Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Spoznavanje

Spoznavanje

Rad bi spoznal kakšno žensko za pogovor, včasih mi samo to primanjkuje. Sem 44 letni in me zanima če je tu kakšna z podobnimi željami….

Jas bi rad spoznal   kakšno dekle   za zabavo  .

Ki vidim na raznih zabavah kako se mlade punce zavajo   ob glasbi   .

Sicer  zakaj jo iščem na zabavi da bi sla katera dekle  z menoj na   ples   .

Ter  bi uživala za eno noč prijateljstva .

Mogoče če se bova ujela se lahko zmeniva za ljubezen .

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši???????, 11.04.2023 ob 06:39

“Madajnodaj”, 

Vem!

Saj sem prebral a ne?

Sem pa ja menda prebral vse slovensko kar se je dalo o tej temi najti na internetu. ?

Hotel sem le, da se ti potrudiš. Ker te je tako smešno opazovati kako se bebavo trudiš pod več vzdevki. ?

Zdaj se pa kar jokaj, kako pišeš le kot “Madajnodaj”. Jaz se samo smejim.

Aja, pa hotel sem, da tudi ti čas izgubljaš, če ga že jaz.

Tako da zate lahko rečem enkrat DEBIL, vedno DEBIL. ?

Poleg tega še vedno trdim, da sem trdil, da se je to dogajalo v prekmurju in v Ljubljani, NIKJER PA NISEM TRDIL, DA JE TO RAZŠIRJENA TRADICIJA. ?

??

Hahaha kako obseden si debil, da sploh več neveš kaj počneš. Hahaha ker tepec…

Pocakaj, 10.04.2023 ob 13:12

Dolgočasen si, 10.04.2023 ob 13:08

Kokoši???????, 10.04.2023 ob 12:38

Dolgočasen si, 10.04.2023 ob 12:34

Ampak slik pa še vedno nisi pokazal kot dokaz!

A ti nisem že glede IZREZLJANIH BUČ dokazal, da so bile običajne na nekaterih koncih Slovenije(Ljubljana, Prekmurje) že v 60ih letih? A ti nisem že s tem dokazal, da nimaš pojma za razliko od mene???????

Jaz pa te še vedno sprašujem po sliki, za katero si rekel, da jo imaš.

In kolikor vem, Ljubljana ni Prekmurje, kjer so gojili buče in jih pred 60 leti rezljali.

Zdaj nabira rafal kako si nizkoi teligenten incel, homofob in napadaš njegovo biseksualnost. Okrasil te bo z vsemi svinjami, kurbami in podobnim kar premore.???

Kokoši???????, 10.04.2023 ob 14:02
Dolgočasen si,
10.04.2023. ob 13:08

Jaz pa te še vedno sprašujem po sliki, za katero si rekel, da jo imaš.

In kolikor vem, Ljubljana ni Prekmurje, kjer so gojili buče in jih pred 60 leti rezljali.

…………………………………..

……………………………………

Saj vem, da si neinteligentna in si misliš, da je to, da so strašljive buče 31 oktobra v Prekmurju postavili ob hišah z svečo notri zgolj naklučje.

Toda kdo si ti da bi ti mogel BUDALI zabiti v neskončnost nekaj dokazovati???

Nikoli še nisem nalepil slike gor, saj ne poznam tega sistema. Poleg tega jo kako idiot misliš, da naj prilepim sliko, ki jo imam v albumu na dnu skrinje sem gor? Pametnega telefona nimam, da bi jo slikal.

Imam pa predlog, da se dobiva in ti jo pokažem in če imam prav mi dovoliš, da ti razbijem gobec.

Se strinjaš?

Lej kako je VIHARNI nakladač cviknil in spizdil, ko sem povedal, da lahko povem ime slaščičarne, v kateri so že v 50ih izdelovali čokoladna jajčka.

Dolgočasen si, 10.04.2023 ob 14:15

Dolgočasen si, 10.04.2023 ob 14:00

Nič novega.

Mi je že prilepil, kaj sem mu pisala pred enim letom – ko za ta datum niti vedela še nisem.

