Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sproščanje

Sproščanje

Lepo jutro vsem skupaj,

Pomagajte mi s čimveč možnostmi, kam bi lahko odšla s partnerjem v savno z jacuzzijem, kjer bi bilo intimno in ne bi bilo preveč obiskovalcev. Baje so v privatnih hišah čudovito speljane takšne zadeve, samo jaz sprašujem ljudi, pa vedo žal samo za centre lepote, fitnes centre, welness centri, v katerih je v sklopu tega savna in jacuzzi. Normalno, midva pa si želiva bolj diskreten ambient. Lahko je v Ljubljani, lahko tudi v Medvodah, Mengšu, Domžalah……
Prosim za hitre odgovore….

hvala že vnaprej, čauč, …. natja

če mi plačaš vstop v savno pa ti povem kje je to da sta skupaj čisto intimno samo vidva.

Živjo!

Jaz poznam fitnes Fit & Sexy v Podgorju pri Kamniku. Imajo savno, zaenkrat še ne jacuzzija. Najameta jo, dobita ključ in sta sama. Jaz grem velikokrat in sem kot carica. S sabo si prinesem kaj za pit, pa za grickat, pa svojo muziko..ahhhhhhhhhh se že vidim tam. 1.500 sit na osebo, najem savne. Pa še solarij imajo. Res je fino, pa še cucka mi pazijo medtem.

Lp, T

hehe, svetilnikk, ti si pa od sile….
mimogrede – hvala za odgovor na ženskem čveku…

natja

???? kakšnega cucka.? njega pa ne pustijo v savno al kako ?? hehe
ja, hvala ti za odgovor….

lep dan še naprej…natja

nej ti bo ker si prijazno odgovorila.
glej dolenjske terme savna center.
krasne savne skupinske seveda samo v nekaterih je itak nic folkaq sploh dopoldne med delavnikom-npr t.i. nuidisticna savna pa jakuzzi imajo , pocivalisca itd, ampak ok to je skupno, drgac pa si dodatno kupita mislim da za ene tri jurje 90 minutno kleopatrino al nekaj takega kopel in ta kopel je v posebnem prostoru velika soba samo za vaju, vse odisavljeno, muzika itd, velika banja in tam notri delata kar hoceta pa seveda tudi seksata:).
no vidis kok sm jest dober.

res si dušca….mogoče ti pa nekoč res kupim karto za v savno hehee…

bye, natja

jaz te pa potem v zahvalo erotično zmasiram in ti me potem vsa vzburjena in pohotna z nabreklo tamalo prosiš da ti ga porinem v njo:)))
lepo se imejta cau.p.s kolko let imaš?

:-))))))) Cucek je lahko v sprejemnici. Tole je njihova stran… Očitno ne vem kako link narediti aktiven, no saj bo šlo…

http://fit-sexy.gajba.net

Lp, T

Jaoo svetlinik, tebi pa res sveti fejst

mašinca, pa ti nič ne delaš ali spodrivaš urednika z njegovega stolčka?
Hmmm… pa tudi erotično navdihnjen, samo da potem ti ne boš dal rep med noge, ko….. saj veš kaj pravijo: pes, ki laja, ne grize – hehe

natja

Dragi Svetilnik, zelo mi je všeč tvoj način komuniciranja. A si v masaži tudi tako dober kot je razbrati iz tvojih sporočil? V tem primeru bi se pridružila Natji in bi imeli skupinsko masažo…..

dobra ideja (P)žička, samo morava najprej počakat, da vidiva ali je zmožen erotične masaže z eno..(?)

natja

Ja, Natja, pa res,zgleda, da se je tip nekam potuhnil – očitno ga ni tolk v hlačah, kot se napihuje. No, tuki ma moje mnenje, k že tok sprašuje po forumu, kakšen se nam zdi.

he ha ha pes ki laja ne grize-seksa pa:)))

Ojla nič se nisem potuhnil in nič ustrašil., sem bil pač odsoten od tele mašince ja no cel dan pa tud ne morem previseti skupaj.
Hmmmmm a ti bi pa kar erotično masažo v troje?! nobena težava lahko poskusimo ob prvi priložnosti, si lepo vzamemo eno popoldne ali večer in boste pol videle kok sm jaz sposoben!:) samo jaz ne bom nič kriv ko boste hotele še in še in uživale kot še nikoli doslej. prov? aja pa ko pravijo strup je v majhnih flaškah ja v velikih ga je pa dost:)

in zakaj si to napisla tanji jan in na kaj se navezuje??
a imaš dva nika al kaj?

Dragi Svetilnik!
Me strašno veseli, da si se odzval na tako kulturen način. Moram povedat, da mi ob branju tvojih sporočil kar gomazi po telesu. Mimogrede – so ti všeč blondinke?

A gomazi ti od slabosti al česa drugega:))).
Jaz pa imam občutek da si ti ena punca katero sem enkrat zelo napizdil pa me mogoče sedaj malo jebe v glavo pod drugim nikom pa nič zato, sem odprt za take in drugačne debate.Včeš so mi pravzaprav vse punce-kar se tiče barv las oz barve obrvi:)=barva spodnje porednice:)
Nimam prioritet glede barve : te so drugače naslednje: da je iskrena vsaj kolikor toliko, da ni zatežena ali negativno nastrojena in da ni kakšna vlačuga.
In da je odprta za erotiko, masaže, seksualnost pogovore, uživanje.
vidiš da nisem zahteven

Ja lubček moj dragi! Glede na tvoj drugi stavek vidim, da nimaš ravno najboljšega občutka, zato se mal bojim, kako boš naju zmasiral.
Res si zelo skromen, vendar, srce, jaz sem imela v mislih svojo blond zlato prinašalko.

aha torej ti spadaš med radodajke in negativne osebe.
s takimi pa jaz nimam kaj početi so **** off ha ha :)))

S kom pa tam seksaš? S cuckom? 🙂

jaz pa mislim, svetilnik, da je punca še čist nedolžna in želi spoznati bolj intimne stvari na tak način. Priznaj, da je začetek dober. Kar se pa tebe tiče… drživa (upam, da lahko govorim tudi v imenu p(t)ičke) te za besedo glede dvojne masaže…. veš, me pa presneto res zanima rezultat hehe…

aha…skoraj bi pozabla – topel božič ti želim…. natja

Če že dam, res rada dam, ne vem pa, zakaj naj bi bila negativna oseba? Me pa zabava, ko tako cepetaš in se razburjaš, mogoče bi najprej na sebi preizkusil kakšno sproščujočo masažo, pol pa še na naju (z Natjo, ne z zlato prinašalko). Tudi jaz ti želim mirne praznike.

Cucek ordinira pri receptorki, a nisi prebral hehe… pa brez zamere kolegica

natja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close