Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Sprehajala sem se z zombijem

Sprehajala sem se z zombijem

Ok,pri grozljivkah zgodba niti ni tako pomembna………… 🙂 Me pa vseeno zanima, če je kdo gledal do konca (ja,spet sem zaspala)…zadnje se spomnim ko je ta med.sestra peljala zombijko k enemu obredu…V Vikendu je ta film dobil pet zvezdic,me prav zanima zakaj…

Pet zvezdic je dobil film verjetno zato, ker je dober.
Sem nameravala gledati, pa sem potem v nedeljo čisto pozabila, tako da ti žal ne morem pomagati s koncem.

Ma ne,a zato ker je dober je dobil pet zvezdic??:)))))))))))))))) Me zanima, zakaj je dober, buča!:))

Buča, zanimalo te je tudi, kako se konča, kolikor sem uspela dešifrirati tvoje misli o spanju.
Se mi je zdelo preveč logično, da bi morala jst še enkrat napisati, da ja, film ima običajno pet zvezdic takrat, ko je dober in eno takrat, ko je slab. Doh.

Midve se ne razumeva:)
Zanima me konec in to, zakaj je vreden pet zvezdic oz. zakaj je dober (mi je jasno da dobi pet zvezdic če je dober zato tudi malce nesramen odziv na tvoj prvi odgovor, tvojega drugega odgovora pa sploh ne štekam??!!
Zdaj če mi ne znaš povedati konca in zakaj je dober, bi jaz zaključila s to najino debato.

New Report

Close