Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Srajce in joški!

Srajce in joški!

Ko oblečem srajco, je na prsih pretesna in zateguje pri gumbih. Pa nimam “radodarnega oprsja”, samo široka pleča. Poseben primer je pri srajcah z elastanom, klasične se še nekako držijo. Kaj naj?

Premajhna, kupi številko večjo.

Če je večja številka, ne pride lepo “telirana” ampak se od daleč vidi, da je prevelika in da “pleše”okoli nas.

Imam ponavadi sama take težave in še nisem našla rešitve.

pulije, pa puloverčke

Kupi večjo in jo daj šiviliji popravit, da bo telirana.

Lubi jezus, no. Poiščeš drug model? a ni to logično? obstaja miljone raznih krojev srajc, saj ni ena sama na svet? ali kot ti je rekla predhodnica, kupi večjo številko, ker je to, da se ti pri prsih odpira grdo za videt.

Kupiš prav veliko, pa jo daš šivilji popravit – naj ti pri prsih všije “ježka” ali pa fiksno zašije srajco. Sicer se potem oblači čez glavo, ampak nosiš jo lahko še vedno …

Benti kolk težav! če se joški vidijo ni dobro, če se ne vidijo je slabo………………………….. Itd, itd!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

S popravljanjem je več dela in stroškov kot z novo.
Sicer pa imam tudi sama probleme, zato srajc več ali manj ne nosim. Večja številka je enostavno neprimerna in se vidi, da ne stoji lepo.

Šivilja naj ti jo sešije. Šivilje tudi komplet srajco naredijo, ne samo popravljajo konfekcije, veste?!?!?!

Tudi jaz zato ne nosim srajc… če dobim tako,da mi je čez prsi prav, mi je sigurno preširoka v ramenih.

Morda bi bila rešitev, da samo en naenkrat zleze vanjo.

Mene je dosti čez rame in prsi, nimam pa veliko čez trebuh in čez rit, tako da mi konfekcijske bluze niso prav – spodaj so mi precej preširoke (in ponavadi tudi predolge, ker jih nosim čez bluzo ali hlače). Obnese se mi oboje: da si kupim dobro krojeno bluzo, ki mi je zgoraj lepo prav, in mi jo šivilja spodaj dodatno tejlira (računa mi par evrov) in pa tudi to, da si kupim blago in mi jo šivilja v celoti sešije (blago in šivanje skupaj me prideta priblično toliko kot ena boljša konfekcijska bluza). Tako mi je naredila tri zelo lepe svilene bluze (svila z malo elastana) in se krasno nosijo.

Ali te moti le, da je samo v predelu prsi napeto ali tudi, da se gumbi skoraj strgajo oz. je “luknja” med gumbi. Če je slednje, potem ti lahko dam nasvet: v predelu prsi enostavno zašij srajco od gumba do gumba. Meni se je enkrat odpel gumb nekje na sredini srajce in nisem niti vedela kdaj in koliko časa je bil odpet. Pove pa itak nihče. Sem čisto znorela in tisti dan vsem srajcam naredil šiv čez nekaj gumbov. Zdaj sicer srajce oblačim čez glavo, ampak me vsaj ne skrbi, kje se mi bo kak odprl.

če imaš takšne težave, enostavno zamenjaj garderobo. ne vem zakaj tako vztrajajte pri nečem, če vam povzroča preglavice …

Škoda da ni nič za nas. Tako vsaj piše, da nima “radodarnega oprsja”

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Škoda da ni nič za nas. Tako vsaj piše, da nima “radodarnega oprsja”[/quote]
[img]https://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRr8beMr3WLE5gCi1CaD_-1mUzC_aGE_8SSc7lEE9_-rVmuJ54xRg[/img]

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close