prepričujem tudi sodelavko, ki drugače tud spremlja ta forum.
Najbrž bo hotela z mano tudi hči, ki se je prijavila že prejšnjič, ko smo se peljali domov. Mlajši sine ima že 15 mesecev (sedaj ga zanimajo samo omare, predali, kuhal bi samo na tleh med desetimi lonci in kuhalnicami), starejši sine pa je bolj za računalnik.
oblačen pozdravček vsem – Mateja

Hej!

Tinkarca, tebe in tvoje kraljevske skute bomo vsi takoooo veseli.

Mi v glavi dozoreva predlog, da bi ve ( Tinkarca, Speedy, Sonce, Deka…),
Dolenjke prisle v popolni sestavi in nam prdstavile kaj domacega dolenjskega. Primorsko smo ze nekako obdelali.

Bo kaj iz tega?:)))

Pri nas je taaak soncek, prav tak moj pozdrav Babi

Babi ;-)).
Malo te pogrešam te dni na forumu ;-).

Zavidam vam sonček, pri nas je tuuuurrroooobbbnnnoooo, da te kar k tlom tišči. Vsaj moj dan je bil povsem neproduktiven (mogoče bo večer kaj bolj ;-)) ).
Sem prejle videla pri napoved da bo v sredo menda padal sneg :-((. Kar se mene tiče kakšen mesec prezgodaj.

Babi! Kar se tiče pristne Dolenjske hrane sem pa jaz “mrzla” – no ja bolj kot ne ;-)). Po moje jo še speedy (priseljenka ;-)) ) bolj pozna kot jaz ;-)). Zdaj si mi dala misliti – bom imela za domačo nalogo ;-)).

Kar se tiče srečanja – verjetno iz moje strani ne bo nič (ni variante da kaj pripravim za s seboj, da bi lovila kakšne minute mi pa tudi ni – kdaj drugič v miru), sem pa prepričana da bo speedy in ostale “naše” dobro zastopala barve Dolenjske ;-)).

Babi sem te že hotela vprašati če si dobila moj mail ? Nič obvezno, samo da vem da te je dosegel (glede na vse viruse in črve ki blodijo po medmrežju človek včasih kar dvomi ;-))

Zenkrat večerni pozdravček ;-))

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Bomo pa kako čistokrvno Dolenjko uvozili, mamo eno doma…………pa bomo kakšno dobroto naredili………………….ajdovo potico al pa potepačo…….

Hej!

Kroki, sem mislila tudi nate; saj se spomnim nekega posta leto nazaj, ko si me izzivala s ta pravo dolenjsko skuuto, ki jo dobis doma:))
Bilo je priblizno tako: Kaj albuminska skuta…v primerjavi z domaco dolenjsko…..
Nicesar, kar je v zvezi s skuto ne pozabim.

Sonce rumeno, sem dobila. Virusov se tako bojim, da vse, kar je sumljivo, kar brisem! No, moj antivirusni program mi lepo locuje:)))

Oprosti, da se ni odgovora. Ta teden je bil zelo natrpan. Neka prebukiranja v stanovanju, sestra zbolela in se avto dobim – staro za novo. Nima niti 4 leta in 18000 km. Se mi je splacalo, so ga zelo lepo ocenili in pri novem lep popust.
Sem pa uspela dvakrat zaplavati v morju. Zdaj je konec.

Sem se vseeno vsak dan oglasila, sicer sele popoldne ali zvecer.

Pa pridi na srecanje, cetudi samo z nasmehom, daaaaj; bos pomagala pomiti posodo :)))

Jutri bo spet soncek in koncno burja. Lep pozdrav vsem Babi

Včeraj sem se prvič oglasila,berem pa vaše napotke že nekaj časa. Zanima me, ali lahko pridem pogledat na srečanje, ali je to samo za zaključeno družbo. Pozdrav Petja

Petja, ti kar pridi. Si dobrodošla.

Lp, Maja

Hvala, Maja, mogoče bi pa res prišla.Moram samo še organizirati varstvo za sina. Petja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close