Spolno prebujene ženske
Skoraj ni revije, ki ne bi pisala o novodobnih ženskah, ki se vse bolj zavedajo svoje sexsualnosti, ki seksajo vse povprek, preizkušajo vse mogoče prakse… V praksi so zadeve vse prej, kot enostavne. Jaz si nisem nikoli upala – v pravem pomenu – direktno pokazati svojih resničnih spolnih potreb. Najprej zaradi obzira do starševske vzgoje, kasnej me je vedno mučil predsodek, kaj si bo partner mislil, če bom preveč drzna v svojih namerah. Težko se otresem prepričanja, da je direktno izražanje spolnih potreb zgolj moška domena???
Mene pa zanima nekaj drugega. Tiste ki ste že dolgo v isti partnerski zvezi. Kdaj ste če ste začele opažati da vas mož ne privlači več tako zelo? Da vam seks z njim ni več v pretiran užitek ter da si mogoče želite spremembo? Nekoga ki bi se vas “lotil” na čisto drugačen način in v vas prebudil tisti žar in željo ki je vaš mož več ne zna ali pa noče? kdaj se je v vas pojavila želja, da bi vas moški spet poželjivo gledali oz. da bi spet čutili da nekoga privlačite da si vas nekdo želi?
Ne vem ali je kriva vročina ali kaj ampak zadnje dni si želim tiste spremembe, tiste zaljubljenosti in občutka da si te nekdo želi. Ko mu to vidiš v očeh, ko vidiš kako te ima rad. In ne da pogledš svojega moža, ki te itak skozi grdo gleda če te sploh in ki vidi samo tisto kar je narobe in ne tisto kar nerediš da bi mu ugajala. Npr. se hočeš bolj zapeljivo oblečipa ti v sekundi vzame vso voljo, ker takoj opazi da imaš na stegnih malce preveč, pa da imaš malce trebuha (pa se mu po dveh otrocih še celo čudno zdi!). Ko pa neka bjonda s trbuhom čez pas, v oprijeti majici, ki jo bo od “špeha” razneslo gre po cesti ga pa heksenbšus skoraj prime ko zanjo gleda.
Verjetno bo kriva pomlad!
lp nija
Ko prebiram tvoje vrstice, se vidim v tvojih besedah. Jaz sem doživljala isto oz. doživljam to sedaj. Kar se spolnega življenja tiče, sem bila že kar kakšno leto prepričana, da sem frigidna ali kako se že reče – nezainteresirana za spolnost v glavnem. Vseeno mi je bilo če sva ali nisva seksala, sploh pa je mojemu možu očitno bolj pomembna kvantiteta kot kvaliteta. Kako božanski je bil občutek, ko me je včasih (beri: enkrat/mes) resnično dobro nat…..in me je po seksu samo še kap. Raje pa ne bi govorila o tistem vsakodnevnem natep…..od katerega nisem jaz imela nič, on pa se je tudi očitno tudi samo “spraznil”. Prav tako se je izgubilo tisto živalsko poželenje….saj veste, kako nam paše, da nas nekdo kar požira z očmi in mu f.. iz oči beremo – to mi je zelo manjkalo. Ko sem po porodu izbrusila svojo postavo do te mere, da sem izgledala bolje kot kadarkoli prej, sem pričakovala, da mi bo pa moj mož vendarle namenil kakšen f..otožen pogled, ampak ne, vedno je šlo samo za praznjenje in eno rutino oz. eno nujnonarediti zadevo.
No, pa je prišel on, ki ni mogel odtrgati oči z moje ritke in ne z mojih joškic…..kako uživam, ko ga dražim in vem, da bi me takoj “popravil”, če bi le bila sama……prebudil je žensko v meni in ja: SEM SPOLNO PREBUJENA. Pravzaprav sem že kar malo preveč potrebna, ampak tako mi paše, ko vem, da se nekomu dvigne že samo, če stojim zraven njega…………PA NE ME LINČAT PROSIM, SEM SAMO ŽENSKA, KI SE JE ODLOČILA NE ZATIRATI SVOJIH ŽELJA PO SPOLNOSTI…..
Pozi
toooo mačka,ali ni škoda,da občutki zaspijo za vedno,samo zato,da bi bila pridna žena in gospodinja?nikoli ti ne bo rekel hvala a o kakšni medalji,da ne govorim.Šele zdaj boš dobra žena in gospodinja,ko prideš domov vsa razrajcana ti bo še mož všeč.Samo pazi,da ne opazi,da si drugačna,ker lahko preiskuje-zakaj?pozdrav in uživajjjjjjjjjjjj
Še enkrat se oglašam in vam spet povem,
da je pogovor osnova za vse pore zakonskega življenja, tudi za dober sex.
