Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sposobnost zafurati državo…

Sposobnost zafurati državo…

V katerem svetu pa ti živiš? Vsaka menjava sistema za (recimo temu tako) pravičnejšega se je do zdaj zgodila edino skozi revolucijo ali drugo obliko nasilja. Žal, ampak je res.tako Pa kar malo preštudiraj zgodovino. Inteligenca je prišla na vrsto šele po tem, ko je bilo pobitih zadostno število branilcev padajočega sistema in se je (recimo temu) vzpostavljal pravni red, ki je (večkrat lačni) raji prepovedal krasti premoženje, ki ga je vladajoča klika pošteno nakradla od prejšnje vladajoče klike.

GF je želela rečt, da so inteligentnejši združili glave in nato fizično odstranili manj sposobne(pravične) oziroma manj intelignetne. :)) Torej je zmagala inteligenca. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če v Sloveniji ne bo takšnega scenarija, potem to pomeni, da nimamo inteligentnih ljudi ? 🙂

Če v Sloveniji ne bo takšnega scenarija, potem to pomeni, da nimamo inteligentnih ljudi ? :)[/quote]
Imamo, na oblasti. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če v Sloveniji ne bo takšnega scenarija, potem to pomeni, da nimamo inteligentnih ljudi ? :)[/quote]
Imamo, na oblasti. :))[/quote]
Super. Potem protestirajo samo neumni in manj inteligentni ? 🙂

Super. Potem protestirajo samo neumni in manj inteligentni ? :)[/quote]Po Gusovi krivulji je omejeno št takih osebkov, ki so “nadsposobni” v neki populaciji, na sredini je velika večina povprečnežev in na drugi strani so taki bolj podpovprečni (da ne napišem kaj hujšega 😉

Torej pri nas imamo kup ljudi v športu, ki dosegajo zavidanja vredne rezultate. Nap Avstrijci pa glih nimajo nekih takih športnikov (vsaj ne toliko na tako različnih področjih 😉 imajo pa bolj urejeno državo iz česar se da sklepati, da imajo te “nadljudi” v politiki…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Super. Potem protestirajo samo neumni in manj inteligentni ? :)[/quote]
Ja, dokler ne najdejo načina, kako zamenjati oblast. :))

s tem se pa povsem strinjam klik

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

NM-3w jaz tudi !

Tole bi si res moral vsakdo prebrat – tale link od NM-3w-ja bom za vsak slučaj kar še enkrat pripopal, da bo tule zabetoniran ( Alojz Ihan me do sedaj, s svojimi razmišljanji, ni niti enkrat samkrat razočaral :

http://www.siol.net/priloge/kolumne/alojz_ihan/2013/12/prekleti_neoliberalizem.aspx

Prosim moderatorja da odstrani zgornji link, ker škodi neoliberalističnim sanjam.

NM3W in WYWH vidva sta me pa razočarala očitno vama je stopil socializem v glavo.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

@seba111
… tvoje mnenje o meni je popoln mimosunek … kavelj je, da sem vse kar je na linku videl v živo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close