Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spolno nadlegovanje

Spolno nadlegovanje

A sanje niso sporočilo ? 🙂
Upam, da te nisem jaz zbudil, ker sem razmišljal o tebi…:)

A sanje niso sporočilo ? 🙂
Upam, da te nisem jaz zbudil, ker sem razmišljal o tebi…:)[/quote]Ne nisem še šla spat, zdaj grem za urico pa pol. Papa :))))

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Mislila sem takih oznanil, da bi si morala sv. jožefa potem iskat.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Mislila sem takih oznanil, da bi si morala sv. jožefa potem iskat.[/quote]
Bolje nekaj preprostega, brez svetniškega sija. 🙂

Naj ti bodo lepe sanje. Tam ni realnega časa..V uri in pol lahko podoživiš celo večnost.

Koliko je to 20 let starejši gospod, lahko je 70? :))) Temu bi morala pomagati, zaradi drhtavice bi verjetno težje našel pot do hlačk. :D[/quote]

Ja in, če je 70? 🙂
Ti misliš, da seksajo ljudje samo do 30 leta? Pomota fantek Matjažko. Ampak ti si še mlad, pa še ne veš, da je tudi življenje po 30em. In če boš imel srečo, tudi ti prideš tja. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zate bi bil bolj tisti Boccacciov :-)))

Koliko je to 20 let starejši gospod, lahko je 70? :))) Temu bi morala pomagati, zaradi drhtavice bi verjetno težje našel pot do hlačk. :D[/quote]

Ja in, če je 70? 🙂
Ti misliš, da seksajo ljudje samo do 30 leta? Pomota fantek Matjažko. Ampak ti si še mlad, pa še ne veš, da je tudi življenje po 30em. In če boš imel srečo, tudi ti prideš tja. ;)[/quote]

Japka, kaj sedaj to, kako smo pri 30? Če je 20 let razlike, potem je ženska 50. 😀
Kaj to, nekaj te matematika zafrkava? 🙂 Abrahamci ga ja “zažigajo”! :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja in, če je 70? 🙂
Ti misliš, da seksajo ljudje samo do 30 leta? Pomota fantek Matjažko. Ampak ti si še mlad, pa še ne veš, da je tudi življenje po 30em. In če boš imel srečo, tudi ti prideš tja. ;)[/quote]

Japka, kaj sedaj to, kako smo pri 30? Če je 20 let razlike, potem je ženska 50. 😀
Kaj to, nekaj te matematika zafrkava? 🙂 Abrahamci ga ja “zažigajo”! :)))[/quote]

Zate pač mislim, da si še zelen. 😀

Ma ne morem jaz govoriti o ženskah pri 50, ker pač še zdaleč nisem tam.
Ti si omenjal moške pri 70ih, ki se baje tresejo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hihi :))))
Tužna so zelena polja
http://www.mojvideo.com/video-tuzna-so-zelena-polja/c56e5ddc1862ca53aca1

http://www.holist.eu/andropavza.html
Testosteron je najbolj “moški” od vseh hormonov. Študije so pokazale, da pri moških v starosti od 40-70 raven testosterona upade za 40%.

Osvisno verjetno, kako je kateriv formi, kakjo mu genetika prizanaša. 🙂

Japkica koliko misliš da je Matjazko star?

Ker od kar sem na tem forumu meni ta tip po pisanju in energiji ki ven pride preko postov deluje kot en 53 letni foter, ki živi v neki mali vasici, župniji kjer je veliko versko blaznih.

A ti si mislila 53 letni porš? Porši so pri nas tisti strici, ki so ostali pri hiši, ker si niso našli ženske in si pri 53ih rečejo še vedno fant :)?

[/quote]

Metka, prideš k stričku Matjažku na kavico, ti se lepše obnašaš, bova malo energije pgoledala, kako se pretakajo, in po Princeskinih duhovnih metodah poskušala srčne čakre razpirati. :)))

haha, aja porši se jim reče nisem še slišala te besede, zanimivo:) Pri nas takšnim pravimo nepoj*ebančki.

Samo me res zanima, a vam je v preteklosti Matjazko v kakih postih povedal koliko je star?

Kot sem že zapisala mi tip full star deluje.

hihi :))))
Tužna so zelena polja
http://www.mojvideo.com/video-tuzna-so-zelena-polja/c56e5ddc1862ca53aca1

http://www.holist.eu/andropavza.html
Testosteron je najbolj “moški” od vseh hormonov. Študije so pokazale, da pri moških v starosti od 40-70 raven testosterona upade za 40%.

