Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spoznavni portal Ona On

Spoznavni portal Ona On

Star 29, Dolenjska. Športnik po srcu in naravi, postava športna. Všeč so mi bolj višje, vitke ženske, samo tko za omembo, je le fajn če smo odkriti. Če se tukaj najde kakšna za kak klepet, spoznavanje, lako pišeš na alenjo639@gmail.com, pa kakšno rečeva. Da ne dolgovezim tukaj…

techno_katka

Da ne bom citiral tvojega nakladanja. Večja verjetnost je, da najdeš partnerja na kakšnem portalu kot je OnaOn, kot pa v mesnici ali bifeju; pa da sprehodov in hoje v gore niti ne omenjam. Lahko pa oblajaš vsako osebo, ki jo vidiš in morda boš pa imel(a) srečo…he, he. Ali pa dobiš upravičeno eno na svoj smrček!

Moje izkušnje na ona on so, da je samo nateg in tisti, ki zatem stojijo samo služijo mastne pare. Napisal bom tako: vsaj ena tretjina punc gor na portalu je lažnih profilov, katere samo izsiljujejo fante samo za denar. punce iz Rusije, ki ti takoj po enem sporčilu že pošlje mail, da se komunikacija preseli na email. potem takoj prepoznaš, da je googole traslate. Potem je 2. tretjina punc, ki bi imela samo fanta, ki ima debelo denarnico, je vrhunski športnik je izklesani in nabildani lepe postave 3. tretjina punc pa je že itak v zvezi in si ne zbrišejo profila in sploh niso več aktivne tu gor. Punce priznajte, da si samo izbirate take fante, ki so najlepše postave in polni denarja. In potem se po nekem času izkaže, da so taki fanti najvećji pijanci in zadrogiranci, da vam samo gor naredijo otroke in potem adijo in ločitev je tu. Kar priznajte nekatere, če to ne drži. Tisti z malo več kilami in slabšo postavo vam pa nismo všeč. čeprav imamo redno službo in dohodek. Zato pa ste nmekatere punce tam gor že po več let in si ne morete najti ta pravega fanta. Ker takih idealnih fantov za vas tam gor ni.

Odgovor na objavo uporabnika
Zvišane ženske in fejk profili na ona on, 17.12.2023 ob 10:51

Moje izkušnje na ona on so, da je samo nateg in tisti, ki zatem stojijo samo služijo mastne pare. Napisal bom tako: vsaj ena tretjina punc gor na portalu je lažnih profilov, katere samo izsiljujejo fante samo za denar. punce iz Rusije, ki ti takoj po enem sporčilu že pošlje mail, da se komunikacija preseli na email. potem takoj prepoznaš, da je googole traslate. Potem je 2. tretjina punc, ki bi imela samo fanta, ki ima debelo denarnico, je vrhunski športnik je izklesani in nabildani lepe postave 3. tretjina punc pa je že itak v zvezi in si ne zbrišejo profila in sploh niso več aktivne tu gor. Punce priznajte, da si samo izbirate take fante, ki so najlepše postave in polni denarja. In potem se po nekem času izkaže, da so taki fanti najvećji pijanci in zadrogiranci, da vam samo gor naredijo otroke in potem adijo in ločitev je tu. Kar priznajte nekatere, če to ne drži. Tisti z malo več kilami in slabšo postavo vam pa nismo všeč. čeprav imamo redno službo in dohodek. Zato pa ste nmekatere punce tam gor že po več let in si ne morete najti ta pravega fanta. Ker takih idealnih fantov za vas tam gor ni.

Ti pa seveda iščeš punce z močnejšo postavo? Takšne preproste punce a ne? Zato na same rusinje fejk naletiš a ne? Malo samorefleksije ne škodi. Jokati da ženske iščejo manekene, medtem ko ti sam iščeš manekenke čeprav sam nisi to…..malo je patetično no.

Anonimno 5946, 31.05.2022 ob 10:49
    Povejte mi ali ima kdo izkušnje s tem portalom. Ker sem dolgo sama in sem se naveličala samote, sem se iz radovednosti prijavila na ta portal in po enem tednu tudi izbrisala svoj profil.Ker je plačljiv in ne najdeš enega normalnega. Sami pohotneži, potrebneži. A ima kdo izkušnje s tem portalom, ali sem pa jaz naletela na take bedake.

