Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika SREČANJE 21.11 je vedno bližje

SREČANJE 21.11 je vedno bližje

Zači bomo premlevati kaj in kako.

program:

Spet naj bi Babi pokazala umetnino iz polenovke, to je neka riba na tri različne načine.
Seveda vsi pomagamo.
Vsak prinse s seboj eno sladico, ki jo pripravi doma. pripraviti pa mora tudi recept, ki ga boo nato objavili na internetu.

Da pa bo vsak nekaj povedal, bo moral predstaviti tisto kar je pripravil, tako da bomo nekaj več časa posvetili dobrotam, ki jih bomo prinesli s seboj.

To je bilo sedaj zelo na hitro.

otroci?

dajmo se sedaj pofočkat, koliko vas misli, da boste lahko prišli, da vidimo ali se otroke splača vzeti s seboj ali ne.

Torej, prva naloga pofočkanje prisotnih 21.11.2003 v Mieletovi kuhinji v Trzinu od 16 popoldan naprej.

jaz sem 2x.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

pridem

Hej,Primoz in ostali!
V svojem pismu sem ti omenila,da bi bilo lepo,ko bi se kdo iz notanje Slovenije nekaj pripravil (ne mislim na sladice),ker rib vsi nimajo radi.Mora pa clovek nekaj pojesti,da lahko vsaj nazdravimo prihajajocemu mlademu letu. Ce ste za to,bi nekdo kot kontra primorskemu namazu iz polenovke in se v omaki s polento,prevzel odgovornost za se nekaj,kar bi lahko jedli tisti,ki tega nimajo radi.Oziroma,da vsi nekaj pokusimo.Mislim,da je posteno!!
Torej bi rabili eno sefico ali sefa za to!! In to cimprej,da se lahko nabavi
vse potrebno.

Primoz,oprosti,da sem kar mimo tebe usekala!!

Vse,kar je omenil Primoz plus se moj predlog.

Torej:
1. malo napolniti zelodcke s kruhom in namazom(namaz prinesem,pravi doma narejen bakala,ki ga bo naredila ena istrska nonica- ne v multipraktiku-v njem znam tudi sama) in se en,ki naj bi bil iz notranjosti

2.kuhanje polente

3. v pecici se pece jed iz bakalaja; na plosci pa bakala v trzaski omaki.
Tu bi moralo biti pa se nekaj za neribje jedce.

4.medtem pradstavitev peciv in pokusina

5.Vsi jemo, nazdravimo, se spoznavamo in imamo lepo.

Za otroke se domenimo po odlocitvi.

To je predlog,povejte svoje! Pa pa Babi

To ze veste, da mene ne bo, bom pa jasno, po srecanju spet tezila za slike in recepte na internetu. ;))))
Cim lepse se imejte, tole s polenovko se slisi odlicno, meni ze zdaj tecejo sline…

Ursa,pozabila sem napisati:

Lepo bi bilo ,ce bi se spomnili Urse z njenim svedskim receptom za piskotke ali macke. Se kdo javi? Saj bi jih jaz,toda obeta se mi kar busy teden. Pa ve deklice delate rade piskotke. Lp Babi

Jaz pridem s sestro….

:))))))

Pridem (s Špelo, če ne bo gužve)!
LP Barb

Načeloma pridem (če res ne bi prišlo vmes kaj nenapovedanega) – če prepričam še mojega “gospoda”, bova spet dva :)).

Torej 2x.

Lp, mishika

Jaz pofočkam še mojo mami!!! Ona pride tud če bo gužva:))))
LP Barb

1 morda 2

Pridem

Lp, Petra

pridem-z “malo ” zamude…ccca 1 uro!? lp petra

Potem bos prisla ravno prav,da bos sedla k topli polenti in polenovki v omaki. Lp Babi

Primoz,hej!
Naj naj hvala vsem na Med.over.net za lepe zelje in krasno,duhovito cestitko;tebi se posebej.Tisti medo je res super in ponudba tudi!Lp Babi

joj…babi !!!:(( ves da sta dve stvari-morski….katerih reees ne jem!! slane sardele in polenovka-na katerikoli nacein!: ..saj ni problem..moja dva obe stvari jesta z veseljem…jaz pa !!:(((( takrat jem kaj drugega…bom tudi tokrat!! se vidimo- cca okrog 18H!!! se veselim!!! lp petra

Pridem, morda tudi mož in princeska (4 leta), odvisno od gužve.

p.s…. pred cca 1 mesecm sem primozu pojamrala,da glede na okoliscine ne bom imela “domace naloge ” !? imela jo bom-ampak nekaj cisto enostavenega.kar pac stoji 10 ur… bo o.k!?? lp petra

Tudi jaz pridem oziroma pridemo. Seboj pripeljem še lepšo polovico, ki bo pazu pikice. Brez pikic ne morem, ker nimam varstva, ena pa je še odvisna od mene!!!

nani

Pridem. 1x 😉
Nyah

Smejte se!

VSEM ŽELIM ČIM LEPŠE SREČANJE, PA DOBR KUHAJTE, DA BOMO LAHKOTISTI, KI BOMO OSTALI DOMA, UŽIVALI OB SLIKAH IN RECEPTIH … KOT JE REKLA URŠA, SE NAM ŽE CEDIJO SLINE (bomo pazil na tipkovnico, da ne bo zablokirala in da tiskalnik ne bo pregoru!!)

LP vsem

Pri nas sta 2 velika in 2 mala kuharska firbca :)))

Če bo srečanje brez otrok nas žal ne bo, ker ima naš najmlajši član v svoji “lasti” mamico, da si lahko privošči malico če se mu zahoče in mu njena daljša odsotnost nebi bila po godu.

Lp Tadeja

Evo, pofočkam sebe, mami in če bo “dovoljeno” tudi sinkota, ki rada paca in v svoji mini kuhinji kuha kavice, plastične hrenovke in surove makarone.

Lep dan,
Ines

Joj, Babi, a res bi to delali? Kako lepo! :))))) Tako fino se mi zdi, da si prisla na to idejo! :))))) Hvala!

Pridem, če se lahko s teboj peljem, ker nimam prevoza.

:)))))

Oj, Kaja!

Ni problema… se slišiva in pridem spotoma še pote :))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close