Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spoznavanje preko neta

Spoznavanje preko neta

Občasno spoznavam ljudi preko različnih spletnih portalov.
Pa se včasih zgražam, včasih pa smejim, včasih pa ne vem ali sem jaz malce čudna…

Recimo cel kup moških je, ki si dajo v profil fotko svojega avta (ali samo avto ali pa velik avto in oseba nekje ob strani). Seveda gre vedno za kak drag avto. Kaj takšni tipi želijo povedat? Mogoče tole: imam velik avto in to odtehta vse ostali stvari, ki jih nimam :)?

Potem se mi je recimo zgodilo, da sem dala oglas, da iščem soigralca za odbojko, pa mi piše en tip in mi napiše, da je neploden :). Le zakaj bi me to zanimalo, saj nisem dala oglasa, da iščem očeta za svoje bodoče otroke :).

Eni kar takoj ponudijo svoje spolne usluge, obenem pa trdijo, da so tako privlačni, da se jim nobena ne more upreti in naložijo koliko žensk imajo (le zakaj morajo potem pecat na netu).

Potem sem iskala sosmučarja, pa se oglasi tip pri 60 in mi napiše telefonsko svojega brata, ki smuča :). Ali pa se oglašajo tipi, ki nimajo opreme in ne smučajo, ampak menda bodo šli kar v trgovino in nabavili opremo, vsaj tako trdijo.

Vabil v savne dobim cel kup (le zakaj bi šla z neznancem v savno :))?

Eni totalno obupano pravijo, da hočejo resno vezo, da želijo otroke in seveda so super in fajni, ko jih zavrnem, postanejo prostaški, žaljivi.

Zanimivi so tudi tisti, ki se na vse pretege hvalijo, da so urejeni in izobraženi. Potem pa so tu še iskreni, poštenjaki, ki pa po par postih odvržejo svojo pošteno suknjo.

V glavnem vsi so super in fajn, sami postavni, bogati, kup managarjev, sami športniki, izobraženci. Le kaj delajo na netu? Taki fantje pa res ne bi rabili pecanja na netu in to vrsto let.
Jaz, če bi bila tako brezhibna, sigurno ne bi iskala družbe na netu, bi jo imela dovolj za vse. Ker pa nisem tako brezihbna, pa grem na kak portal.

Saj veš..Papir vse prenese…Internet pa še več..:)

Drugače pa res zanimive izkušnje…Je bilo vmes kaj uspešnih ?

lit

Zaradi manjvrednostnega kompleksa, ker imajo majhnega, se skušajo nadkomepzirati s simboličnim podaljšanjem svojega s plehom.
Torej nikoli ne vzami takšnega, ker boš potem razočarana, kakor 1x sname hlače. :))

Le pozorni so, saj menda savna notranje prečisti telo, ko se preznojiš fajn.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Virtuala je za en drek…nikoli ne veš kdo je na drugi strani

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

Po drugi strani pa je prav zaradi tega odlična, vedno znova si lahko predstavljaš idealno … vsaj dokler ne spoznaš resničnosti…

Drugače pa res zanimive izkušnje…Je bilo vmes kaj uspešnih ?[/quote]

Ja res, je kaj zanimivega? Jaz bi tudi bila vesela kakšne “idealnosti” doma… ups, če bi bilo idealno, ne bi bilo doma ampak DOMA!!!!
😀

Drugače pa res zanimive izkušnje…Je bilo vmes kaj uspešnih ?[/quote]

Ja res, je kaj zanimivega? Jaz bi tudi bila vesela kakšne “idealnosti” doma… ups, če bi bilo idealno, ne bi bilo doma ampak DOMA!!!!
:D[/quote]
Zato pa, če imaš tipa preko neta, lahko rečeš, da imaš idealnega…:)

Po drugi strani pa je prav zaradi tega odlična, vedno znova si lahko predstavljaš idealno … vsaj dokler ne spoznaš resničnosti…[/quote]

Ljudje so/smo zlagani le toliko, kolikor lažemo sebi in drugim. In na netu imaš ljudi, ki so najlepši, najpametnejši, ‘najboljtapravi’ in vse vedo in imaš ljudi, ki so preprosto to kar so. Najbolj nezaupljivi so ravno tisti, ki sami prirejajo resnico.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Po drugi strani pa je prav zaradi tega odlična, vedno znova si lahko predstavljaš idealno … vsaj dokler ne spoznaš resničnosti…[/quote]

Ljudje so/smo zlagani le toliko, kolikor lažemo sebi in drugim. In na netu imaš ljudi, ki so najlepši, najpametnejši, ‘najboljtapravi’ in vse vedo in imaš ljudi, ki so preprosto to kar so. Najbolj nezaupljivi so ravno tisti, ki sami prirejajo resnico.[/quote]
Stvar je v tem, da želi vsak sebe prikazati v lepi luči in narediti dober vtis, da doseže svoj cilj.
V realnosti pa se več ne moremo pretvarjati.

