Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SPREMINJANJE VIŠINE LETA LETALA

SPREMINJANJE VIŠINE LETA LETALA

Pravijo, da je zemlja okrogla. Zadnjič sem se pogovarjal s starejšim pilotom, ki je že v penziji in je letel po celem svetu. Delal je za Nemško Lufthanso. Vprašal sem ga: ko ste leteli po Evropi razumem, da niste spreminjali višine leta, ampak ko ste leteli zelo daleč na tisoče kilometrov ko se obzorje dviguje, ali znižuje, ker je Zemlja okrogla, ali ste spreminjali višino, ali kako to izgleda?? pilot mi je dejal da so vedno letali na isti višini… ampak kako, sem bil siten, saj če letalo ne spremeni višine se lahko zaleti v kakšno visoko goro, saj je Zemlja okrogla in ko vi štartate na 10.000 metrov po nekaj tisoč kilometrih naravnost letenja pridete lahko do višine 2000-3000 metrov višine?? pilot mi ni znal razjasniti, samo potrdil je, da nikoli niso spreminjali višine, kar meni pove, da Zemlja ni okrogla, ampak ploščata, saj samo tako lahko letiš nad ravno ploščo, sicer bi moral letalo dvigniti. Ja, ja, ja vem teoretiki zarote pa to, no pa pojasnite tiste ki menite da je Zemlja okrogla

Vzemi šestilo in nariši krog.

Potem pa razširi šestilo, ga zapiči v isto točko kot prej in nariši večji krog.

Ti je zdaj jasno?

10.000m od zemlje je pac skoz 10.000m od zemljine povrsine.

Odgovor na objavo uporabnika
Butec263, 26.09.2024 ob 13:40

10.000m od zemlje je pac skoz 10.000m od zemljine povrsine.

ja res je, če je Zemlja ploščata, če pa je okrogla pa ne

PIL0T, 26.09.2024 ob 13:42

ja res je, če je Zemlja ploščata, če pa je okrogla pa ne

Vzemi šestilo, riši in ti bo jasno.

Če so štartali na 10.000 m in je Zemlja okrogla, bi morali končati v vesolju, če ne bi spreminjali višine. Oni bi stalno leteli naravnost, Zemlja pod njimi bi se pa vedno bolj odmikala, če je okrogla. Ampak to se ni zgodilo.

Ker pa je Zemlja ploščata, so štartali na 10.000 m, niso spreminjali višine in so stalno leteli na 10.000 m. V gore se niso zaleteli, ker je Himalaja nižja od 9.000 m.

To je torej neizpodbiten dokaz, da je Zemlja ploščata, samo to nam elita, NWO, Bilderbergi in Soroš tajijo. Na spodnji plošči pa živijo reptili, ki ponoči pridejo na našo stran in kradejo otroke, za rezervne dele in satanistične igre eliti.

Ti maš slabo percepcijo fizikalnih veličin.

PIL0T, 26.09.2024 ob 13:23

Pravijo, da je zemlja okrogla. Zadnjič sem se pogovarjal s starejšim pilotom, ki je že v penziji in je letel po celem svetu. Delal je za Nemško Lufthanso. Vprašal sem ga: ko ste leteli po Evropi razumem, da niste spreminjali višine leta, ampak ko ste leteli zelo daleč na tisoče kilometrov ko se obzorje dviguje, ali znižuje, ker je Zemlja okrogla, ali ste spreminjali višino, ali kako to izgleda?? pilot mi je dejal da so vedno letali na isti višini… ampak kako, sem bil siten, saj če letalo ne spremeni višine se lahko zaleti v kakšno visoko goro, saj je Zemlja okrogla in ko vi štartate na 10.000 metrov po nekaj tisoč kilometrih naravnost letenja pridete lahko do višine 2000-3000 metrov višine?? pilot mi ni znal razjasniti, samo potrdil je, da nikoli niso spreminjali višine, kar meni pove, da Zemlja ni okrogla, ampak ploščata, saj samo tako lahko letiš nad ravno ploščo, sicer bi moral letalo dvigniti. Ja, ja, ja vem teoretiki zarote pa to, no pa pojasnite tiste ki menite da je Zemlja okrogla

Predvidevam da si ponosni  naslednik, volilec levega pola, po možnosti zlobode.

Anonimno447, 26.09.2024 ob 13:59

Predvidevam da si ponosni  naslednik, volilec levega pola, po možnosti zlobode.

ne vedno volim Janšo, zakaj vprašaš?

Troll tema, kaj vam ni jasno?

