Spoznala sva se na socialnem omrežju
Nisem prijavljena na nobenem spoznavnem portalu. Sem pa preko instagrama spoznala nekoga. Pogovor nama je kar stekel, zanima ga ogromno stvari o meni. Problem je pa v tem, ker sam nikoli ne da pobude za pogovor, vedno sem jaz tista. Ko enkrat začneva, ni nobenih težav. To zdaj traja že dober mesec in moram priznati da mi počasi že preseda tipkanje. Ker nimam izkušenj s spoznavanjem na tak način, me zanima kako te stvari sploh potekajo. Ali naj čakam, da me on povabi na zmenek? Je en mesec dopisovanja veliko preveč ali premalo…skratka rabim nekoga, da me malo poduči o tem.
Socomre, 09.11.2021 ob 20:43
Nisem prijavljena na nobenem spoznavnem portalu. Sem pa preko instagrama spoznala nekoga. Pogovor nama je kar stekel, zanima ga ogromno stvari o meni. Problem je pa v tem, ker sam nikoli ne da pobude za pogovor, vedno sem jaz tista. Ko enkrat začneva, ni nobenih težav. To zdaj traja že dober mesec in moram priznati da mi počasi že preseda tipkanje. Ker nimam izkušenj s spoznavanjem na tak način, me zanima kako te stvari sploh potekajo. Ali naj čakam, da me on povabi na zmenek? Je en mesec dopisovanja veliko preveč ali premalo…skratka rabim nekoga, da me malo poduči o tem.
Zbriši aplikacijo. Resno.
Na teh omrežjih je sicer fajn, ker lahko stopiš v kontakt oz zaznaš ljudi, ki jih sicer v realnem življenju ne bi nikoli. To je pa tudi bistvo. V kolikor z določeno osebo nista nikoli bila v stiku osebno, nimata niti skupnih zanimanj, prijateljev, bosta v vsakem primeru težko karkoli pametnega ustvarila skupaj. Nekaterim res uspe, a je to manjšina. Večja verjetnost je, da se boš ujela z nekom, ki ga že poznaš, videvaš in sta si medsebojno naklonjena ter si to na tak ali drugačen način pokažeta.
Moje izkušnje so obupne, vsi so se prikazovali kot eno, izkazali pa kot popolno nasprotje in ja, v glavnem moški iščejo žrtev za praznjenje mošnjičkov. Zato ne glede na to, kako všeč ti je, pusti naj gre, ne kontaktiraj ga. V kolikor vama je namenjeno, se bosta našla v reali. Če si mu rees všeč, bo že našel način, da dobi tvojo cifro ali te kje “slučajno” sreča. Če ne je vse zaman, zgubljaš dragocen čas. Raje se ukvarjaj s kakšnim hobijem, pojdi na masažo, pedikuro, sprehod, v bazen, kaj dobrega pojest ali s prijateljicami na zabavo. Časa in truda, ki ga vlagaš vase ne boš nikoli obžalovala. Garantiram.
Forum je zaprt za komentiranje.