Pred 13 leti sem na OO spoznala mojega sedanjega moža.

Kriterije sem si postavila zelo visoko. Na pijačo sem šla samo z enim in ta je sedaj moj mož. Skupaj sva že 12 let, imava otroke in sva poročena.

Jaz sem imela srečo. Očitno.

Poznam sicer šenekaj parov, ki so se spoznali na OI, a si vseeno ne bi upala nikomur priporočat te strani za spoznavanje. Sem dobila par konkretno nesposobnih povabil. Pa sem ignorirala.

Živa resnica kar si napisu. Ja glej so drugi časi. Danes babe gledajo samo nabildance bolj tist velik fukajo ostali se mormo pa zadovoljiti s kako , če nam slučajn rata na vsake tok časa. Fuka ene 10% tipov samskih redno ostali pa drkajo pa fantazirajo kako bi. Realnost tega časa. Internet je to vse pokvaru in gledamo to kar gledamo sedaj. Žalostno potem pa jamrajo ko naredijo otroke pa spizdijo.Prej pa jaki frajer in ga vzet takoj

realno, 17.12.2023 ob 11:03

Ti pa seveda iščeš punce z močnejšo postavo? Takšne preproste punce a ne? Zato na same rusinje fejk naletiš a ne? Malo samorefleksije ne škodi. Jokati da ženske iščejo manekene, medtem ko ti sam iščeš manekenke čeprav sam nisi to…..malo je patetično no.

Ne iščem samo debele ali suhih punc. Sem vesel, če sploh kakšna kaj odpiše. Poskušam na različne pristope in je ta profil res samo izguba časa. 90% punc sploh ne prebere sporočila, sotalim pa nisi zanimiv. Ravno zdaj sem naredil fejk profil punce in je res, da punce zasipajo s sporočili. Potem je na tem profilu 10% punc in 90% fantov. Vkrakem bom izbrisal profil na ona on za vedno. Ker to je samo izguba denarja in časa.

Mogoče je že kdo opazil, da moderatorji brišejo stare pogovore na ona on? Po mojem na vsake pol leta. Ker ugotavljam, da je ogromno punc tam, gor samskih že več let. In več ne vem kateri sem že kaj pisal ali ne? Ne razumem kaj, kako si ne morejo najti enega, če pa je fantov tu gor v razmerju krat 10 proti puncam?

Sicer pa ko jih j… meni je boljše samsko življenje in da se ne rabim z otroci ukvarjat in imeti neprespane noči zaradi majhnih otrok, to kar slišim od sovrstnikov. Na stare leta pa greš v dom za stare na račun občine. Če nikogar za sabo nimaš se ti jebe za tvoje premoženje, kdo ga bo imel. še posebej, če nimaš neke super pokojnine, s katero bi si dom plačal. Torej nekdo bo že za tebe skrbel na stara leta.

Zvišane ženske in fejk profili na ona on, 25.12.2023 ob 11:51

Mogoče je že kdo opazil, da moderatorji brišejo stare pogovore na ona on? Po mojem na vsake pol leta. Ker ugotavljam, da je ogromno punc tam, gor samskih že več let. In več ne vem kateri sem že kaj pisal ali ne? Ne razumem kaj, kako si ne morejo najti enega, če pa je fantov tu gor v razmerju krat 10 proti puncam?

Sicer pa ko jih j… meni je boljše samsko življenje in da se ne rabim z otroci ukvarjat in imeti neprespane noči zaradi majhnih otrok, to kar slišim od sovrstnikov. Na stare leta pa greš v dom za stare na račun občine. Če nikogar za sabo nimaš se ti jebe za tvoje premoženje, kdo ga bo imel. še posebej, če nimaš neke super pokojnine, s katero bi si dom plačal. Torej nekdo bo že za tebe skrbel na stara leta.

S sodobnimi ženskami se ukvarjat res zahteva živce.Te zmenki so tako tako. Se dobiš v živo in je zmeraj nekaj. Sploh dandanes, ko imajo vse za sabo neke veze že in potem sam premlevajo itd. Ne moreš normalno kaj dobit.

je kar tako kot, 31.05.2022 ob 18:49

Jp, je točno tako kot praviš.