Ljudje so/smo zlagani le toliko, kolikor lažemo sebi in drugim. In na netu imaš ljudi, ki so najlepši, najpametnejši, ‘najboljtapravi’ in vse vedo in imaš ljudi, ki so preprosto to kar so. Najbolj nezaupljivi so ravno tisti, ki sami prirejajo resnico.[/quote]
Stvar je v tem, da želi vsak sebe prikazati v lepi luči in narediti dober vtis, da doseže svoj cilj.
V realnosti pa se več ne moremo pretvarjati.[/quote]

U madona, a cilje imate tu na čveku????????????????????

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Meni je pa čar dejstvo, da ne vem koga imam na drugi strani. Tako me videz ne more prevarat, bistvo izluščim iz pogovora, dopisovanja, največ iz prebranega med vrsticami.

V realnosti pa se več ne moremo pretvarjati.[/quote]

U madona, a cilje imate tu na čveku????????????????????[/quote]
Tu na čveku niti nimam kakšnih resnih ciljev. Verjamem pa, da jih ima tisti, ki želi koga spoznati preko neta.

Tudi meni je bilo zanimivo in točno takole. Precej zelo fajn žensk sem spoznal tako… tiste manj fajn so pa nujen stranski pojav oz odpadek pri spoznavanju, ki ga človek sčasoma minimalizira.

Ampak saj je skoraj enako pri spoznavanju v živo… vedno so vmes tudi ljudje, ki te odvrnejo.

Skratka; meni se zdi to le še en možni kanal za spoznavanje ljudi, vzdrževanje stikov in druženje. Super je – in čedalje bolje bo.

Robi, se najdejo tudi kaki taki na netu, ki niso popolni in niso bogati in niso oh in sploh in če imam s takimi še kaka skupna zanimanja, se tudi dobim z njimi in je tudi kakšen povsem ok človek :).

matjazko, ni panike s takimi se sploh ne dobivam :), ker če človek nima s čim drugim hvalit kot z avtom… Sicer pa, če pogledamo na ceste kdo so v povprečju najslabši šoferji oz. kakšne avte imajo? Kdo najbolj izsiljuje, divja, prehiteva v škarje, vozi tik za ritjo koga drugega? Saj ne, da so vsi vozniki BMWjev takšni, ampak med zanič šoferji prvladujejo ravno lastniki dragih avtov :).
Hja, savne za možgane bi nekateri rabili :). Sem pa radovedna, če takim tipom, ki žensko kliknejo in ji kar takoj začnejo težit s srečanjem v savni, res kdaj uspejo :)?

zala73, po drugi strani pa zna biti virtuala tudi ok. Ker tu šele spoznaš kako znajo biti ljudje podli. Tu se ljudje neverjetno hitro razkrijejo. Recimo najprej prijazni, pozorni, nekaj postov sem in tja. Hoče po par minutah prvega stika ali vse osebne podatke ali telefonsko in rečeš, da ne še pa ponori in začne žaliti, biti nesramen, prostaški. In rezultat je, da sicer zapraviš 15-30minut za človeka, amapk na koncu veš, da je podlež in da se ne dobiš z njim. V živo pa večina ljudi dalj časa laže. Seveda pa samo virtuala ni ok. Najprej par mailov v virtuali in nato obvezno druženje v živo, drugače nima smisla. Sploh pa ni varno pošiljat kakih osebnih podatkov osebam, ki jih ne poznaš. Jaz sem vedno previdna.

gajsna, se strinjam :).

japkica, to pa drži, da so najbolj nezaupljivi ravno lažnivci :). POnavadi se hvalijo v profilu, da so iskreni, pošteni. Obenem pa dvomijo v vsako mojo besedo v profilu :). No na koncu se ponavadi izkaže, da so navadni pokvarjenci in lažnivci :).

Tudi mene zanima.
Sklepam, da sem ter tja res mora uspeti, sicer bi morali takšni idiotski načini že zdavnaj izumreti… Vendar pa – ženske, ve povejte!

