Najdi forum

Spybot in problem

Ko hočem pogledati enega od forumov na strani http://www.virtualtourist.com se mi vedno znova pojavi cela stran bela in nato okenček v njem pa piše:

Spybot-S&D reports that you want to download “Avenue A, Inc.”.
This is a known threat. Do you want to BLOCK this download?

No, in jaz sem kliknila Yes. Nakar se je po dolgem cajtu (kabelski internet ) pojavila bela stran, čisto zgoraj pa ena reklama od Starwood.com in neki hotel v NY za bookirat in to je bilo vse….

aaaaaaa

Pa sem probala še enkrat. Kliknila No (da nočem blokirat) … pa spet isto. Zdaj na tej strani sploh nikamor ne morem, ker se mi vedno nazadnje pojavi ta glupa reklama.

To mi živce para…

Kaj naj naredim?
Ali moram odstranit Spybot?

Lp,
Jan_Tar

veš, zmišljujejo si vse mogoče. To je že pravi obup, kaj vse bodo storili za tisti tvoj klik na njihovo stran. Žal ni kakšne učinkovitejše obrambe razen nekoliko previdnosti, kakšnega adavare ali spyboot (sic!) programčka in seveda protivirusnega programa – a musthave.

No, najprej pojasnilo: Spyboot ti seveda ni našel ničesar pač pa te je naplahtal neki reklamni črviček. Ko si kliknila yes si ga seveda namestila ne pa blokirala. Žal – in nikar se ne počuti naivno, nihče ne dohaja več njihovih podlih štosov.
kaj ti preostane sedaj?
hja, pregled računala s kakšnim tapravim spybot destrojerjem ali Ad-aware programom. Pregled, kaj se je nainstaliralo v add in remove programs v nadzorni plošči (majhna šansa da kaj najdeš) Čiščenje s kakšnim AV programjem.

V bodoče pa – mogoče je najbolje ubijati okenca kar z pritiskom na f4. Vsaj veš, da ne klikneš na kakšen podtaknjen link na gumbih yes, No ali celo X

LP Wega LPS

Ok. V bodoče F4.
Hvala. 🙂

A na križce so tut že to obesli???? Fakoff!!! 🙂

Križce, krožce, črtice, menije, you name it:)) Samo da klikneš nanje:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close