Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sramota javnega prevoza

Sramota javnega prevoza

1900 bruto je 1100 € neto in toliko dobi avtobusni prevoznik pri Arrivi. Pa verjetno fura še pa še, brez ustreznega počitka (ne ker ne bi želel, ampak ker nima kdo delat).

It na obalo z avtobusom za vikend je misija nemogoče. Jaz želela enkrat iti v nedeljo iz Lj-Kp in odgovorijo, da nimajo sedežev.

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste si vozovnico za javni prevoz prek spleta zagotovili vnaprej, a kljub temu na avtobus zaradi prezasedenosti niste prišli? Kot priznavajo na ljubljanskem avtobusnem postajališču, se to v času sezone predvsem na relaciji med prestolnico in Obalo ali Bledom dogaja vsakodnevno. Podobno izkušnjo nam je opisal tudi oče, ki je hčeri prek spleta vnaprej zagotovil vozovnico, a je dekle ostalo pred zaprtimi vrati avtobusa. Po nasvetu zaposlenih je zato raje odšla v Koper ter proti Ljubljani potovala od tam, a za to je morala kupiti še dve dodatni vozovnici. Kako slednje komentirajo pristojni?

Saj veš, da se ti to lahko zgodi tudi pri nizkocenovnih letalskih prevoznikih – imaš kupljeno karto, pa ni več prostora zate?

Le vkup

ja, jaz sem vam poiskušal to žeenkrat pojaasnit. pa so lezbačike preveč  šolane popizdile.   saj če kera od vas tukaj, lezbik, femisntik z neko podarjeno ničvredno uni diplomico, tudibajsiek ne sam shiranke meni, dabi zmogla bitvoznika. res?  ok super. rabijo jih.  kr pridite. ahahahahah  bomovideli kako bo to šlo.  jaz pa vam drage damice, lezbačike, femisntike, kako bo šlo. da nitizdravstveega ne bi naredile. niti to.  niti začet nebi mogle cpp nit c kateogorijo, kaj moli d.  ahahah ker se vam sanja ne kako je to treba bit skoncentiran, zban priseben odločen, fse te vrlinekereve damcie menite da jih imate , jih imajo res vozniki z 43 letno šolo. ja?   to jeresnica.  če pa bi bili plačani tolko kosi zalsuzijo torej 5000 bruto pa bi sifse feminsitke prste lizael ,ako imajo voznika. ja??

samotoje problem ker so leviačrji unilči ugled moškim.

promet pa je kurcu ja.  to sem vam tudi ze pojansil.

Gospa bi zastonj morje. ?‍♂️ potem se jih pa najde 50 istih pa se gledajo kako ni sedežev.

Ostani doma!

Sem šla gledat razpored za jutri iz AP do Kp. Do 8.30 jih imaš na pol ure, kasneje na uro in pol, pa potem spet na pol ure oz. uro. Nekje piše pol pri uri, da vstop ni mogoč. Saj je več ponudnikov, na enega boš že prišla. Je potem bolje vozniku plačat, da nisi vezana le na enega ponudnika. Na Prevozi org jih imaš recimo za jutri do 12h tud kar nekaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Le vkup, 23.08.2025 ob 18:04

1900 bruto je 1100 € neto in toliko dobi avtobusni prevoznik pri Arrivi. Pa verjetno fura še pa še, brez ustreznega počitka (ne ker ne bi želel, ampak ker nima kdo delat).

It na obalo z avtobusom za vikend je misija nemogoče. Jaz želela enkrat iti v nedeljo iz Lj-Kp in odgovorijo, da nimajo sedežev.

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste si vozovnico za javni prevoz prek spleta zagotovili vnaprej, a kljub temu na avtobus zaradi prezasedenosti niste prišli? Kot priznavajo na ljubljanskem avtobusnem postajališču, se to v času sezone predvsem na relaciji med prestolnico in Obalo ali Bledom dogaja vsakodnevno. Podobno izkušnjo nam je opisal tudi oče, ki je hčeri prek spleta vnaprej zagotovil vozovnico, a je dekle ostalo pred zaprtimi vrati avtobusa. Po nasvetu zaposlenih je zato raje odšla v Koper ter proti Ljubljani potovala od tam, a za to je morala kupiti še dve dodatni vozovnici. Kako slednje komentirajo pristojni?

pises bedarije….za to zbrko je kriva zgolj  in samo jebena nesposobna drzavna uprava in njene famozne agencije kjer zaposlujejo levi fdv kader…..ne logiste, ne prometnike ampak druzboslivce in filozofe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close