Sreca
Draga prijateljica,
Ne vem, ce izgledam tak bedak, da si mislis, da sem verjel, da je ta forumska Perla realna oseba. Me je pa strasno zanimalo, kdo tako inteligento igra vlogo pozitivne “blondinke”. S svojim vprasanjem si mi omogocila, da naredim malo provokacijo, saj je forumska Perla po mojem tekala od foruma do foruma in se obnasala kot ladjica, ki jo nosi veter…. Se motim? In skoljka se je sama odprla in biser se je sam pokazal… Odgovorila si na moje vprasanje, ki je bilo hkrati trditev. In odgovorila si to, kar sem hotel slisati.. , zato ne vem, zakaj me sprasujes, ce sem razumel?Odgovor: Sreca je v cloveku in ne izven njega…Človek, ki umira za rakom je lahko srečen! Tisti, ki ima na banki miljon dolarjev, pa se čuti negotovega…Življenje je lahko in prijetno, če nimaš iluzij, pohlepa, ambicij in prevelikih hotenj… Mislim, da midva tu povsem strinjava…, samo takih ljudi, ki se dokopljejo do tega spoznanja je tako malo… Jaz sem ji nekaj nasel na tem forumu, vsaj zdi semi tako! Zato se je s takim razmisljanjem tezko vklopiti v vsakodnevno zivljenje, saj si videti cudak…., ki ni za ta svet, ce uporabim tvoje besede, Tako pac je…
Zdaj pa Perli. Lepo prosim, ne je pospravljati v omaro, spomni se tistih številnih: ” Perla, jaz te imam rad, pa cmockov, pa lubckov, pa hihihihi.”…
Saj smo ze vsi tu ugotovili, da znamo biti sptrasno resni, ko treba in tudi totalno odstekani, tako za svojo duso… Torej Perla jaz te imam zares rad!!!!! Ostaaaaaaaaaaaannnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
Pepi
Dragi moj zlati Pepi!
Ma si mi polepsal dopoldne…srcek si mi odtajal…koj sem boljse volje.
Dovolila si bom se tole in rekla….iz tvojih ust v bozja usesa!
Pa ne bom javkala vec..sem ze vec kot prevec.
Hajdemo napred..hihihi v bolji zivot!
Cmokijeeeee vsemmmmm..pa lubijeeeee.ka kušlce heheheheh..bodite in ostanite veseli v cvetju!
********++++++++++++++++++++++++****************+
Ma moje srce je veliko..in v njem ogromnoo ljubezniiiiiiii za vse!!!!
Za nekatere………. hmmmmm pa največja in najlepsa še caka !!
Hvala ljubica,
Odleglo mi je, samo da nisi jezna name zaradi moje radovednosti in tisga pikca.. Ampak zato sem nekaj novga izvedel, opazil sem razliko med Perlo in Mileno… Srce imata obe veliko in dobro, obnasata pa zelo razlicno… Milena, res ti krasno lezi vloga… Perla je zascitni znak za ta forum in si ga ne predstavljam brez nje… Joj, prej sem se pozabil napisat, kako mi je blo vsec tisto drenje na ta Srednjih, ki je tako nerviralo ta resne… Jaz sem te pa lepo bremzal, ko je Strump opravljal ta zaresen bisnis.
Tako za odkup grehov ti posiljam enga virtualnega francoskega lupcka:
CCCCCCCCCmmmmmmmmmmmmOOOOOOOOOOOOkkkkkkkkkkk!
Pepi
Da zaokrozim tole mojo temo bom uporabila tole pesem:
Marko Perkovič Thompson
Opet misli neke
trgaju mi sat.
Na srce mi nočas tiha slutnja pala
Da me voliš reci,bar jednom na dan
a ja ču ti reči,vjerujem ti mala.
Nikad nečeš znati
koliko mi značiš…
Kad si pored mene
zajedno smo jači
Sve je više tužnih bura i oluja
a sve manje ljudi i slavuja.
Ima nešto vrednije od zlata,to su tvoje ruke oko moga vrata
ima nešto što u tami blista,
to je naša ljubav
iskrena i čista.
P.S.Naj vas tale lepa pesem ponese k vasim dragim domov v objem..radi se imejmo!Srečno!
O ti moj Bog ti, draga Perla, kaj ti delaš iz nas. Zdaj nas bo šele nosilo, zdaj, mene že premika.
Hvala ti, prijateljica draga,
pozdrav
Marija
Ej ti bikec, poznam jaz vodnarje, oja v tančino duše….. po srcu fantastični, zaprti v svoje školjke, samo ven jih je treba zbezati, iz školjke, ko se odprejo so nenadkriljivi, ja, ja…je, je… ajd, bikec naš vodnarski, ostani nam zdrava, pa vesela…. kako bi pogrešali tole dušo, ja, ja…
Lep dan in veliko sončka!
Jani
O Perla … meni si všeč če si Perla, al pa če si Milena … sej veš , ni vsak dan Naš dan … so trenutki ko si polna energije in veselja, so pa tudi taki, ko rabiš čas zase…
Bodi Perla, bodi Milena, bodi karkoli … samo zapomni si, da si v vsakem primeru ena svetlejših zvezdic tega foruma …
uhhh, pa kaj ti to govorim , sej to sama veš … lepo se imej in ostani z nami .. .. Barbara.
Forum je zaprt za komentiranje.