Spoznala bogataša na žuru
Za vikend smo šle s kolegicami malo žurat in en tip mi je tam padel v oči. No po nekaj pijačkah, me povabi k seb domov in čeprav tega ne počnem dostikrat, pistanem na vabilo. Ko sva prišla do njega sem se skoraj sesedla, tip ima stanovanje vredno okoli 1,5 mio evrov. Sem nepremičninarka in vem za koliko gredo taki fleti v Ljubljani. Zdaj čakam in upam, da me bo model poklical, ker tja bi se pa jaz takoj odselila.
Anonimno 8899, 27.09.2022 ob 11:26
Za vikend smo šle s kolegicami malo žurat in en tip mi je tam padel v oči. No po nekaj pijačkah, me povabi k seb domov in čeprav tega ne počnem dostikrat, pistanem na vabilo. Ko sva prišla do njega sem se skoraj sesedla, tip ima stanovanje vredno okoli 1,5 mio evrov. Sem nepremičninarka in vem za koliko gredo taki fleti v Ljubljani. Zdaj čakam in upam, da me bo model poklical, ker tja bi se pa jaz takoj odselila.
Hahahha – tip pa ločen pa v najemu žvi, ker mu je bivša vzela še boljše stanovanje ali bajto; ti pa misliš, da je to kjer je saedaj, lastniško :P. Pa ima samo tisto lastniško, kar ima in navleče nase. Kvazi botatunstvo za lovljenje pišk.
Ljubljana?
Da ni moj bivsi moz, sveze locen? Otroci pravijo, da ima baje neko veliko moderno stanovanje. V najemu, seveda. Lokacija lj rudnik, v novejsih vila blokih. Je pa seveda v najemu, ker hiso je pustil meni in otrokom. Ce zeli dobiti se kaksno pametno zensko mu ne ostane drugega, kot da jo dobi vsaj na dobro stanovanje, haha.
Ne verjamem da si nepremičninarka. Tiste imajo svojo nepremičnino in ne tako slabo ampak lepo in dobro hišo ali stanovanje. To si napisala da bi se zakrinkala. Po moje si navadna delavka s povprečjo plačo. In ti bi se kar tja preselila? Brez da bi razmislila kaj čutiš , ti je tip všeč? No itak ve da je tebi všeč tisto kar si z očmi požitala. Taki tipi kot je tvoj zavohajo pohlepne ženske na daleč. In nisi edina ki jo je zvabil v svoj dom. Verjetno je žena trenutno v tujini ali na poslovnem potovanju. Pridno jo vara z lulikami kot si ti . In ne ne bo te poklical. Celo zanikav bo da si bila sploh kdaj pri njem.
Ely147, 30.09.2022 ob 18:19
Ne verjamem da si nepremičninarka. Tiste imajo svojo nepremičnino in ne tako slabo ampak lepo in dobro hišo ali stanovanje. To si napisala da bi se zakrinkala. Po moje si navadna delavka s povprečjo plačo. In ti bi se kar tja preselila? Brez da bi razmislila kaj čutiš , ti je tip všeč? No itak ve da je tebi všeč tisto kar si z očmi požitala. Taki tipi kot je tvoj zavohajo pohlepne ženske na daleč. In nisi edina ki jo je zvabil v svoj dom. Verjetno je žena trenutno v tujini ali na poslovnem potovanju. Pridno jo vara z lulikami kot si ti . In ne ne bo te poklical. Celo zanikav bo da si bila sploh kdaj pri njem.
Ma ni nujno – vem za eno slo agencijo, njihov direktor ki je okoli 50, se tako rad pojavlja kotkomentator o nepremipčninskem balončku. In zaposleni tam nikakor niso vsi vsak s svojo nepremičnino, bajto, pa ne vem kaj še vse 🙂 Samo vrh piramide 🙂
A preveč gledaš une real estaterje iz Los Angelesa na HGTV, ali kaj?
Za res ujet premožnega moškega, bo potrebno poleg vrhunske postavce, sočne in vedno voljne mucike, imeti tudi kaj v glavi punce, da bo vsaj alo to trajalo. Moški, ki imajo denar niso nikoli na suhem, torej če je to vse kar jim lahko ponudite, vas sigurno ne bo vzel za trajno, ker njim tega ne manjka. Jim pa seveda je tudi dolgčas in si želijo pogovore in druženja.
Moj znanec trenutno živi v par milijonskem stanovanju v centru Bruslja. Stanovanje je v lastništvu mame, ki ga je že sama podedovala od bogatega očeta, nekdanjega ministra, ki je premoženje tudi ustvaril. Od takrat dalje pa le še zapravljajo. Tip ima le 30 let. Končana srednja šola. Nikoli zaposlen. Občasno uživa kokain in fuka kurbe kot se je oglasila.
Forum je zaprt za komentiranje.