Spoznavanje samskih
Pozdravljen !
Jaz sem se udeležil hitrih zmenkov v okviru Dogodkov za samske. V glavnem so tam ženske 35 + ( kategorija 25-35 let ), če te zanima takšna starostna kategorija. Nekaj tudi mlajših, sicer nič posebnega, vendar so nastavljene s strani organizatorja teh Dogodkov. Na promocijskih videoposnetkih pa seveda kažejo kandidatke, ki so stare malo nad 20 let. Težko se kaj spozna, kot je bilo že večkrat omenjeno na raznih internetnih portalih, bolj gre za izražanje ženskih frustracij, ker jih je čas povozil. Ne bi priporočal.
Lp
Hudo, kak negativen prispevek! Verjetno nisi dobil nobene številke pa si zato tako zatežen.
Samo zaradi ene slabe izkušnje govorit, da so tam frustrirane ženske, je pa mal huda, no.
Avtor.ica, še nisem bila in zaenkrat tudi ne kaže na to. Vedno je tako, da če greš tja odprt in brez pričakovanj, kaj lepega potegneš iz vsake situacije.
Jaz bi se pa strinjal z njim, čeprav še niti sprobal nisem nikoli tega. Vem pa zakaj se gre in tudi predstavljam si lahko kako bi to izgledalo, če bi bil tam. Spet en kup obupank s svojimi depresivnimi štorijami, na koga so vse naletele, da nikjer ni nobenega primernega itd itd
Vse kar je nekaj na silo se nikoli ne obnese dobro. To moraš delat mimogrede, nikoli ne greš take stvari delat z namenom. In ne mi zdaj rečt, da nobeden ne hodi tja s pričakovanjem, da bo spoznal kako hudo / zanimivo bejbo. Če ne bi nič pričakoval se niti odpravil nebi tja 🙂
Enako velja za portale Ona-On, Twoo, Badoo. Folk, ki si na silo išče nekoga. Ker če si nebi, nebi niti visel na teh straneh. Se vi sploh zavedate kako te strani izgledajo ? To klikneš na aplikacijo zmenkarije potem se ti pa prikazujejo slike uporabnikov ti pa klikaš za zanimanje DA / Ne. To bo pa delal samo nekdo, ki je obupan in ki ima več kot očitno preveč prostega časa. Skratka extra nezanimivi ljudje. Vstrajam pri svojem mnenju še naprej.
Haha prav fletni oksimoron. Nisi bil tam, ampak veš pa.
Ker ljudje si nimajo kej druzga za povedat kot naokoli trosit svojo negativno energijo in delit svoje frustrirajoče izkušnje?
Če si pameten, na raznih zmenkarijah ne pričakuješ, da boš spoznal love of your life, ampak se v prvi vrsti imel fajn, spoznal prijetne nove ljudi. šele čas pa pokaže, ali se z nekom tako ujameš, da prestaviš v višjo prestavo.
Haha prav fletni oksimoron. Nisi bil tam, ampak veš pa.
Ker ljudje si nimajo kej druzga za povedat kot naokoli trosit svojo negativno energijo in delit svoje frustrirajoče izkušnje?
Če si pameten, na raznih zmenkarijah ne pričakuješ, da boš spoznal love of your life, ampak se v prvi vrsti imel fajn, spoznal prijetne nove ljudi. šele čas pa pokaže, ali se z nekom tako ujameš, da prestaviš v višjo prestavo.[/quote]
Ja in kaj je glavni namen izvedbe te prireditve ? To, da se boš šel nažurat tja že ni, ampak, da naletiš na kako zanimivo osebo s pričakovanjem, da bo tu pa tam priskočila kakšna iskrica. Poleg tega te pa še pošteno udarijo po žepih. Idiotizem torej.
Krivokljun zapri kljun. Tako je kot je rekel Sadni. Nisem pa pričakoval da bom kaj spoznal, sem šel bolj preverit govorice, ki jim nisem čisto verjel. Izkazale so se za čisto resnične. Sem pa drugače postaven, razgledan in zelo izobražen dvometraš. Pa vsaka ponavlja isto štorijo, da tipi ne znajo osvajat, so pijanci, nerazgledani, bla bla. Zdravljenje lastnih komplekov na drugem. Tragika slovenskih žensk 30+.