.. ko za ta FORUM nisem …

Dolgočasen si, 10.04.2023 ob 14:17

Mi na konec pameti ne pade, da bi se osebno kdaj srečala s tabo!

Pa čeprav sem vsaj dva do trikrat na mesec v Ljubljani, te ne želim osebno spoznati.

Pa ne me jebat trol, 10.04.2023 ob 14:26

No pa daj, napiši vsaj ime te “slaščičarne”, saj bojda ga zdaj imaš (si moral dvakrat tekati čez polje da si ga dobil ?).

Ali morda tega sistema tudi nepoznaš?

Kokoši???????, 10.04.2023 ob 14:26

“Dolgočasen si”,

Ma daj HINAVKA nagravžna.

Itak da me ne bi hotela srečati, ker ko bi ti fotografijo pokazal bi dobila naravnost na gobec. VIHARNI je spizdil, ko sem mu povedal, da imam ime slaščičarne, ki je že v 50ih izdelovala čoko jajčka. Tebi nebom imena povedal, on pa me naj kar vpraša.

Glede BUČ sem imal prav.

Sami debili ste.

In takoj vem na kar si namigovala, glede tega naj se pozanimam kakšno je ozadje buč.

Pač svinjarije, ki jih je vaša KATOLIŠKA CERKEV podtikovala poganom. Pa čeprav je KATOLIŠKA CERKEV največja svinja v zgodovini, ki je naredila več svinjarij kot HITLER.

In ne bo mi neka zabita katoliška svinja tvoje sorte tukaj pametovala o zgodovini, neka zabita nerazgledana primitivka, ki ji je dovolj en internetni članek, da bo zlivala gnev po tistih, ki se jih je hotelo izbrisati iz zgodovine in osramotiti njihovo ime. Mrš kurba lažniva.

Jaz vem☝️, 10.04.2023 ob 14:34

Ej kura, daj prid mi pomagat drva žagat. Ti bo zrak malo prepihal smrad med vuhama, da ne bodo vsi svinje, kurbe in avtisti, ki se posmehujejo tvojim psihozam.☝️ Vem da ne znaš, ampak te bom najprej dvakrat z lato po hrbtu užgal, pa boš vse znal in bil takoj zdrav.☝️

Ciciban ciciban, 10.04.2023 ob 14:44

Sam tole z oficirjem je pa da dol padeš od smeha.

Jugoslovanska vojska je imela kar hudo disciplino in red. In oni naj bi po grmičkih iskali jajca?Ojoj da bi Tito bil živ in bi tole prebral hahahaha.

ne no, 10.04.2023 ob 14:47

Pa ne no, Kurica ima take nežne rokice, kako bi pomagal žagat?

Pa še neroden je kot strene grablje. Ti še pod motorko pade. Potem se bo pa še skotalil po kakem bregu, ko je pa tako fino okrogel.

ha ha ah, 10.04.2023 ob 15:20

Ha ha, da dol padeš. Sedaj pa zna Kura že drevesa podirat. Posral bi se od strahu, če bi mu kdo dal prižgano motorko v roke. Sam je itak ne zna zalaufat.

matias, 10.04.2023 ob 15:24

Kokoši???????, 10.04.2023 ob 12:33

Ker se v njej ne zafrkavam, ampak samo govorim resnico kako je včasih bilo. Še celo fotografirano imam to.

Glede IZREZLANIH BUČ 31.oktobra v 60ih v Jugoslaviji, pa lahko najdete na internetu kako antropologi in strokovnjaki iz muzejov to razlagajo.

Buče so se dolble z nastavljanjem svečke znotraj s strani otrok, ko so se jeseni pobirale poljščine iz njiv (bučno olje je značilno za Prekmurje in Štajersko), nima pa to nobene veze s praznikom v anglosaškem svetu, ki ima izvor pri Keltih, t.i. noč čarovnic ali halloween.

