spolovilo
vprašanje je resno, kaj se zdaj norca delate? Kakor vem je normalno, da se vidi, ampak da je čisto pokrito, me pa malo skrbi. Ali mi lahko kakšna resno odgovori? Ginekolog mi je sicer rekel, da je to normalno, da ima vsaka malo drugačno deviško kožico, enim se le raztegne, drugim pretrga, tretjim jo morajo izrezati…
Donna sorry ampak res te ne more jemati resno. Ma kaj te je zdej obsedlo. Pejt k ginekologu in vprasi kaj se da naredit. Ni mi pa jasno, kako si lahko vidis devisko kozico, le ta je na notranji strani in je (vsaj tako sem bila jaz do sedaj obvescena) ne mores videt. Kaj je to pri tebi nimam pojma. Verjetno samo sramne ustnice v nenavadni obliki al pa v normalni pa se tebi zdi to nenormalno. Sramne ustnice pa zakrivajo “luknjo” in njihov namen je ravno to, da scitijo “luknjo” pred zunanjimi vplivi. Te si je potrebno potegniti narazen, ce so velike, da prides do “luknje”. Joj mi gre kar mal na smeh, ko tole pisem – sej ne vem a ti to mislis resno, al ti je mal dolgcas. NO, pa sej mal heca ne skodi.
Brigita
mogoče imaš ti tako, da vidiš luknjo, jaz pa ko razprem sramne ustnice zagledam debelo gubo, ki luknjo popolnima zakrije. To pa niso sramne ustnice, vem kaj so. Samo da vem, da večina ne vidite kožice. Nič me ni obsedlo, ampak mene to moti, zato sem vprašala , ker imam tudi težave s sp.odnosi pri prodiranju. Ampak ena ginekoliginja mi je rekla, da imam zadosti raztegljivo za sp. odnose.
Zdaj ste me pa še bolj prestrašile, ker vidite direktno luknjo, te kožice pa ne.., bom prosila kakšno kolegico, če mi pokaže, ker dejansko ne vem, če je stvar v redu.
res malce nerodno vprašanje, pa se niti ne ve kaj točno misliš. Kar omenjaš da odmakneš pa sigurno ni deviška kožica.
Ne vem kako naj to napišem…. ampak “luknja” se ti verjetno ne more kar direkt videt, ker je nožnica skrčena.
Najboljše da vprašaš mamo, ali (starejšo) sestro če jo imaš.
pa poročaj če je vse ok tam spodaj 🙂
lp
lona
Forum je zaprt za komentiranje.