Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika sprememba imena foruma v “BABIČINA ODLIČNA KUHINJA”

sprememba imena foruma v “BABIČINA ODLIČNA KUHINJA”

Dragi Primož in ostali forumovci!

Nočem pretiravati, ampak kar je res, je res. Forum z imenom “Prehrana” se sliši zelo dolgočasno. Glede na to, kakšne čudovite nasvete pušča tu gor naša Babi, se mi zdi smisleno, da bi se ta preimenoval v “BABIČINA ODLIČNA KUHINJA”. Mislim, da ne bi nič zgrešili. Pa še bolj romantično in nostalgično se sliši…
No, je zgolj predlog…

Če je kdo od ostalih forumovcev še za to, naj se prosim pofočka!!!

Lp
Nika

morda…brez besedice…”odlična”.

LP

Nisem “za” iz preprostega razloga: ker nekdo, ki išče te vrste informacij z iskalnikom (hrana), ne bo nikoli našel tega zanimivega foruma, ker mu na kraj pameti ne bo padlo, da obstaja “babičina kuhinja”.

Dobro jutro!

Prav iskreno mislim,da ime Preharana ustreza namenu.Ce bi ze hoteli bolj
nostalgicno ime,bi bilo kvecjemu “LONCEK KUHAJ”. Toda saj se tukaj pogovarjamo tudi se o cem drugem -kakovost prehrane,zivila,kje kaj kupiti,
primerjanje ponujenega…In veliko prispevkov je od mladih gospodinj,kuhamo na sodobnejsi nacin in pridno upostevamo tudi kak namig,recept nasih babic in non.Prav?

Upam,da ne bomo spreminjali. Lep pozdrav Babi

Hmmm… Nič proti Babi (bog ne daj!), samo meni je ta naslov foruma prav všeč. Še posebej se mi zdi primeren, ker potekajo tudi debate o zdravi/nezdravi hrani… torej ne gre samo za “izmenjavo” receptov. Naj ostane, tako kot je, bi rekla. No, samo moje skromno mnenje…

kaj pa…. recepti z vseh vetrov!?…petra

Hej! V mojem postu je napaka….,ki kuhamo na sodobnejsi nacin
Seveda sem mislila …,ki kuhajo na sodobnejsi nacin

Mishika,tudi jaz mislim tocno tako kot ti.Hvala za podporo.Res bi tezko sodelovala pod drugacnim naslovom kot PREHRANA.Upam,da razumete.

Lep konec tedna Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close