spoznavanje
ojla,
da vidim ce bo to pretezka naloga za vas.Z mojim lubitom sva skupaj dve leti in malo me zalosti dejstvo da se mogoce malo premalo poznava.Zanima me ce mi lahko predlagate kako nej se lotim te zadeve.Ne morem kar zaceti ej lubi ker film si reku da je tvoj najlubsi….a me stekate kaj hocm rect??Rada bi se te zadeve lotila kot neko igro pa nimam ideje -pomagite mi plis.
Pogovori, pogovori, pogovori…..
Tu je rešitev, samo pogovarjajta se ko sta skupaj in ne gledat skoz TV. Vzemita si čas zase vsakič, načnita kakšno temo in tako bosta spoznala kaj vama je všeč in kaj ne. Ali imata skupne interese ali ne. Lahko pa tudi npr. vsak teden napišeta na list vprašanja ki vaju zanimajo in se jih takrat ko se vidta ne spomnita. Tako se ob vikendih vsedita in podebaterajta o njih. Sicer pa itak vse pride spontano. Res pa je da morta bit oba človeka taka da se rada pogovarjata 🙂
Je pa tud odvisno kako pogosto se videvata. Lahko hodiš 5 let, pa če se sam ob vikendih vidiš ni tak učinek kot npr. pri paru ki hodi 1 leto in se vidi vsak dan po več ur.
Vse je v komunikaciji, pa lep danček!!!
Forum je zaprt za komentiranje.