SREČANJE 21.11 je vedno bližje
Zači bomo premlevati kaj in kako.
program:
Spet naj bi Babi pokazala umetnino iz polenovke, to je neka riba na tri različne načine.
Seveda vsi pomagamo.
Vsak prinse s seboj eno sladico, ki jo pripravi doma. pripraviti pa mora tudi recept, ki ga boo nato objavili na internetu.
Da pa bo vsak nekaj povedal, bo moral predstaviti tisto kar je pripravil, tako da bomo nekaj več časa posvetili dobrotam, ki jih bomo prinesli s seboj.
To je bilo sedaj zelo na hitro.
otroci?
dajmo se sedaj pofočkat, koliko vas misli, da boste lahko prišli, da vidimo ali se otroke splača vzeti s seboj ali ne.
Torej, prva naloga pofočkanje prisotnih 21.11.2003 v Mieletovi kuhinji v Trzinu od 16 popoldan naprej.
jaz sem 2x.
primož
Hej,Primoz in ostali!
V svojem pismu sem ti omenila,da bi bilo lepo,ko bi se kdo iz notanje Slovenije nekaj pripravil (ne mislim na sladice),ker rib vsi nimajo radi.Mora pa clovek nekaj pojesti,da lahko vsaj nazdravimo prihajajocemu mlademu letu. Ce ste za to,bi nekdo kot kontra primorskemu namazu iz polenovke in se v omaki s polento,prevzel odgovornost za se nekaj,kar bi lahko jedli tisti,ki tega nimajo radi.Oziroma,da vsi nekaj pokusimo.Mislim,da je posteno!!
Torej bi rabili eno sefico ali sefa za to!! In to cimprej,da se lahko nabavi
vse potrebno.
Primoz,oprosti,da sem kar mimo tebe usekala!!
Vse,kar je omenil Primoz plus se moj predlog.
Torej:
1. malo napolniti zelodcke s kruhom in namazom(namaz prinesem,pravi doma narejen bakala,ki ga bo naredila ena istrska nonica- ne v multipraktiku-v njem znam tudi sama) in se en,ki naj bi bil iz notranjosti
2.kuhanje polente
3. v pecici se pece jed iz bakalaja; na plosci pa bakala v trzaski omaki.
Tu bi moralo biti pa se nekaj za neribje jedce.
4.medtem pradstavitev peciv in pokusina
5.Vsi jemo, nazdravimo, se spoznavamo in imamo lepo.
Za otroke se domenimo po odlocitvi.
To je predlog,povejte svoje! Pa pa Babi
Forum je zaprt za komentiranje.