Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek spolovilo

spolovilo

Johanus a si mal nataknjen.
Zadnje čase ti Jebanus seka ven

žal se čisto nič ne zmišljujem, jaz jo vidim; zgleda pa da je to bolj redko.., bom šla kmalu h g. in preverila.

Jaz tudi vidim deviško kožico, ko dam narazen male sramne ustnice! Pač to je ostanek…. Res ne razumem, da vi vidite direkt v “luknjo”…

Donna, na forumo o ginekologiji ti bo Dr. Pušenjak znal kaj več povedati, drugače pa vem o čem govoriš, jaz ta ostanek deviške kožice nimam čisto na vhodu v nožnico ampak malo globje, gre pa za to, da je lahko deviška kožica zelo tanka opna ali pa pač bolj zadebeljena. Znani so tudi recimo primeri, ko je to potrebno kirurško odstraniti. Preden sem izgubila nedolžnost (17) sem si še mini tampon komaj vstavila z velikimi mukami potem se je pa z uporabo zadeva izboljšala, je pa pri meni zaradi tega bolj boleč gin. pregled. Tako, da nisi nobena čudakinja zaradi tega vprašanja…

DONNA,KAJ JE S TABO??????

včeraj je izšel nov Cosmopolitan (revija), odpri na 126 strani kjer je narisana vagina s priloženim vaginalnim slovarjem … mogoče ti bo pol kej bolj jasno.

Mirjana, kaj pa je s tabo in s to tvojo nestrpnostjo? Tudi na postu ginekolog si precej nesramna. Ce imas probleme sama s sabo, nehaj se znasati nad drugimi.

Nisem si mislila, da se lahko naredi polemika glede “lukenj”,”deviških kožic”……Predvsem pa je glavno to, da si unikaten. Donna mogoče pa bi zmagala na lepotnem tekmovanju deviških kožic kaj pa veš!!!

Vprašaj ginekologa tle gor:

http://med.over.net/phorum/list.php?f=19

Donna, da te potolažim… Tudi meni se je deviška samo raztegnila in jo tudi vidim. Pe ne sekiraj se zaradi takšnih neumnosti.

hvala tistim, ki vedo o čem govorim!:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close