Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek spoznala bom sinovo taščo

spoznala bom sinovo taščo

Kako naj se obnašam? Kaj ji naj skuham ? Ajde monovke svetujte mi malo, da izpadem “pocukrano fina”, hvala za nasvete:)))

bodi taka, kot si tu na forumu.

predvsem ne pozabi poudarit svojega dobrega voznega parka, dileme, kaj naredit z obnovljenim praznim stanovanjem v mestu, obžalovanja, da se je hrvatič končno ustalil, ko si bila prepričana, da še vedno tebe obžaluje….

pa boš zmagala…

uh, kak komentar….

Kača, vidim da te imajo ene ful rade, drugim pa povzročaš rano na želodcu:)

A pride domov k tebi, bosta sami??

ostani takšna kot si,stoj za tem kar rečeš,premisli,kaj boš govorila,ne obljubljaj ničesar,kar nisi sigurna,da lahko pomagaš in ne vtikaj se v tamlade… tako,to ti svetujem. verjemi,preverjeno,mir v hiši že 25 let

ostani takšna kot si,stoj za tem kar rečeš,premisli,kaj boš govorila,ne obljubljaj ničesar,kar nisi sigurna,da lahko pomagaš in ne vtikaj se v tamlade… tako,to ti svetujem. verjemi,preverjeno,mir v hiši že 25 let

Avte pozna, saj sin vozi tistega, ki je natankan, Stanovanje ve da imamo, ker je snaha že parkrat bivakirala tam, za H pa ji raje ne bom govorila:)))))Še kakšen pameten predlog okrog hrane?
Ps. pa ne mi pisat receptov za pašto z vegeto:)))))

Ni panike več, ne more me več nobena prizadeti in jim puščam veselje, da se malo izkašljajo name v tem krutem svetu:))

Ja zvečer pride k nam s snaho na prvi uradni obisk, spoznavanje staršev:)

Bodi prijazna kačica, pa bo.

Sta samo 2 varianti – ali se bosta “zaštekali” ali pa ne. Pa hrana gor ali dol.

Daj ji kakšen brinovček ali liker, pa se ji bo odvezal jezik. Taščin jezik…

Edino če ni strogo proti alkoholu. Potem boš takoj dobila črno piko.

Pa sporoči kako je šlo. Babe smo firbčne.

Mene to zdaj še ne čaka, enkrat pa.

Ni panike več, ne more me več nobena prizadeti in jim puščam veselje, da se malo izkašljajo name v tem krutem svetu:))

Ja zvečer pride k nam s snaho na prvi uradni obisk, spoznavanje staršev:)[/quote]

Če ti ni odveč, koliko časa pa sta tamlada dva skupaj? Koliko je sin star?

moja ima fanta pol leta, ampak ima šele 16 let in nismo imeli še uradnih spoznavanj in večerij. sem jih sicer videla enkrat in smo se na hitro pozdravili, drugega pa ne.

Ja seveda bom povedala kako je šlo:)))

Koliko pa imaš starega sina, da imate že taka spoznavanja? 🙂

Nadalinca star je 22 let, hodita pa že kakšno leto skupaj, zato sta izrazila željo, da se starši spoznamo..
Je pa imel že prej nekaj punc in do srečanj s starši ni utegnilo priti:)

Hvala! Pri nas pa si sinova sploh še nista omislila stalnih punc (22, 18), je pa zato 16-letnica toliko bolj dejavna.:))) Ima pa istega fanta pol leta, ki je bil tudi prvi. Take meetinge s starši bomo pa dajali skozi najbrž poleti.:)

Hvala! Pri nas pa si sinova sploh še nista omislila stalnih punc (22, 18), je pa zato 16-letnica toliko bolj dejavna.:))) Ima pa istega fanta pol leta, ki je bil tudi prvi. Take meetinge s starši bomo pa dajali skozi najbrž poleti.:)[/quote]Zanimivo, tudi naša dva sta 22 in 18, mali pa bo 2 in je najbolj divji na punce:))))

kača pomoje s kako juhco ne moreš zgrešit…men je bio gobova zakon….jo vsi hvaliijo, čeprav ne vejo da dam notr tut iz vrečke juho 🙂 ha ha

pa še mrzlo je zunaj…ji bo pasalo!!!

Malo verjetno že veš kakšna je, ane? S pršutom, sirom, orehi in melono ne moreš falit. Ravno tako ne s tortico in kakšnim fajn sladkim vinom 🙂 Predvsem se ne trudi preveč 😉

Vprašaj jo če je prinesla sabo posestne liste, da vidiš, če se ima smisla z njimi ubadat….

Ja jaj pa češ bit bolj fina kot sicer?
Ne palamudi izpadla boš groteskno, umetno plastična.

lp
Tast

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj pa tast? Kako boš pa za tasta poskrbela?

Kar narezek oz. kanapeje naredi in bo ok. Naredi tako lepo in lično, za začetek ponudi baileysa, ki je bolj ženska pijača, kakšen sok, dobro vino in bo ok.

Tako je. Pa jahto in dopust na Japonskem le omeni. Če je sinova tašča povprečna monovska gospodinja, te bo za vekomaj kovala v nebo, tudi če ji ponudiš omako s tenstano zelenjavo, moko in vegeto.

O đizs, če imaš polnoletna otroka, potem verjamem, da ne rabiš napotkov. Po pameti, pa bo, saj imaš že najmanj 40 let (ugibam, tam okoli pač) življenjskih izkušenj.

No, pa se motiš – mene bi od zgoraj naštetega očarala le s sirom, pa še to ne s kar vsakih – da mi postreže tortico in sladko vino, bi se pa zjokala:)

Sedita za računalnik in se čudita MON-u.

Ali si bila pri nje?
Kako se je obnašala?
Vedi, da pride ona pogledat kakšna si, če bo tvoja snaha lahko balinala s teboj.
Ti k njej, če še nisi bila, ne boš povabljena

Ne, drugi teden grem k njej;) Moja snaha lahko dela z mano kar ji paše, ker jo vedno poslušaam in ustrežem vsem njenim željam…je fajn punca, kot hči mi je..

Tasta ni, je žal pokojni..

Hvala za nasvete, grem v akcijo priprave pa take.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close