Dolgočasen si, 10.04.2023 ob 21:19

Kokoši???????, 10.04.2023 ob 20:47

Dolgočasen si, 10.04.2023 ob 20:35

Kokoši???????, 10.04.2023 ob 19:41

Dolgočasen si, 10.04.2023 ob 19:30

Kokoši???????, 10.04.2023 ob 18:49

“Dolgočasen si”, 

a si končno dojela BREZPREDMETNOST svojega bluzenja, ki nima da si zaprla svoj neumen gobec preden bi nabruhala druge nesmisle?

In potem še praviš, da si zgolj DVA dneva pišeš z menoj. Jah ali imaš MOŽGANSKO POŠKODBO, da si pozabila kako sva se že zapletla ali pa lažeš.

In veš zakaj tako mislim? Enostavno zato, ker se zdi nemogoče, da bi bila na temu forumu ŠE ENA TAKO ZABITA OSEBA KOT SI TI. NEMOGOČE.

Ker imam tak dialog, kot ga imam s teboj sem imel že velikokrat. In vedno sem si mislil, da se zdi neverjetno, da obstaja tako debilna in zaostala oseba kot si ti.

Ker enostavno tako zaostalo imbecilno osebo kot si ti težko najdeš. LEPOREČNICA prepoznavam te kot glavno zlo tega foruma.

Tok debilnih kot si ti ni.

Ti si sranje od človejka, ti si poosebljena PRITLEHNOST in POTUHNJENOST.

GNUS v človeški podobi, ki se kot klop ali pijavka prisesa na ljudi in jim jemlje energijo s svojo debilnostjo.

Starejši moški se v svojem avtu vozi domov iz službe…

… ko ga po telefonu pokliče zaskrbljena žena. »Srček,« mu reče zaskrbljena. »Bodi previden! Ravnokar sem slišala novico, da neki norec na avtocesti vozi v nasprotno smer.« »V resnici je še huje!« ji odgovori mož. »Na stotine jih je!«

“Dolgočasen si”,

Lej DEBILNA BUDALA, ki si to šalo si slabo zapomnila iz IDESIJEVE teme, ker ti tvoji možgani, ki so za en kurac slabo delujejo. Pa kaj ti ne vidiš, da sem ti iz WIKIPEDIE kopiral, da sem ti nalepil kaj je strokovnjakinja iz muzeja povedala????????

Ti si še pred tem trdila, da se ni nikoli izrezovalo buč za 31 oktober (ne kot posameznike, ne prekmurje ne noben)!

Vsa stroka od antropologije pa vse do podatkov ki jih je na internetu nekaj pa trdijo drugače.

TOREJ SI TI TA VOZNIK. (poglej kaj si trdila zgoraj)

TOREJ SI TI TA VOZNIK.

TOREJ SI TI TA VOZNIK.

TOREJ SI TI TA VOZNIK.

še enkrat:

Vsa stroka od antropologije pa vse do podatkov ki jih je na internetu nekaj pa trdijo drugače kot ti.

pa še enkrat:

Vsa stroka od antropologije pa vse do podatkov ki jih je na internetu nekaj pa trdijo drugače kot ti.

Kdo je zdaj tukaj, ki ima prav in kdo je tukaj DEBIL Z POČENO BETICO FUKNJENO IN DEBILNO DO KONCA???????

Po dejstvih sodeč, se da sklepati, da si ti ta budala, mar ne?

Pa si sploh pogledal, kaj od tvoje pisarije sem citirala? Na kaj sem replicirala?

Vem samo, da si ZELO ZMEDENA, že to ko si trdila, da 31 oktobra niso nikoli niti posamezniki rezrezali buč ŠE MUZEJI TRDIJO DRUGAČE!!!

Že tu si dokazala, da si DEBIL.

Naprej pa si se še bolj zmedla!!! (Tista ti je prav napisala zgoraj, da se gre za isto zadevo, ki se je davno nazaj razširila po svetu, od našega dneva mttvih, pa mehiškega, karnevalov, noči čarovnic…) Ti pa si pisala le še nesmisle.

LOGIČNO NE ZNAŠ RAZMIŠLJATI in povezovati stvari.

Zato pa pač verjamem, da sva se že mnogokrat zapletla, ker težko verjamem, da sta dve tako zabiti osebi tu na forumu.

