Sproščanje
Lepo jutro vsem skupaj,
Pomagajte mi s čimveč možnostmi, kam bi lahko odšla s partnerjem v savno z jacuzzijem, kjer bi bilo intimno in ne bi bilo preveč obiskovalcev. Baje so v privatnih hišah čudovito speljane takšne zadeve, samo jaz sprašujem ljudi, pa vedo žal samo za centre lepote, fitnes centre, welness centri, v katerih je v sklopu tega savna in jacuzzi. Normalno, midva pa si želiva bolj diskreten ambient. Lahko je v Ljubljani, lahko tudi v Medvodah, Mengšu, Domžalah……
Prosim za hitre odgovore….
hvala že vnaprej, čauč, …. natja
Žan, hvala za odgovor….vem, da so Čatežke T. enkratne, ker sva tam že kar nekajkrat bila, vendar pa sva iz okolice Ljubljane, pa bi želela iti čim bližje.
Tebi pa mirna…. nobenega sexa nisem omenjala, samo posvetila bi se rada sproščanju, to je pa možno tudi brez sexa, se ti ne zdi? Očitno nimaš partnerja, pa ne veš, da je en možen način posvečanja en drugemu tudi tako…
natja
V Laškem imajo bazenček, za sproščanje v dvoje. Postrežejo ti s šampanjcem, v vodo dajo rožice, glasba, sam se zakleneš …. in lahko igraš v miru KARTE. Treba se je prej naročiti. Za kakšen praznik je prav luštno. Zraven nudijo tudi večerjo,ki pa je ne priporočam.
Uh KAKO STE nekateri nastrojeni negativno. Ob vsej svinjariji, ki jo pojemo se jo dotikamo, malo organskih izločkov ne bo zamajalo tega sveta. HA HA-SAJ IZ TEGA SMO NASTALI, ČE SE ŠE SPOMNETE.
Kot je že ena svetovala – Laško. Tam imajo za uživanje v dvoje na izbiro dve kopeli – Apolonovo in Dianino. Z možem sva dobila kot darilo bon za Apolonovo kopel z večerjo. Bilo je super. Izmenično se vklapljajo masažne šobe, sama kopel pa traja 40 minut. Ko je konec, potrkajo in začne se spuščati voda. Že to je fajn vedet, da je voda vedno na novo natočena, torej ni šans za kakšne bazenske glivice itd. Glede večerje pa – meni osebno je bila okej, očitno pa je itak odvisno, kaj imajo tisti dan na meniju.
Lep dan,
B
Forum je zaprt za komentiranje.