Spoznala sem ga na spletu, zdaj me vabi k sebi domov na zmenek
Točno to. Saj ni nujno da ni ok. Pa ko si dobila odgovor da mu direkt povej da te je strah kar k nekomu ki ga niti ne poznaš priti na prvi zmenek domov. Jaz bi mu povedala tako kot je. Sem zgoraj svoj primer natipkala. Če ne bo razumel je to njegov problem in ne tvoj. Samo povej mu po resnici in boš hitro videla s kako osebo imaš opravka ali bo razumel tvojo stisko.
Koliko časa si pa tipkata? Sta se povezala na kakšnem drugem družabnem omrežju ali čvekata samo prek te klepetalnice?
Če sta se povezala recimo na fb, ali ima kakšno drugo sliko še, kdo so njegovi prijatelji (če ima skrito, preveri kdo vse mu klika like na fotke)?
Tip, ki te na prvi dejt pa čeprav v teh časih, vabi k sebi domov, ima v glavi samo eno stvar in to ni kuhanje čaja in čvek na kavču. 🙂
Res me zanima koliko časa ga že poznaš tako virtualno in kaj veš o njem in on o tebi? Dajta si raje še malo tipkat, se poklicat, mogoče videocall?
Na zmenek bosta že šla, če bo sila, se lahko dobita ne vem, kje na kakšnem Petrolu, gresta po kavo in potem nekam spit v miru, magari v avtu ali kaj? Nimam ideje, ampak ne hodi k njemu domov.
Pa tudi ko boš šla na navaden dejt z njim, povej vsaj eni osebi s kom greš in kam, po možnosti pusti tudi fotko in kakšen njegov kontakt. Previdnost ni nikoli odveč.
Ne, čim dlje naj bodo zmenki na javnih krajih, kjer so vedno prisotni tudi drugi ljudje, vsaj nekaj ljudi.
Ena izmed mojih izkušenj je bila, da sem spoznala preko dopisovanja ok človeka, ki je name naredil vtis. Bil je zdravnik z Obale in ker sem tam študirala, sem sprejela povabilo in odšla k njemu domov na kavico. Odpre vrata in ugotovim, da je na fotografiji, ki mi jo je poslal vsaj 15 let mlajši. Jaz okoli 35, on verjetno 60. Ok, super lepo urejeno stanovanje, ampak njegova sluzavost, umetna prijaznost … Ves čas sem se počutila neprijetno in utesnjeno. Če je lagal pri letih, pri čem je še lagal? Bo kaj hotel do mene? Mi bo dal kaj v pijačo? Od takrat sem rekla nikoli več v stanovanje nekomu. Sem ibla pri njemu dooolgih 15 minut, pa še to je bilo preveč.
Potem sem se pri spletnih zmenkih držala pravila. Ko sem odšla s kom na zmenek, sem vedno najboljši prijateljici povedala s kom grem (osnovne podatke), pustila tudi telefonsko številko od njega in približno kje bova. Zaradi previdnosti.
Svetujem revidnost in zadržanost pri spletnih zmenkih vedno naj nekdo ve s kom si. Oseba je preko spleta lahko zelo prijetna, popolnoma druga oseba kot v realnosti.
Očitno prav izzivaš usodo. Kaj v reali ne moreš najti fanta, da se moraš ponujat prek spleta? In kaj misliš, da boš tam dobila? V najboljšem primeru škart. Za kvalitetne moške je v reali dovolj ponudbe in se jim ni treba iti spletnega fukfehtarstva. Ampak to še ni najhuje. Celo posilstvo ni taka tragedija. Če si mlajša, se verjetno ne spomniš, kaj se je zgodilo naivnim ženskam, ki so rinile k neznanim dedcem domov. Poguglaj kaj o Trobcu. Skrajen primer, a vendar vsako leto v Sloveniji izgine nekaj ljudi. Pa ne nasedaj lepim slikicam.
Jaz poznam dve, ki nimata nobenega strahu. Ena je ful karateistka stila shito ali pa wado ryu, ne vem več in je nekoč v enem diskaču razbila tipa, ker jo je navtorizirano prijel za rit, druga pa je nekje iz Kavkaza, ‘islamistka’, kar visoka in toliko psiho (v vseh pogledih), da je prej nevarnost, da ona posili, kastrira in obglavi tipa, kot da bi on njej kaj naredil.
