Šport mešanih (M &Ž) ekip
se mi zdi (oz. ne vem), da razen tenisa (mešani pari) ni športa, kjer bi v isti ekipi nastopali M & Ž spola ☺
meni bi bil vaterpolo zanimivo gledat ☺☺☺
Tudi badminton že igrajo pomešano, ponekod tudi avtomobilizem (tudi tam imajo moštva).
NeMči, tole te bo rahlo razočaralo. Vaterpolo je zelo, zelo težek šport. Je treba imeti kar precejšnjo kondicijo zanj in ženske, ki bi z moškimi igrale vaterpolo, ne bi izgledale kot neke fine pupike, ampak bi bile take s poudarjenimi atributi – rameni in ne oprsjem. :)))[/quote]
anti_lopca: kar kaj vem o športih … vaterpolo bi mi bil zanimiv, ker se kdaj dol potegne kopalke ☺
fine pupike v vodi se gredo pa sinhrono plavanje ♥♥♥
NeMči, tole te bo rahlo razočaralo. Vaterpolo je zelo, zelo težek šport. Je treba imeti kar precejšnjo kondicijo zanj in ženske, ki bi z moškimi igrale vaterpolo, ne bi izgledale kot neke fine pupike, ampak bi bile take s poudarjenimi atributi – rameni in ne oprsjem. :)))[/quote]
anti_lopca: kar kaj vem o športih … vaterpolo bi mi bil zanimiv, ker se kdaj dol potegne kopalke ☺
fine pupike v vodi se gredo pa sinhrono plavanje ♥♥♥[/quote]
Ne kliči me anti_lopca! Če ne te bom izzvala na moško-žensko sabljanje. :))
fine pupike v vodi se gredo pa sinhrono plavanje ♥♥♥[/quote]
Ne kliči me anti_lopca! Če ne te bom izzvala na moško-žensko sabljanje. :))[/quote]
emmm … a bova oba pravilno tipkala nicke ☺
Forum je zaprt za komentiranje.