Gornje sporočilo naj skuži zgolj kot orientir normalnim moškim. Da ne bomo spet šli v brezplodne teoretične debate tipa krivokljun,
Kot da ti pa si nevem koliko izobražena in razgledana. Že odkar visim na tem forumu se smejim tvojimi komentarji. Zdaj, če pa misliš, da je dovolj da eni ženski na forumu pripomneš – mlada dama – in da si s tem že dokazala do kam seže tvoja inteligenca in izkušnje se pa hudo motiš.
Sicer pa, točno zaradi tega nisem hotel odgovoriti na tisto vprašanje – koliko punc zaustavim na dan – ker sem točno vedel kaj bi lahko sledilo. Ljubosumnost in napad iz vseh strani ljudi, ki se tolažijo s tem, da je spoznavanje partnerjev preko spletnih portalov bolj priročna stvar, kot pa kaj takšnega izvajati v živo. V resnici se pa gre samo zato, ker ne zberejo dovolj jajc in se raje skrivajo za računalnikom. No saj potem v živo se pa res ni težko dobiti, ko pa niti začeti ne rabiš pogovora z njo, kvečjemu samo nadaljujeta z debato, ki je že potekala preko računalnika. Waw res, za to pa res rabiš zbrati pogum. Give ma a break please -.-
Sadni, saj tud ti, ko hodiš naokrog po parku in pecaš bejbike, imaš lahko do njih pričakovanja ali jih pač nimaš a ne. Ne vem, zakaj se mi zdi, da ponovno sodiš po sebi to obupanost drugih. Kaj pa je pecanje bejbik po parku, če ne obupanost. Boš rekel, da delaš to samo za zabavo? No, tud na speed dating se lahko gre za zabavo. Ampak človek ne sme bit obupan, da lahko gre na kaj takega sproščeno. Zakaj si pa ti tega ne moreš predstavljat drugače, pa sam ugotavljaj. 🙂
Eno je, da greš ti v park z namenom pecat bejbe, drugo je pa da greš sredi belega dne na en kratek sprehod in to storiš kar tako mimogrede, ko se lih kaka dobra sprehodi mimo. Vi idioti tako in tako ne dojamete, da moraš zato biti dobro razpoložen, da lahko kaj takšnega sploh počneš in tudi prava priložnost mora biti za to. Torej jih zaustavlaš spontano, ne pa tako, da nosiš s sabo beležko in si zapisuješ številke eno za drugo. No zdaj veš moj odgovor na tvoje primitivno vprašanje.
Ne vem no Sadni. Nisi me prepričal, da veš kaj počneš, posebej s temi žaljivkami ne. Ne vem, zakaj potem toliko jeze, če si tako sproščen, razpoložen in zadovoljen s svojim načinom. Nekaj se ne sklada tukaj. 🙂
Dobr argument ja, sem kar pričakoval kaj takšnega. Glej priznam, ne maram ljudi, ki nevejo kaj govorijo. Ponavadi jih ignoriram, če se pa neda jim pa tudi kakšno žaljivko pripomnem. Saj jim ne škodi, če gledaš dolgoročno. Sicer pa nekaj časa še vstrajam, potem me pa mine. Pri tebi me je že zdavnaj tako da blebletaj naprej tisto svoje, me sploh ne zanima.
Zakaj jih ne maraš? Kako veš, da ne vejo kaj govorijo? Kaj pa, če vejo? Misliš, da si že vse na tem svetu slišal, misliš, da že vse razumeš, da si ti nič več ni treba naučit? A ti veš, kaj govoriš? Zakaj pa ti veš, drugi pa ne vejo? Kaj sploh pomeni, da nekaj govoriš in ne veš, kaj govoriš? A ni argumentiran pogovor dokaz, da človek ve, o čem govori? So težka vprašanja? 🙂
Zakaj jih ne maraš? Kako veš, da ne vejo kaj govorijo? Kaj pa, če vejo? Misliš, da si že vse na tem svetu slišal, misliš, da že vse razumeš, da si ti nič več ni treba naučit? A ti veš, kaj govoriš? Zakaj pa ti veš, drugi pa ne vejo? Kaj sploh pomeni, da nekaj govoriš in ne veš, kaj govoriš? A ni argumentiran pogovor dokaz, da človek ve, o čem govori? So težka vprašanja? :)[/quote]
Vem, da si ti idiot in to je čisto dovolj, da me odvrne od pogovora s tabo.
Forum je zaprt za komentiranje.