Ravno obratno, če bi zemlja bila okrogla, in bi letalo letelo naravnost , bi se ščasoma  čedalje bolj oddaljevalo od zemlje, ker , ker pa je zemlja ravna, leti letalo vedno na isti višini, pa naj bo to 10000 ali 7000 ali 3000 metrov. To , da je zemlja ravna ni nič novega, saj so to učili že v osnovni šoli. Seveda, kdor trdi drugače je v šoli te ure prespal.

prvo kot prvo ko pilot nastavi višino altimetra, ki meri zračni tlak, ki je konstanten glede na oddaljenost od morske gladine, ne glede na to ali je zemlja okrogla, kvadratna ali trikotna. Letalo drži vedno isto višino ne glede na obliko zemlje. Zato višina z obliko nima veze. Zemlja je lahko heksagonalna, lahko je tudi konkavna, pa vedno bo letalo letelo glede na nastavitev altimetra na isti oddaljenosti od zemlje.

Letala uporabljajo avtopilote, nastavijo visino in avtopilot to visino drzi ves cas leta.

Lahko se ga programira tudi tako, da na poti spreminja hitrost, smer, visino in se kaj, ce je potrebno.

Sicer dvomim, da si se pogovarjalo s pilotom, a ce si se res, se temu cloveku pac ni dalo razpravljat z ravnozemljasem, saj ves tisto, ko pametnejsi odneha.

Izkušen, 26.09.2024 ob 14:30

prvo kot prvo ko pilot nastavi višino altimetra, ki meri zračni tlak, ki je konstanten glede na oddaljenost od morske gladine, ne glede na to ali je zemlja okrogla, kvadratna ali trikotna. Letalo drži vedno isto višino ne glede na obliko zemlje. Zato višina z obliko nima veze. Zemlja je lahko heksagonalna, lahko je tudi konkavna, pa vedno bo letalo letelo glede na nastavitev altimetra na isti oddaljenosti od zemlje.

torej letalo leti 1000 m nad Himalajo, kar pomeni da je Zemlja ploščata?

Da bi šla tale logika skozi, bi morala biti Zemlja ne samo ravna, pač pa negativna krogla (usločena navzgor). Sumim da je tu nekje tudi avtorjev IQ.

zemlja je ravna, letala imajo ves čas problem, da ne uidejo v vesolje. jih je treba dodatno obtežit

jao

rok-1, 26.09.2024 ob 14:42

Da bi šla tale logika skozi, bi morala biti Zemlja ne samo ravna, pač pa negativna krogla (usločena navzgor). Sumim da je tu nekje tudi avtorjev IQ.

Saj je res tako. Na primer, ko vodoravno z lokom izstreliš puščico, puščica nekaj časa leti vzporedno z Zemljo, potem pa se zaleti v Zemljo, ker je Zemlja usločena navzgor.

Kot sem zapisal že zgoraj, na drugi strani te Zemlje živijo starodavni reptili, milijone let starejši od človeštva.

Ma mama ti je ravna …

In neki dan se nekdo pritožuje zakaj se učimo matematike, glede na vse , bi jaz obvezno uvedel v   šole 3 ure matematike na dan, vsak dan.

Letala nikoli ne letijo nad himalajo. Zakaj? Ker se ne morejo spustiti zaradi pritiska, če pride do nevšečnosti. Kisika ni na 8500 metrih, kisika pa hitro zmanjka. Pa ne vem kdo te je nategnil, da je Zemlja ravna?

Take stvari lahko sprašuje samo otrok v prvi triadi, kasneje se je že za zamislit. Zate smo že itak ugotovili da si dislektik in stvari ne razumeš, očitno niti če ti jih kdo razlaga, kaj šele ko jih bereš. Jebi ga, tak si, sprejmi se in začni učenje pri osnovah, ki so ti v OŠ očitno ušle.

Anonimno 3869, 03.10.2024 ob 18:28

Take stvari lahko sprašuje samo otrok v prvi triadi, kasneje se je že za zamislit. Zate smo že itak ugotovili da si dislektik in stvari ne razumeš, očitno niti če ti jih kdo razlaga, kaj šele ko jih bereš. Jebi ga, tak si, sprejmi se in začni učenje pri osnovah, ki so ti v OŠ očitno ušle.

tudi Galileu niso nič verjeli, tako da………………

Gravitacija pa to ???

V šoli nas učijo zelo uporabne stvari ???? enkrat so pa učili da je zemlja ravna ?? dokler ne vidim ne verjamem ne eno ne drugo. Ti pa verjemi v sistem, “znanost”, da nas država ima rada in da delajo vse za naše dobro. Da nas pošiljajo v bojne linije za naše dobro…itd

A je komu od ravnozemljašev že uspelo priti do roba in pogledati dol? Oziroma ali potem dol padeš in kaj je na spodnji stranici?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close