Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija sporočila pravila v outlook express

sporočila pravila v outlook express

Me zasipavajo spami, pa jih nekaj časa spremljam, potem pa ugotovim, da ima skoraj vsak spam namesto črke l nekajkrat uporabljen znak | (AltGr+w). Pa nastavim, če telo sporočila vsebuje |, zbriši s strežnika.
Naslednji dan spet dobim spame, pa vsi imajo not | namesto l.
Spet berem, gledam, preučujem … Pa ugotovim, da imajo skoraj vsi spami napisano notri news. Spet bejžmo v sporočilna pravila: če telo sporočila vsebuje news, izbriši s strežnika.
Ja malo morgen. Eto spet treh spamov, v vseh veselo piše news.

Zakaj ne prime?!?!

Odpreš OE -> Orodja -> Sporočilna opravila -> Pošta -> Novo in narediš pravilo za pošto. Potem pa na zavihku Blokirani pošiljatelji obkljukaš obe opciji -> Pošta in Novice.
Lahko pa seveda ustvariš tudi Pravila za novice, ampak bi že prva varianta morala delovat. Vsaj pri meni deluje…

ampak to mi spame samo premakne v mapo izbrisana, al ne??

Ne. Če daš kljukico v kvadratek “Ne prenesi iz strežnika” ali kar “Izbriši iz strežnika”, potem niti do tebe ne bo prišlo.

ej, sem vaju brala in sem probala še sama … sam men pa ne prime 🙁
kaj moram dat pod blokirane? naslov sporočilnega pravila? ker naslov, od kod mi pošljejo spame, je itak vsakič drug 🙁

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Poskusi kar besedo “spam” ali pa besedo, ki se največkrat pojavlja… Ja šit je to, verjamem. Ampak – trkam na les – jaz ne dobivam spama, imam pa blokirane druge (npr. nadležneže od Logitech-a….)

Še s temle programčkom poskusi
Odstranit z njim ne moreš, ker je plačljiv (hakeljc – free a-ha:)), ampak kar najde pa komot ročno pobrišeš. Sem poskusila, pa mi je še 3 našel – poleg Ad-Aware-a in Spybot-a.

“Poskusi kar besedo “spam” ali pa besedo, ki se največkrat pojavlja… “

Imam napisano, tako kot je že zasuti rekel in potem dobim spam in prav ta besedca je not, jaz imam pa v sporočilnih pravilih jasno in glaso nastavljeno, naj mi sporočila s to besedico radira s serverja, ker jih nočem videt!! 🙁 Vsa ostala pravila (kaj naj se premekne v katero mapo) delujejo b.p.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Glej mousee: zadnjič sta se tudi k meni povabila dva takale zoprneža. Ampak za dva… ni panike, je pa res, da so se mi začela istočasno pojavljat tudi pop-up reklamna okna. Kljub zaščiti.
Ko sem mlinček prečekirala še s tem programom, ki sem ti ga omenila, je bilo potem OK. Ne vem kaj za enga vraga, ki ga je našel sem pobrisala (je bilo neko alfanumerično ime), samo sedaj imam mir.
So mi pa ponujali podaljševanje penisa in viagro. Meni?!? Halloooo?!

Opažam pa, da ima čedalje več ljudi s tem težave. Poskusi z MailWasher-jem ali Spamilihator-jem.
Najdeš jih pod E-Mail Tools, jih je pa še en cel kup… Pa srečno!

Lp, Lady L

“So mi pa ponujali podaljševanje penisa in viagro. Meni?!? Halloooo?!”
Mogoče pa deluje tudi na vibratorje, khm, khm…
Z brisanjem spama je en velik križ.So spammerji ugotovili, da nastavljamo pravila, zdaj pa je tekst v obliki slike in pravila nič ne pomagajo.
Sam imam kar lepa pravila, ki mi blokirajo cca. 98 % spama (na dan prideta skozi en ali dva). Če kdo želi pravila za MS Outlook, naj mi piše na mail.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

>Mogoče pa deluje tudi na vibratorje, khm, khm…

Ga nimam Pero…. ne bi pa nič rekla, če bi mi ga ponudili 😉

meni ponujajo nafto
brez pop-upov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close