Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Šport mešanih (M &Ž) ekip

Šport mešanih (M &Ž) ekip

se mi zdi (oz. ne vem), da razen tenisa (mešani pari) ni športa, kjer bi v isti ekipi nastopali M & Ž spola ☺

meni bi bil vaterpolo zanimivo gledat ☺☺☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tam nekje pri Rovinju je neka plaža za mešane športe, če se ne motim.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

nisi se motil – so jo ukinili ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nič več, so postavili tablo z napisom: “Pozor! To je javna plaža. Prepovedani so vsako obnašanje, ki bi lahko žalilo moralne vrednote državljanov, spolni odnosi na plaži in seksualni ekshibicionizem.”

Namizni tenis ima tudi mešane dvojice.
Pa jadranje ima mešane ekipe. Triatlon itak. To mi pride edino trenutno na pamet.

Vaterpolo pa zaenkrat menda samo v zasebni režiji. 🙂

Tudi badminton že igrajo pomešano, ponekod tudi avtomobilizem (tudi tam imajo moštva).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odbojka na mivki.

domači boks je dokaj razširjen, čeprav so tam ženske ponavadi v vlogi sparing partnerja..ne pa vedno

NeMči, tole te bo rahlo razočaralo. Vaterpolo je zelo, zelo težek šport. Je treba imeti kar precejšnjo kondicijo zanj in ženske, ki bi z moškimi igrale vaterpolo, ne bi izgledale kot neke fine pupike, ampak bi bile take s poudarjenimi atributi – rameni in ne oprsjem. :)))

NeMči, tole te bo rahlo razočaralo. Vaterpolo je zelo, zelo težek šport. Je treba imeti kar precejšnjo kondicijo zanj in ženske, ki bi z moškimi igrale vaterpolo, ne bi izgledale kot neke fine pupike, ampak bi bile take s poudarjenimi atributi – rameni in ne oprsjem. :)))[/quote]
anti_lopca: kar kaj vem o športih … vaterpolo bi mi bil zanimiv, ker se kdaj dol potegne kopalke ☺
fine pupike v vodi se gredo pa sinhrono plavanje ♥♥♥

NeMči, tole te bo rahlo razočaralo. Vaterpolo je zelo, zelo težek šport. Je treba imeti kar precejšnjo kondicijo zanj in ženske, ki bi z moškimi igrale vaterpolo, ne bi izgledale kot neke fine pupike, ampak bi bile take s poudarjenimi atributi – rameni in ne oprsjem. :)))[/quote]
anti_lopca: kar kaj vem o športih … vaterpolo bi mi bil zanimiv, ker se kdaj dol potegne kopalke ☺
fine pupike v vodi se gredo pa sinhrono plavanje ♥♥♥[/quote]

Ne kliči me anti_lopca! Če ne te bom izzvala na moško-žensko sabljanje. :))

fine pupike v vodi se gredo pa sinhrono plavanje ♥♥♥[/quote]

Ne kliči me anti_lopca! Če ne te bom izzvala na moško-žensko sabljanje. :))[/quote]
emmm … a bova oba pravilno tipkala nicke ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close