Ker ti si pa res dno, kar se tiče inteligence in uporabe logike.

Verjetno si tista od zadnjič s katero sva si lepila videje levov in je rekla da so 4 levi v prvem videu in 2 leva v drugem videu skupaj 7 levov.

Pol sem ji pa jaz razlagal, da je 4+2=6 in ne 7. Še smeškote levov sem ji nalepil in ji demonstriral, torej štiri levi + 2 leva in sem ji nalepil šest smeškotov levov, da je to 6.

No in ti si do te mere debilna, da bi lahko bila ona. Vem boš trdila, da nisi. In morda res nisi. A težko je verjeti, da bi se dve tako debilni in zaostali babi tu znašli.

Ker se zapletaš s toliko ljudmi, to enostavno pomeni, da ti voziš po napačni strani avtoceste!

Kake leve pa vpletaš v tole debato, pa se mi niti sanja ne.

Kokoši???????, 10.04.2023 ob 21:28

Kokoši???????, 10.04.2023 ob 21:07

ena štajerka, 10.04.2023 ob 20:56

Kura, tebi se vidi, da nisi bil ne na Štajerskem, ne v Prekmurju. Še manj v kakem muzeju.

Si pač ubogi revček, zaprt v plesni v LJ. Pa poduči se kaj je SV Slovenija.

Aha torej je to lažen članek???

tudi-v-prekmurju-imamo-tradicijo-izrezovanja-buc

Lažen MUZEJ v članku, in strokovnakinja v muzeju je PREVARANTKA?

“ena štajerka”,

No tukaj pa imamo potrdilo kakšna KUZLA ZABITA SI. Kakšno POČENO BETICO DEBILNO NIČVREDNO imaš. 

Zato ker ti kr nekaj u tri dni nakladaš.

LEJ JO KUZLO ZABITO, KAKO JE DEJSTVA SPET PREPROSTO ZIGNORIRALA.

Vidite to je čista vaška nerazgledana primitivka. Verjetno usrana zavožena prasica Gorskega zdravnika gleda in dr,romane bere. To je tako dno. Pa ker moški bi hotel tako bedno zasmrajeno prasico?

jezus, 10.04.2023 ob 21:30

https://www.foxweather.com/lifestyle/how-jack-o-lanterns-were-inspired-by-a-mythical-trickster

ena štajerka, 10.04.2023 ob 21:34

Pa ne no, ne se delat norca iz ubogega kurjega dreka. Revež živi v LJ, tam pa veste kako je življenje: majhna, mrzla sobica, polna plesni. Ni čudno, da fantazira o srbski oficirjih, ki so mu dajali avstrijske čokoladne zajce in jajce. Zdaj pa je še našel čarovnice in buče v SV Sloveniji. Se ne, da bi on kdaj bil v SV, ampak vseeno vse ve kako je pri nas.

Aja, bučnice so pa fajne za jesti. Njami. Ostalo smo pa raje prašičem dali kot, da bi jih dajali kurjemu dreku, da bi se šel čarovnice.

Kokoši???????, 10.04.2023 ob 21:47

Madajnodaj, 10.04.2023 ob 21:36

V primerjavi z zarukanim, cefurskim ostarelim pedrom – vsak bi jo hotel.

Ta neverjetno zabit peder misli, da so POSAMEZNI PRIMERI IZREZOVANJA BUC NA PREDVECER VSEH SVETIH V 60 LETIH 20 STOL neka silna nasa tradicija. Ne kapne mu v tisto malenkost od mozga, da gre za uvozeno ang foro.

Moj bog, kako zabita kura. Ne delas sramoto samo pedrom, tudi kuram jo.

Pa daj no, spizdi ?

“Madajnodaj”,

Na da še tebi DAMO DOKAZ kako debilen bebček debilček si.

No takole mislim, da je to SILNA TRADICIJA, saj sem zapisal tole:

………………………………..

In kaj ti ni jasno. VSE JE TAKO KOT TRDIM. V Prekmurju so to delali, tako kot so mi mnogi starejši ljudje rekli tudi za Ljubljano.

