Spoznavni portali – polni moških
to pa res ni, 07.11.2023 ob 17:28
Jamarka, če bi bila res jamarka, ne bi imela takih problemov. Med jamarji so skoraj sami moški in večinoma postavni, fletni, razgledani, prijazni… tako, da ženski, ki gre v te vode, ni problema dobiti moškega. Še vsaka je kakega našla :), če je le hotela.
Ne vem, zakaj me nihče noče. Moškim razen za seks nisem zanimiva. Sem bolj tiha, držim se zase, pravijo pa da sem gnila in motena oseba.
Zadnjič sem slišala, da za drugam kot za v jamo nisem.
Čisto resno me nekaj zanima. Kako pa začnete pogovor z osebo, ki vas zanima, na teh portalih? Nimam profila na nobenem takšnem portalu, tudi ne poznam nikogar, ki bi ga imel, zato sprašujem. Pa še to, kakšen pa je izplen takih ”zmenkarij”? A dejansko lahko najdeš nekoga normalnega za zvezo na portalih?
Tipično za moške je, da svojega profila ne izpolnijo. Profilov žensk tudi ne berejo. Pišejo pa kar vsem ženskam povprek.
Pogosto je prvi zapis v stilu:
Ej, greva fukat?
Bi preživela noč z mano?
Imam tiča 22 cm dolgega.
Tole zgoraj so tipični prvi stavki. Brez da bi pozdravili.
So pa kaki taki, ki napišejo več stavko, ne samo enega. Cel roman in ga pošljejo vsaki ženski, ki se prijavi.
Aja, zelo pogosti uvodni post: kako si lepa, sladka, … čeprav te še niso spoznali in po možnosti niti fotke nimaš v profilu. Pa eni izlijejo že v prvem zapisu svojo ljubezen.
Kaj je drugi korak pa ne vem. Ker take vse blokiram.
Jamarka, 07.11.2023 ob 21:47
Posmehujejo se mi, ker živim v Ljubljani in ker nimam denarja za ogrevanje stanovanja, zato je mrzlo in polno plesni. Potem se mi pa ljudje posmehujejo in pravijo, da živim v jami, ker je pač vlažno, kletno, temno stanovanje. V resnici so mi pa nevoščljivi, ker živim v LJubljani.
Jamarka pa se le nisi tako normalna, kot si se mi zdela ko sem te bral zadnje mesece. Pa si se mi prej zdela zanimiva kot ženska.
tipičen pristop moških, 07.11.2023 ob 21:44
Tipično za moške je, da svojega profila ne izpolnijo. Profilov žensk tudi ne berejo. Pišejo pa kar vsem ženskam povprek.
Pogosto je prvi zapis v stilu:
Ej, greva fukat?
Bi preživela noč z mano?
Imam tiča 22 cm dolgega.
Tole zgoraj so tipični prvi stavki. Brez da bi pozdravili.
So pa kaki taki, ki napišejo več stavko, ne samo enega. Cel roman in ga pošljejo vsaki ženski, ki se prijavi.
Aja, zelo pogosti uvodni post: kako si lepa, sladka, … čeprav te še niso spoznali in po možnosti niti fotke nimaš v profilu. Pa eni izlijejo že v prvem zapisu svojo ljubezen.
Kaj je drugi korak pa ne vem. Ker take vse blokiram.
Pri meni pa ni tako. Tudi jaz nimam slike. Pač se pogovarjaš, par stavkov, in potem nič. Me vse mine.
Sem dominantana, posesivna, arogantna in agresivna!
ljubim drage avtomobile, elitne nepremičnine in darila v obliki zlata.
Moja najljubša valuta je švicarski frank.
zanimajo me inteligentni moški, ki vejo kako služiti in se podrediti svoji gospodarici.
Ki imajo visok intelekt in so poslušni,
pod nujno morajo znati dobro kuhati, piti grenko kavo in obvladati tuje jezike: ang, fr, it, esp, ger.
Biti morajo prijazni do vseh žensk in ne smejo preklinjati.
Forum je zaprt za komentiranje.