Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Spremeniti / odstraniti novo barvo

Spremeniti / odstraniti novo barvo

Živjo!

Danes sem bila pri frizerki, šele ko sem se doma pogledala v ogledalo mi je bilo jasno, da barva ni uredu. Rdeče barve nisem hotela niti pod razno, želela sem rjavo. Frizerka je rekla, da bo dala bakreno – ki bo zgledala v bistvu rjava.

Najprej je pobarvala po vrhu glave 4 blond pramena (s prozorno folijo). Hkrati je pobarvala vse ostale lase z bakreno barvo.

Prameni so čisto preširoki (1,5 cm). Že tako blond prameni na rdeči podlagi izgledajo umetno, ker so pa še preširoki pa res zgleda ful umetno.

Zaradi čudnih pramenov si niti ne upam ven, ne da bi si lase spela v čop.

1. Kako naj iz frizure odstranim blond pramene?
2. Kako naj odstranim rdečo – bakreno barvo?
3. Ali lahko sama kupim kakšno barvo in pobarvam čez ali obstaja velika verjetnost, da bom sama z barvo iz DM še poslabšala zadevo in naj grem raje k frizerki?
4. Ali naj počakam nekaj časa (koliko časa?) in šele nato ponovno barvam, ker bo takrat nova barva bolj prijela?

Prosim za nasvet, kako bi se lahko odstranili vsaj prameni!

Že vnaprej hvala!!!
Lp

Moje mnenje je, da se da popraviti, ampak, če se boste barvala sama, bo zelo verjetno barva pretemna.
Če so prameni zelo svetli, je barvanje na temneje potrebno izvesti previdno, da ne bi bilo neželjenih odtenkov.
Predlagam, da se odpravite nazaj k frizerki in ji poveste svoj problem, menim da bo razumela in upoštevala ponovno barvanje ter vam ne bo računala še enkrat.
Pri nas ne bi, je pa res odvisno, kaj ste se dogovorile pred barvanjem. Če je tehnično izvedeno vse v redu in samo vi niste zadovoljni, potem nismo frizerji upravičeni barvati še enkrat zastonj. Vendar rednim strankam pri nas tudi to pogledamo skozi prste.
Mogoče je potreben le lep preliv, ki bo omilil barvanje in lahko izgleda celo zanimivo. Drugo pa če so prameni preširoki, se dajo narediti vmes temnejši, tako se debelina svetlih zmanjša.
Skratka odpravite se nazaj in jo lepo prosite ali vam lahko popravi.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close