Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sporočilo na facebooku

sporočilo na facebooku

a mi kdo ve pomagat? js sem na facebooku mal gledala strani od kolegov in znancev nato pa pisala sporočilo, ki sem ga hotla poslat določeni osebi ma nisem gledala na kateri strani sem in kar poslala. ko pogledam v inbox sporočila notri sploh ni. zdej je pa tko, da sem pred tem imela v inboxu odprto sporočilo ene druge osebe napisano že kakšen teden nazaj in je ostalo odprto, ko sem šla ven iz sporočil (upam, da razumete kako mislim). ko sem pogledala nazaj v sporočila, ker sem hotla pogledat za to novo sporočilo, je bilo odprto tisto staro sporočilo, novega pa ni bilo. a je možno, da novega ni bilo, ker je bilo še odprto staro od druge osebe? to na facebooku glede sporočil mi ni jasno.

Oprosti, ampak zdi se mi, da tebi marsikaj ni jasno …

Kakšen inbox? Kje v facebooku pa je inbox?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kaj pa je tisto, č ne inbox? pač tista zasebna sporočila.

Nisi najbolj razumljivo napisala, kaj te muči. ampak, če pišeš novo sporočilo nekomu in medtem skočiš, klikneš na kako drugo stran, preden sporočilo pošlješ, se to sporočilo zbriše, se ne pošlje. Ampak te tudi vpraša, če želiš zapustiti trenutno stran, torej stran za pisanje sporočil.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ne, ne js nisem vmes med pisanjem sporočila skočila na drugo stran ampak pred tem sem gledala druge profile. zanima me samo to, js sem imela v sporočilih odprto eno staro sporočilo (sem ga brala) in ko sem šla ven iz sporočil se to sporočilo ni zaprlo (ko sem kasneje ponovno odprla sporočila se je avtomatično to sporočilo odprlo) medtem sem pisala sporočilo drugi osebi in ko sem ponovno odprla sporočila se je kot sem rekla avtomatično odprlo tisto staro sporočilo, novega pa ni bilo. na kratko vprašano: a se vsako sporočilo, ki ga pošlješ shrani, ali je možno, da nekaj pošlješ pa se tebi ne shrani, naslovnik pa dobi?

Vsako sporočilo, ki ga pošlješ, se shrani. Seveda pa ga lahko potem tudi zbrišeš iz mape “shranjenih”, tudi po pomoti morda. Potem navadno gre v mapo “arhiv”. Če ga ni tam, ga najverjetneje nisi poslala. Sicer pa vprašaš prejemnika.

hvala

Hehehehe…Marko expert za “ksihtbuk” :))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

kaj je zmedena? a kaj ni prav povedal? mislim, če pa tukaj dobiš kakšen resen odgovor….

Ne vem, kaj je povedal prav ali ne, se pa z največjim veseljem delam norca iz ljudi, ki ta šit rabijo, da še znajo živeti, obstajati, funkcionirati,….zakaj pa nisi vprašanja osebno naslovila na Zuckerberga ali poiskala navodil – ali jih morda ni ali jih ne razumeš ali te daje lenoba ? Ni prvič, da je ta čvek neke vrste postaja za linije najmanjšega odpora.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ne vem, kaj je povedal prav ali ne, se pa z največjim veseljem delam norca iz ljudi, ki ta šit rabijo, da še znajo živeti, obstajati, funkcionirati,….zakaj pa nisi vprašanja osebno naslovila na Zuckerberga ali poiskala navodil – ali jih morda ni ali jih ne razumeš ali te daje lenoba ? Ni prvič, da je ta čvek neke vrste postaja za linije najmanjšega odpora.[/quote]

Veš kaj, zmedena sama … A ti še nisi nikoli slišala za časovne pase? Zuckerberg je zdaj na zajtrku in se trenutno fila s cukrom (da ne bi ostal samo berg….) :))))

Ah ja, predlagam da naslednjič posuješ par zrnc cukra na monitor, pa se ti bom sam Cukro prikazal in ti pomagal 🙂 Pomaga, preverjeno …

Ne vem, kaj je povedal prav ali ne, se pa z največjim veseljem delam norca iz ljudi, ki ta šit rabijo, da še znajo živeti, obstajati, funkcionirati,….zakaj pa nisi vprašanja osebno naslovila na Zuckerberga ali poiskala navodil – ali jih morda ni ali jih ne razumeš ali te daje lenoba ? Ni prvič, da je ta čvek neke vrste postaja za linije najmanjšega odpora.[/quote]

Veš kaj, zmedena sama … A ti še nisi nikoli slišala za časovne pase? Zuckerberg je zdaj na zajtrku in se trenutno fila s cukrom (da ne bi ostal samo berg….) :))))

Ah ja, predlagam da naslednjič posuješ par zrnc cukra na monitor, pa se ti bom sam Cukro prikazal in ti pomagal 🙂 Pomaga, preverjeno …[/quote]

Od kje pomislek o mojem nepoznavanju časovnih pasov? Pandora1, tvoj post zame nima ne repa in ne glave, če si sebe z njim nasmejala….ala ti vera 🙂

če bi bila tko lena in ne vem kaj vse nebi niti sem pisala. če se je to že zgodilo na facebooku je lažje vprašanje postavit tam ali celo Zuckerbergu na kar sama niti pomislila nisem, ne pa iskat enga foruma pa tuki spraševat mar ne? res sem lena a ne, če grem po daljši poti, da pridem do odgovora…

Eni se pa morajo delati norca iz drugih, da lahko živijo, funkcionirajo, obstajajo int. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close