Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Spoznavanje, druzenje…?‍♂️??morebitna zveza

Spoznavanje, druzenje…?‍♂️??morebitna zveza

Pozdrav?‍♂️?

Veckrat kaj preberem tu gor…pa sem se odlocil, da poizkusim tukaj v zvezi zmenkarij…??‍♂️?

Sem iz Mb, samski, star 44 let, brez otrok, visok 180 cm, tezak dobrih ?100 kg, hujsam…? rjavolas, jih je se kar…na sreco? zelenook, neodvisen, zelo komunikativen, stabilen??, motorist, ljubitelj literature, umetnosti, gledalisca, filma, zivali, (druzim se z macko)…?  rock glasbe ter njej sorodnih zvrsti in zeljan komunikacije glede teh tem…zbiralec knjig, stripov, plosc…

Ne maram nogometa, raje kak rock koncert, sport rekreativno, hoja, sprehodi? tek, tenis, namizni tenis, biljard, badminton, kolesarjenje, odbojka…nehal kadit slabo leto nazaj, kadilci me ne motijo…alkohol redko, vsejed…

Iskren, spontan, verjamem v dobro v ljudeh, zanima me ful stvari in sem prilagodljiv. Ljubim naravo…hribe, morje, gozdove…lahko sem hiper aktiven lahko se pa zabubim doma kot polh…?odvisno od druzbe….

Finance, kariera in materializem me ne ganejo in mi pomenijo malo…toliko pac, da se dostojno in kvalitetno zivi. Nisem deloholik, v zivljenju ze pocel marsikaj in  znam biti top delavec, ce pa ni nuje in potrebe, pa tudi sem lahko top lenivec…??

Zelim si gobcne ? partnerke, samostojne, neodvisne, spontane,  vsaj malo ? podobnih nazorov, stare med 34 in 47 let…mogoce brez otrok, ker se jih sam nimam, ni pa otrok ovira…odvisno od ujemanja in skupne energije kar ugotovima ob izmenjavi slik in morebitnem spoznavanju….pisi na mejl:

vaterpolist666@gmail.com

Rad bi spoznal   kakšno   dekle   za ples na zabavi   .

Sicer  večkrat hodim po veselicah vidim neke   lustne punce ki  so oblečene  tako da kažejo   trebuh ali popek   ter malo že pijana  .

Zato vprašam punce če bi katera hotela z menoj iti  na ples naj mi piše   .

Upam da bo to ne pozabni dogodek za oba kajti  med plesom se bova spoznala  in uživala ob glazbi .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close