Poznam pa tudi eno, ki je ex prvakinja BiH v tekvondoju, sicer nekaj bolj lahka kategorija, svojčas se je zabavala s tem, da je tipe po lokalih sprovocirala do te mere, da je imels izgovor, da jih je brcnila v mednožje (fetiš mogoče, ne vem?), potem si pa ob 22.00 zvečer ni upala iz flata v BS3 do pumpe na Dunajski (300 metrov) po cigarete, lol.
Na prvi zmenek se ne vabi domov,ker to ni zmenek ampak priložnost za avanturo .Odvisno je kaj ti pričakuješ ? Da se bosta sprehajala po fletu in se pogovarjala o vremenu ? Pametni moški niso na teh portalih ,ker imajo svoje osebno dostojanstvo .Očitno ga nimaš tudi ti,da nasedeš nekomu,ki te vabi domov.To je osebni prostor kamor verjetno ne vabimo nekoga kar tako po nekaj sporočilih iz neta mar ne ? Sebe lepo predstavit zna vsak za to,da dobi seks brez odvečnega napora,če misliš,da je to zate edini dober način tako spoznat nekoga potem izvoli…Samo ne javkaj potem tukaj čez nekaj časa kakšnega tipa si navlekla nase.Na teh portalih so večina tipi kateri ne znajo ali zmorejo dobit ženske drugače kot na tak način.Če si pametna raje predlagaj drugo lokacijo za zmenek in ga najprej spoznavaj drugače ,če želiš partnerja in ne samo f… fehtarja,ki išče samo priložnost.Pusti sladke besede in prepričevanja,da je drugačen ter razočaran,da so se mu zgodile krivice,da je on vse napravil pa nobena ni bila zadovoljna itd.to je samo past v katero se ujame prenekatera ženska .Odgovoren moški bo ravnal drugače in te na zmenek ne bo vabil k sebi domov.
NIKOLI se ne gre na zmenek k nekomu domov! Nikoli!
Vedno javni kraj, nekdo je že dal ful lušten predlog, sprehod v parku, termoska kave pa piškot. Ma tip k te povabi na zmenek domov, bi pri meni takoj odpadel, ponucaj to idejo raje s kom drugim.
Jaz tipa preverim, če nič drugega, vsaj po spletu. Če bi šla za dejt z nekom, ki ga še ne poznam, bi izbrala javno mesto, vedno si pripravim izgovor za pobeg (klic kolega, k počekira če mi je kul, imava besedo, ki jo ponucam da mu namignem, da rabim izgovor za izhod), vedno kolegu javim kje in s kom sem.
Sliši se paranoično, je pa pametno.
Prvi zmenek definitivno ne sodi k nekomu domov.
Ze v obcino domovanja ne, ampak ker so take razmere za prvi zmenek drugace ne gre.
Tudi jaz sem partnerja spoznala preko spleta…prvi zmenek sva imela na pol poti na res javnem kraju. No izkazalo se je da je res super fant kemija itd. Ampak kaj pa ce ne bi bil?
Definitvno javni kraj ce se imas rada !!!!!
NE…Vsaj k njemu domov ne..
Zmenita se za kavo na poti..greš na Petrol ali OMV …Popiješ pred bencinsko..Sigurn je kje kaj za sedet…Malo poklepetaš..Recimo da je 1 šolska ura oz 45 minut dovolj da modela preberes ali bi te rad posilu ali sam pofukau…🥴…In potem ponoviš isto še recimo 4krat…Mislm da bo na 5 zmenku ti jasno kot beli dan če greta dalje ali ne..
Odvisno, kaj si želiš od odnosa in prvega zmenka. Če želiš resen trajen odnos potem zmenek doma ni ravno najboljša izbira. Če pa želiš le zadovoljiti svoje potrebe … potem pa samo gasa. Jaz sem jih precej povabil kar domov, a to so bili tisti časi, ko nisem iskal neke resne zveze in v njih tudi nisem vlagal nekega truda. Na Tinderju je bilo materiala kolikor hočeš, če ni prišla ena, je prišla druga.
Torej, če si želiš zvezo, na kateri bosta s partnerjem gradila. Ni najbolje, da ob prvem stiku skočiš med rjuhe. Če pa želiš nekaj več in isto omogočiti svojem partnerju pa zadeve zapelji na takšen način, da si zadeve vzameta postopoma.
Morda se bo kdo oglasil, da če greš k partnerju na dom, še ne pomeni, da padeš, ko zrela hruška … načeloma tudi sam nisem na svojih zmenkih tega načrtoval, a se je v 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zgodilo. Te zveze so v prvem trenutku močno zažarele a iz istega razloga hitro izgorele.
Forum je zaprt za komentiranje.