ŠLOP SE JE PAČ ZA ZABAVO. Tako kot majo tudi neverniki jelko pa darila.

Pa kva teb ni jasn? A maš to TEŽEK AVTIZEM???

IN TO JE VSE KAR SEM JAZ TRDIL. 

Kje sem jaz napisal, da gre za SPLOŠNO NAVADO????? Kje sem to napisal???? Ajde citeraj me BUDALO glupo…

……………………………….

No pa mamo še zate dokaz kako DEBILNO in ZAOSTALO si in si nič ne zapomniš BEBO neumni.

Dejstva govorijo zase, vse je zapisano, linki objavljeni. Zdaj pa DEBILNO sramoti se še naprej…

Madajnodaj, 10.04.2023 ob 21:56

Tule:

“Bistveno je, da se gre za isti izvor vsega. Za običaj iz davnih časov, ki se je razširil po vsemu svetu in dobil drugačne oblike.”

In kako ji naj to razložim? “

Si napisal vse.

Glup si ko tocak, jebote.

Neverjetno.

SPIZDI ? MAJMUN

kKokoši???????, 10.04.2023 ob 21:57

Madajnodaj, 10.04.2023 ob 21:49

Nekaj veliko omenjas strokovnjake ?

Lustna beseda, vidim, da ti je vsec.

Cimprej si najdi enega. Ga rabis. Strokovnjaka s podrocja psihicnega zdravja. Strokovnjaka za obravnavo ljudi s… posebnimi omejitvami. Vec strokovnjakov skratka.

Strokovnjak je dobra beseda, koki.

SPIZDI ?

???

Nič hudega, piši kar češ.

– KER TI SI SE ZMOTIL, NE JAZ. 🙂 Ti si nič ne zapomniš, ko pišeš, da sem napisu, da je silna tradicija.

– Jaz sem dal linke.

– Jaz sem citiral antropologe.

– Jaz sem citiral strokovnjakinjo zaposleno v muzeju.

– Jaz sem nalepil citat iz WIKIPEDIE.

Kaj imaš pa ti?

SAmo DEBILEN gobec iz katerega ne pride nič od tega kar sem naštel.

Ampak logično, če si debilno, neinteligentno, bebavo in avtistično.

Meni se zdi, 11.04.2023 ob 00:31

Da je ta gnusna kura malo intetnetnega pedofila, da stalno fantazira o mladih fantih?

Madajnodaj, 11.04.2023 ob 06:21

“Mi bi morali govoriti o naših bučah, tistih, iz katerih so že nekoč pridelovali bučno olje, na severovzhodu Slovenije pa imamo tudi podatke o izrezovanju buč iz 60. let 20. stoletja. Na zadnji dan oktobra, na večer pred vsemi svetimi, so predvsem otroci, seveda ob pomoči starejših, izrezljali bučo, dali vanjo svečko in to postavili na vidno mesto pred vhod ali na ograjo. Seveda predvsem z otroškim navdušenjem in norčavim namenom, da bi druge prestrašili,” je o tradiciji izrezovanja buč na Goričkem povedala Jelka Pšajd muzejska svetovalka z etnološkega oddelka Pomurskega muzeja v Murski Soboti. Po pripovedi iz Slovenskih goric pa so otroci s tako bučo hodili do sosedov, da bi jih prestrašili in zabavali. Pri tem je dodala, da gre za posamezne primere, ki nimajo povezave z nočjo čarovnic”

Nalimam original.

Ampak zabito govedo s kurjimi mozgani se vedno ne bo dojelo.

Samo dve stvari sta neskoncni: vesolje in zabitost forumske kure.

Kura, nimas pojma. Zabita in debilna si do amena. Nezmozna osnovne medcloveske komunikacije.

SPIZDI?

Madajnodaj, 11.04.2023 ob 06:50

Oh joj, to pa res ni nek trud, koki no. Gre za zabavo za par minut.

Saj mene se nekako zabava, ne skrbi. Ko s svojimi vpisi ne sluzis vec namenu lezerne 5 min zabave, te tako kot ostali enostavno ignoriram.

Pa ne da bos zdaj

Spizdil?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close