Če se spomnim 10-15 let nazaj sem jaz prav tako natepaval in se praznil.
Mirno lahko rečem, da nisem znal sexat !
Po nekem času, sem se začel zavedat, (neodvisno od žene), da nekaj ni v redu.Spomnil sem se, da sem predlagal razne različne poze, pripomočke, filme,…
Seveda ni kaj dosti pomagalo, sedaj vem, da ni moglo pomagat!
Potem sva se z ženo začela pogovarjat, predvsem sproščeno pogovarjat.
Vendar ne mislite, da sva se pogovarjala samo o sexu.Pogovarjala sva se o vsakdanjih stvareh, vmes pa tudi o sexu.
Mislim, da mi je začela zaupati.
Tako mi je mirne vesti rekla, da ji kak dan ali več dni zapored ni do sexa.
Spoznal sem tudi, da ko se ne ujameva izven postelje, se tudi ne ujameva v njej.
Mimogrede : Kdor trdi, da se v postelji vse “zravna”, ga lahko čaka britko spoznanje, da je živel v zmoti!
Vmes sta bila tudi dva poroda (25 kil gor, 22 kil dol; 22 kil gor, 20 dol), torej ostalo je cca 5 kil, ki so prav sexy!Tudi meni jih je vsak porod nekaj pustil ! ;))
Skratka, po 15 letih je med nama sex boljši kot kdaj koli prej!
Lp
p.s.
Pozi, zate pa lahko rečem, da vem kako se počutiš.Tudi moja žena se tako počuti, ker mi to tudi pove.Mislim, pa, da bi ti bila veliko bolj vesela, da bi te potem tvoj dec “popravil” !
Ne vem, katera je že pisala o gospodinjstvu in delu … tipom pošlihtano stanovanje in polikane cunje in brezhibna kosilca s posladkom vred sploh ne pomenijo tako veliko, kot so mislile naše mame – na žensko spolnost pa doseganje teh “dosežkov” učinkuje naravnost katastrofalno. Že pri delu se vsi dovolj namučimo, zato ni treba preveč delat še doma, sploh pa imamo oboji po dva para rok. Tako ostane dovolj moči, da želja po spolnosti ne usahne, da ostanejo iskrice … Midva imava (kljub občasni domači pomoči) raje pretežno razmetano stanovanje in prehranjevanje v slogu študentskih let, zato pa več časa porabiva zase, tako kot nekoč. Se izplača!!! No, to je moje skromno mnenje, temelječe na osebni izkušnji.
Ja Katja mislim, da imaš prav! Moškemu je bolj važno da jo ima vsak dan na razpolago kot pa pospravljeno stanovanje in zlikane srajce!!!
Me ženske (večina) pa smo vzgojene v duhu čistoče in organiziranosti tako da bi jaz bolj težko zanemarjala stanovanje in gledala kupe nezlikane robe. To imam že nekako v krvi. Res pa je, da bi mamice svoje sinčke lahko naučile osnov gospodinjstva in bi pomagali svojim ženam, ki bi potem imele več časa zanje.
Morda sem imela nekaj sreče, ker je moj moški med “Hotelom Mama” in prihodom “Najdražje” (tj. mene) sam živel kar nekaj let – in seveda ugotovil, da hrana ne raste v hladilniku in da sveže dehteče perilo ne poganja v omarah. No, ker pa sem tudi jaz po “Hotelu Mama” živela sama, so bile moje izkušnje podobne. Tako zelo previdno obešava cunje – pretežno takšne, ki jih ni treba likati. Podobno poenostavljanje zagovarjava na vseh področjih … No, pa dosti o strahotnem vplivu gospodinjenja na spolno življenje Slovencev … Res, najpomembnejše je, da sta vsak dan nekaj časa ZARES skupaj, da se zezata, pogosto kam gresta, da dobita tudi nove teme, in da se ne pogovarjata samo o tako “velepomembnih” stvareh, kot je to, kdaj bosta avto odpeljala na tehničnega ipd. Skratka čimbolj tako kot tedaj, ko sta se spoznala. In če je zveza OK, se vedno najde kaj, da je zanimivo – včasih divji seks, drugič domačen, malce dolgočasen, a ljubeč, spet tretjič … Pa saj to vsi vemo …
Forum je zaprt za komentiranje.