Rok, to me pa res firbec matra ali jim kdaj uspe ali ne.
Meni je recimo fajn, če vidim, da ima v profilu slikco, ampak tako, da se vidi kaj je njegov hobi. Obraz me ne zanima. Zanima pa me prosti čas. In zdaj če je to avto… kaj češ s takim človekom :). Če je to oseba na kolesu je pa druga pesem, kolo pa tudi mene potegne.

lit

Jah, a ste vse ženske krepostne oz. svetnice? 🙂 Nič bolj ali nič manj kot moški. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jah, a ste vse ženske krepostne oz. svetnice? 🙂 Nič bolj ali nič manj kot moški. :D[/quote]
Odvisno tudi od tega, kako sama ženska doživlja povabilo v savno…:)

Tudi mene zanima.
Sklepam, da sem ter tja res mora uspeti, sicer bi morali takšni idiotski načini že zdavnaj izumreti… Vendar pa – ženske, ve povejte![/quote]

Glede na to, da se eni niti vljudno poslovijo ne (na chatih in tako dalje), ko jim rečeš ne na takšno povabilo, bi rekla, da materiala ne manjka … Če bi bila kriza, bi menda le malo bolj vztrajali?
Ne vem, ali se je tukaj ali na Nezvestobi oglasila poročena ženska, ki konstantno išče avanture in ne komplicira. Ni bila magdalenaa, še ena druga. Sklepam, da ni edina.

očitno ne razumeš

– soigralca za odbojko se ne išče obupano po netu.
– ženske ste v položaju kjer ste manjšina in če moški hoče pritegnit pozornost se mora izpostavit – vrjemi keš p**k je velikoo.
– zakaj bi se skrival po netu, če premoreš normalno komunikacijo v realnem svetu (k večjemu zato ker nekaj skrivaš)
– zaključek bi bil da je pač na raznih portalih veliko avanturistov takšnih in drugačnih
– pozabi na odbojko in smučanje po netu, če hočeš seks zdaj veš kam it.

..sicer je pa mon tudi nekaj podobnega (no ne tolk izrazito).

ps. če si OK punca se temu nimaš kaj čudit pa spraševat.

Hehehe tale pa je res dobra. Ti sploh ne veš, da je to zelo pomemben podatek pri izbiri odbojkarja 🙂

By the way kakšna pa je odbojka za dva ??? 🙂

Hehehe tale pa je res dobra. Ti sploh ne veš, da je to zelo pomemben podatek pri izbiri odbojkarja 🙂

By the way kakšna pa je odbojka za dva ??? :)[/quote]
za odbojko na mivki še nisi slišal? nič hudega, zdaj veš

By the way kakšna pa je odbojka za dva ??? :)[/quote]
za odbojko na mivki še nisi slišal? nič hudega, zdaj veš[/quote]

A ne igrajo tam štirje ???? 🙂

ona rabi soigralca, ne nasprotnikov, soigralcev je malo, nasprotnike vedno najdeš,

očitno ne razumeš

– soigralca za odbojko se ne išče obupano po netu.
– ženske ste v položaju kjer ste manjšina in če moški hoče pritegnit pozornost se mora izpostavit – vrjemi keš p**k je velikoo.
– zakaj bi se skrival po netu, če premoreš normalno komunikacijo v realnem svetu (k večjemu zato ker nekaj skrivaš)
– zaključek bi bil da je pač na raznih portalih veliko avanturistov takšnih in drugačnih
– pozabi na odbojko in smučanje po netu, če hočeš seks zdaj veš kam it.

..sicer je pa mon tudi nekaj podobnega (no ne tolk izrazito).

ps. če si OK punca se temu nimaš kaj čudit pa spraševat.[/quote]

Samo kot povzetek oz. združitev obeh poudarjenih delov: na monu se ‘družijo’ tudi osebe, ki uporabljajo forume za debato oz. klepet. Dobijo še kak drug vpogled v določene situacije, podobne njihovim. Preberejo, s kakimi težavami se soočajo ljudje, katere od njih so nekaterim čisto vsakdanje. Včasih imajo zgolj potrebo, da svoj občutek ‘življenje je lepo’ delijo z drugimi. Morda ob prebiranju duhovitih tekstov marsikomu na drugi strani ekrana drugače zažarijo oči … In drži: marsikaj se da razbrati med vrsticami.

Tiste osebe (tako moškega kot tudi ženskega spola), s katerimi sem navezala kontakt na tem portalu (lahko samo preko zasebnega sporočila, mail-a ali kasneje tudi v živo), so ljudje s srcem na pravem mestu. Želim vam, da take spoznate tudi sami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close