Sproščenost na plaži
Se dobro počutite na plaži, ko ste v kopalkah ali zgoraj brez ali na nudistični plaži.
Ali imate rahlo zadrego zaradi nepopolne postave.
Meni ni prijetno gledati ženske, ki jim visijo kolobarji odvečnih kilogramov okrog pasu, še manj pa moške, ki jim visi trebuh do spolovila in še čez.
Se mi zdi, da bi ljudje na splošno morali malo pogledati kako izgledajo, ko so brez oblačil ali skoraj brez njih.
Sicer smo sedaj bolj redki na plaži, vendar se vseeno vidi neokusno “izklesana” telesa.
nikoli nisem bila nudistka in tudi nebom prav tako ne zgoraj brez saj mi je kljub temu da imam majhne prsi ne prijetno. ko sem imela kakšen kilogram preveč(daleč od tega da bi kaj viselo iz meni) mi je bilo zelooo neprijetno. zdaj sem pa že pred nekaj leti shujšala in sem ponosna na svojo postavo. za druge pa mi je vseeno kakšni so.
Pač poglej stran. Te kdo sili da buljiš v njih? Nimaš res nič bolj pametnega v življenju počet kot z drugimi ljudmi se ukvarjat? Kaj si kraljica ne vem česa da bi morali drugi se skrivat da ti ne boš imela problem z buljenjem? Se svet misliš okoli tebe vrti? Pač pojdi na plaže kjer ni “estetsko motečih” ljudi če ti kaj ne paše. Aja si jih ne moreš privoščit? Ups.
Normalni ljudje pač uživajo na plaži kakršni pač že so. Ti se pa obremenjuj z manami (svojimi in od ostalih) in čakaj da gre življenje mimo.
do nudizma mi ni (iz več razlogov), v kopalkah sem pa popolnoma sproščena kljub odvečnim kilogramom in obročkom okoli pasu. Če komu to ni za gledat, naj ne gleda. Moram pa reči, da sama redkokdaj vidim res izklesano telo, po 20. letu že večinoma povsod kaj visi ali štrli, tudi če je ženska suha, tako da bodimo pač nepopolni in se ne obremenjujmo.
Izkljucno iz svojega uzitka.
Najraje pasem oci ob pogledu na morje, okolisko zelenje, palme, roze,… To me tako lepo pomirja in polni s pozitivno energijo. Vdihujem tisti morski zrak in preprosto sprosceno uzivam.
Vcasih se zapletem v pogovor z ljudmi na plazi in veckrat se mi je zgodilo, da so bili najbolj duhoviti in sprosceni ljudje ravno tisti s slavfki okrog pasu.
Ja pa se to, imam skladno postavo, sportno, edina napaka so moje malce zilaste noge. A se ne obremenjujem z videzom na plazi.
Kolijko si pa ti stara? Kako pa kaj tvoja samopodoba sicer ? 😀
20? 30? Si v letih, ko ti je najbolj pomemben samo videz, da boš nanj ulovila tisto, kar si želiš 😛 ?
Grow up – ko boš stara 50+, bo tudi tebi lahko že kaj dol viselo že iz razloga, ker se koža kot največi človekov organ neprestano širi , zmanjšuje se v njej tudi naravna vsebnost kolagena in elastina – pa četudi se ne boš “zredila” do takrat 🙂
Tebi je trenutno prioriteta pač estetika. Prevelika obsedenost z nekimi lepotnimi in telesnimi ideali pa je vsesplošno znana kot hiba/motnja.
Sem tudi nudistka, a ne na javnih nudističnih- na čolnu, jahti, otoki sredi morja, zagotovo – ga ni večjega užitka kot skočiti gol v vodo- v dvoje še najlepše. Nikoli topless sončenja na javnih plažah – doma na terasi, kjer me res nihče ne vidi pa nudistično, ko portebujem dozo sončnih žarkov in dozo vitamina D.
Z goloto nimam težav sicer, ker mi je moje telo všeč, nisem pa z njim obsedena. Je pa zaenkrat še kar lepo natrenirano in ohranjeno kljub bližini 50im 🙂 ( tisti, ki ga vidi , pravi da mu je zelo všeč, v kompletu z vsem ostalim).
Daj svojo sliko v kopalkah, da vidimo to tvoje popolno telo!
Meni se gladko fucka, ce komu kaj visi do sramnih dlak ali do kolen, se v mestu na promenadi ne vidim, kako so ljudje obleceni, kaj sele na morju na plazi! Mi smo na plazi toliko, da gremo plavat, ampak res plavat, ne cofotat, potem se pa vcasih vlezem na brisaco, da se posusim ali pa se to ne in ko lezim na brisaci, mizim in uzivam.
Da bi gledala druge ljudi?! Saj nisem z lune padla! Briga me!
Joooj, jaz imam eno fotko, ko me je necakinja hotela slikat direkt po kosilu, itak nazrta do plafona, trebuh pa kot nosecnica in potegnem lepo trebuh not, da bom ja lepa… Ma, se mi vidijo rebra kot dahovcem! Grozna fotka! 😂😂😂
[/quote]
Če si mela eno nogo spredaj, pa roke zadaj za vratom, pol je ziher krasna :))))
Forum je zaprt za komentiranje.