Osvisno verjetno, kako je kateriv formi, kakjo mu genetika prizanaša. :)[/quote]

Matjažek ti se kar tolaži. 🙂 Meni testosteron pač ne bo upadel, tebi pa vsekakor z leti. In koliko ti je sedaj v uteho, da si krepak in mlad, se tudi to enkrat konča. Torej se moraš naužiti sedaj! 😀 Vsaj po svojih prepričanjih, da se ‘potem’ vse lepo konča. :)))))))))))

Ženske smo pa okoli 40 leta (baje po 40 letu) tako ali tako na vrhuncu.

In potem ti o tem, da nam je ženskam odklenkalo!!

ps; Ni mladost in zaletavost vse. Tudi pri moških ne. Če ne verjameš zdaj, boš ugotovil kasneje. Ni panike. 🙂

Princesska po moje je Matjaž pač še Matjažek. Kljub načinu izražanja (meni sicer sede njegov humor) je tale dečko še zelen. Vsaj kar se žensk tiče. Pa se mu dopoveduje, pa dopoveduje… on pa še kar z glavo v zid. :)))

Princeska, ti si precej vizualni tip in te je njegov avatar zavedel. Star tip ne more bit zaletav. In v tem je Matjažko definitivno prvak tule. :)))

Porš?! Dobra!!!! :))))))))))))999

Slikce, ki jih matjazko lepi na MON, kažejo na to, da je v puberteti, samo ne vem ali v tisti prvi ali v tisti ta drugi? Sigurno pa ima prav japkica, ko pravi, da je zelen glede žensk 🙂 pa se mora naslajat ob fotkah, namesto ob ženskah.
Matjazek, zdaj pa si nasankal :).

Japka

Mislim, da imam dobre gene. Moški lahko do smrti spočemo otroka!!! Kakšni korenjaki smo!!! :)))))))))

Japka, nekaj te zafrkava ta zelena mladunčat!? 😀

Pokaži jim vraga, energije, ki jo premorete oz. še zmorete tam! 😀

Kaj mlajšega tak vedno sede. :)))))

Ja Japkica to se strinjam, zelo trmast je tale Matjazko, ko ga bo kakšna ženska ukrotila bo postal krotek in ponižen hehe. Samo mi vseeno energetsko starikavo deluje, preko postov. Njegov avatar mi deluje kot nek zagrenjen, depresiven starejši moški, ne voham mlade energije. Se pa strinjam da kolikor je že tip star, da je glede žensk še precej okoren.

metka, zdj bo prišel Matjazko z vsem zaletom in se bo zaletel v zid:) Se je treba pripraviti na potres, ker bo zadonelo:)

Metka, sankala se bova pozimi, zdaj se lahk osamo kopava v Dravi, ampak Ptujsko polje je ravno. Poznaš ti kakšne strme vijuge in hribčke, da bi letelo kot po namazanem? 🙂

Puberteta je itak samo ena, le da pri enih traja celo življenje, eni pa so v njej (relativno) kratek čas.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne palim na take. Ženska mora biti graciozna, jezična čakra pa ustrezno energetsko uravnana in v harmoniji z razumom, Princes! 😀 Nekaj imaš ti to malo avro razštelano, preveč ven tolčejo na onih višjih jezičnih sferah. :))

Ja Matjazko, saj vem da trpiš ker še niso izumili govoreče Ančke, samo kar pogumno dalje. Lahko pa posnameš cd s tvojimi najljubšimi citati in pogovori in inštaliraš na svojo staro erotic doll da ti bo ponoči šepetala nežne sonate:)

Mogoče imaš nos zaštopfan, če dobro ne vohaš? :)) Ali pa malo udari po tranzistorju, lahko se ti tudi jaz v tem primeru ponudim na uslugo, ker gre verjetno za elektromagnetne motnje v sporazumevanju z višjimi radijskimi kanali? 😀

Mogoče se je teb ančka skurla na soncu pa si malo omotičen od vonjav plastike zdj:)

Ne palim na take. Ženska mora biti graciozna, jezična čakra pa ustrezno energetsko uravnana in v harmoniji z razumom, Princes! 😀 Nekaj imaš ti to malo avro razštelano, preveč ven tolčejo na onih višjih jezičnih sferah. :))[/quote]Mogoče pa imaš samo ti probleme z konzumacijo zate neprebavljivih energij, drugačnih frekvenc, ki se nepravilno interpretirajo v tvoji ušesno/očesni čakri?

Ne druge obsojat, če sam nisi uravnovešen 😀

Pa mal izbiraj besede pred “mojo” varovanko 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close