Pa Badoo, Kupid… vse ista greznica. Pred leti sprobala pa ti namesto pozdrava pošlje fotko penisa ali pa te vpraša, če greš f… in podobno. Večinoma pa poročeni gor bivakirajo.

Ne me vprašat kje so normalni tipi. Na teh portalih jih je očitno bolj malo.

“Pred leti sprobala pa ti namesto pozdrava pošlje fotko penisa ali pa te vpraša, če greš f… in podobno.”

Ma to je odvisno kakšno energijo izžarevaš, velika večina moških niso primitivci, moraš prav naletet na take, večina žensk po moje privlači čist normalne, spoštljive tipe, sposobne odrasle komunikacije.

Bolj je problem, da je biznis model dejting appov tak, da jim ni v interesu, da se ti poparčkaš in greš nazaj v normalen lajf, v interesu jim je glih kontra, da ti ne najdeš taprave in jo iščeš in iščeš in jim plačuješ premium storitve, ker zastonj ne moreš prav velik na teh appih.

Ni druge kot old school, v real lajfu jih čim več spoznavat in se pogovarjat z njimi, itak čez telefon ne moreš začutit, če drug drugmu dišita.

Mogoče je že komu uspelo priti do zveze preko Faxebooka z naključno dodajanjem neznanih ljudi? Mislim, da je to še edini free način za online spoznavanje ljudi. Ne mislim pa več plačevati za ona on in podobna sranja, ker tako velike plače pa tudi nimam in poleg tega ni nobene koristi. Drugače pa je live način preko društev najbolj zanesliv način spoznanja ljudi.

Naključno dodajanje neznanih na FB, 26.12.2023 ob 10:27

Mogoče je že komu uspelo priti do zveze preko Faxebooka z naključno dodajanjem neznanih ljudi? Mislim, da je to še edini free način za online spoznavanje ljudi. Ne mislim pa več plačevati za ona on in podobna sranja, ker tako velike plače pa tudi nimam in poleg tega ni nobene koristi. Drugače pa je live način preko društev najbolj zanesliv način spoznanja ljudi.

Ja res je. Na telih novoletnih zabavah pa tudi ne moreš kar spoznat ker je preveč gužve. Pa tudi če kako ogovoriš se kar izmikajo punce.Ne vem kakšne so dandanes sploh se mnoge nočejo z neznancem tusi začet pogovarjat tkole na veselicah in zabavah beri koncertih.

Sem našla enega simpatičnega zdravnika, ki je trenutno v Siriji. Spomladi pride k meni, ker mu je tam prevroče. Samo še papirje uredi in bova skupaj še poplačala predčasen njegov odhod iz teh nevarnih razmer. Se najde prava oseba tudi tako, samo potruditi se je potrebno.

Tudi meni ni jasno, kako ženske na portalu nikogar ne najdejo. Konec maja lani sem se dobil z eno, pa po srečanju od nje ni bilo več odziva. Včeraj pa jo zasledim na portalu. Torej v čem je problem, da v več kot enem letu še kar ni našla?

Ljubljana731, 06.08.2024 ob 07:19

Tudi meni ni jasno, kako ženske na portalu nikogar ne najdejo. Konec maja lani sem se dobil z eno, pa po srečanju od nje ni bilo več odziva. Včeraj pa jo zasledim na portalu. Torej v čem je problem, da v več kot enem letu še kar ni našla?

Zakaj neki ostaja sama?  Zato, ker moške, ki bi jo pogojno resno vzeli, ona ignorira.  Saj je prepričana, da zanjo niso dovolj dobri.  Za tiste s katerimi poskusi kaj več, ker se ji zdijo pogojno dovolj dobri, pa ona ni niti približno dovolj dobra, da bi jo imeli za več kot rekreativno uporabo.  Gre za MEXICAN STADOFF.

Na daljše steze se poparčkajo predvsem ženske, ki so se zaradi kakšnega razloga pripravljene spustiti na realnost lastne tržne vrednosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close