Najdi forum

SR. AMERIKA

tale Zavesa pa je zelo pikolovska….

Od te ko je bla v srednji ameriki v vsakem stavku besedo gringo vsaj 2x uporabi. Zgleda kot da je samo to odnesla od tam, poleg skubljenja domačinov.

Naj kdo že skine dol to zaveso.

Janezu, kaj pa demokracija? Tako to ne gre.
Je vseeno kar dobro slišati različna mnenja o stvareh, tudi, če nam niso najbolj všeč.

Ha, zavesa, zdaj sem te pa že zagovarjati začel … 😛

Joj…

Sej je vse v redu… Vi sam potujte, tko k vam je volja… Vsak bo tud na potovanju spoznal in vidu le tok stvari k si jih res zeli… Pa nej zaprav vec al pa manj…
Zarad kuhanja: Res je fajn skuhat kej, mal povprasat kako se kej prpravi… Sej vem, da se v Sloveniji ne da tega kupt, pa pol skuhat, ampak kdo je pa reku, da smo sploh v Sloveniji… HAHAHA

Popotnik lahko pise na tale form tud iz kje drugje… No vsaj nazadnje je bil splet kr dostopn iz raznoraznih internet kafejev…
Drugic pa: Valda hocem znat to kuhat, kdo si pa na tak lep november zeli sploh v Sloveniji zivet, poa cel svoj lajf tuki z bednmu krompirjem zivotarit…

JANEZU IN MIŠA, bravo, izkazala sta se! Zopet sem v idlemi, naj povem nekaj na temo demokracije in svobode in DRUGAČNOSTI ali pa še naprej živim s tako zahojenimi sosedi Slovenceljni!

kiklop napisal:

> Popotnik lahko pise na tale form tud iz kje drugje… No vsaj
> nazadnje je bil splet kr dostopn iz raznoraznih internet
> kafejev…

Ko smo že pri tem. Kako je z dostopom do interneta v ‘srednji’ ameriki?

Z dostopom do interneta ni problema. Seveda razen v krajih ‘bogu za hrbtom’. Oz. tudi tam je, ampak so cene dejansko nabite do konca!!! To pomeni, da je cena za 10 minut lahko tudi 3 $ in več! Kar, mislim, da mi v tej točki noben ne more ugovarjat, je dejansko svinjsko drago. Taki kraji so predvsem razni otoki (tukej lahko z mirno vestjo trdim, da so cene na Roatanu še parkrat dražje, no pa sej me bo popravil Matjaž) in nedostopni kraji, kot je Atlantik Nikaragve naprimer.

Primeri (vse za 1h): Honduras, San Pedro Sula: 30lempir
Nikaragva, Granada: 20 -24 cordob ; Leon 15 cordob,
Kostarika: San Jose: 150 colonesov

Dragih variant pa se ne spomnim tako natančno, ker jih nisem nikoli koristila. Napisala sem v lokalnih valutah, ker so vezane na dolar in tri četrt leta nazaj je bil dolar višje kot je sedaj. In če me spomin ne vara, je to možno preračunat na tem portalu.

Aja, pa še razlaga za San jose, preden se spet kdo najde, ki mi bo govoril, da nimam pojma: cena je iz San Pedra, to je okoliš ob univerzi. Poudarjam, San Jose je majhno mesto in taki premiki (center-san pedro) niso problem (z mestnim busom kakih 15 min). Poleg tega je pa San Jose najbolj zanimiv ravno v tem okolišu. Študentje pač.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close