sramne ustnice
Nekje sem zasledila debato moskih o tem in vsi so bili za, rekli so, ga tko lepo objamejo. Ne sekiraj se in se sprijazni s tem, imej jih rada take kot so, ker so take taprave in samo tvoje in verjemi, da te tvoj zaradi tega ne bo imel nic kaj manj rad, se mi zdi da prej obratno.Uzivaj!
p.s. Ko moje zelijo na plazi pospegat ven-nudistka sem, jih lepo “namestim nazaj noter” in tam ostanejo, pa tudi nimam majhnih.
Ena huda!!!!!
So bile ženske na fitnesu, bejbe od 20 pa do 60 let. Pa pravi inštruktor 60- letnicam, naj gredo malo v jakuzzi se sprostit, on pa bo še malo vadil s ta mladimi špago, pa razmigavanje, pa to. Pa se upre ena mamca od 60 let, da ona tudi lahko naredi špago. To seveda tudi dokaže pa ji počijo žabe, ko se raztegne in se nalepi s tisto češpljo na parket (vakuumsko seveda, ker ni vlage). In je ne morejo rešiti! Potem pa pokličejo parketarja. Ta pride s svojim vajencem in ugotavlja, da ne gre drugače, kot da malo odštemajo parket. Vajenec pa malo razmišlja in predlaga, kaj če ji on pokaže svojega tiča, pa bi se ona mogoče malce navlažila, pa bi jo lahko vsaj na hodnik na ploščice potegnili, potem pa se naj keramičarji zafrkavajo z njo……
Nauk zgodbe:
VSE JE ZA NEKAJ DOBRO, TUD VELIKE SRAMNE USTNICE
Hm….malo sem zašel in me je prtegnila tale tema…he,he in priznam, da sem se celo jaz malč’k nasmejal. Ampak čisto resno, če katero to res tako ful moti, da se že vse življenje ne počuti dobro v svoji koži, potem je to mogoče tudi skrajšati z operacijo. Samo za info…..da ne bi kdo živel v zmoti in mislil, da se da popravit samo “faco”,”dekolte”, “trebuh” in “zadnjo plat”. Dogovoriti se je potrebno z osebnim ginekologom, da jo pošlje v bolnico h kolegu (kolegici), ki take stvari operira.
lp.
Forum je zaprt za komentiranje.