Spolno nadlegovanje
Koliko je to 20 let starejši gospod, lahko je 70? :))) Temu bi morala pomagati, zaradi drhtavice bi verjetno težje našel pot do hlačk. :D[/quote]
Ja in, če je 70? 🙂
Ti misliš, da seksajo ljudje samo do 30 leta? Pomota fantek Matjažko. Ampak ti si še mlad, pa še ne veš, da je tudi življenje po 30em. In če boš imel srečo, tudi ti prideš tja. 😉
Koliko je to 20 let starejši gospod, lahko je 70? :))) Temu bi morala pomagati, zaradi drhtavice bi verjetno težje našel pot do hlačk. :D[/quote]
Ja in, če je 70? 🙂
Ti misliš, da seksajo ljudje samo do 30 leta? Pomota fantek Matjažko. Ampak ti si še mlad, pa še ne veš, da je tudi življenje po 30em. In če boš imel srečo, tudi ti prideš tja. ;)[/quote]
Japka, kaj sedaj to, kako smo pri 30? Če je 20 let razlike, potem je ženska 50. 😀
Kaj to, nekaj te matematika zafrkava? 🙂 Abrahamci ga ja “zažigajo”! :)))
Ja in, če je 70? 🙂
Ti misliš, da seksajo ljudje samo do 30 leta? Pomota fantek Matjažko. Ampak ti si še mlad, pa še ne veš, da je tudi življenje po 30em. In če boš imel srečo, tudi ti prideš tja. ;)[/quote]
Japka, kaj sedaj to, kako smo pri 30? Če je 20 let razlike, potem je ženska 50. 😀
Kaj to, nekaj te matematika zafrkava? 🙂 Abrahamci ga ja “zažigajo”! :)))[/quote]
Zate pač mislim, da si še zelen. 😀
Ma ne morem jaz govoriti o ženskah pri 50, ker pač še zdaleč nisem tam.
Ti si omenjal moške pri 70ih, ki se baje tresejo.
hihi :))))
Tužna so zelena polja
http://www.mojvideo.com/video-tuzna-so-zelena-polja/c56e5ddc1862ca53aca1
http://www.holist.eu/andropavza.html
Testosteron je najbolj “moški” od vseh hormonov. Študije so pokazale, da pri moških v starosti od 40-70 raven testosterona upade za 40%.
Osvisno verjetno, kako je kateriv formi, kakjo mu genetika prizanaša. 🙂
hihi :))))
Tužna so zelena polja
http://www.mojvideo.com/video-tuzna-so-zelena-polja/c56e5ddc1862ca53aca1
http://www.holist.eu/andropavza.html
Testosteron je najbolj “moški” od vseh hormonov. Študije so pokazale, da pri moških v starosti od 40-70 raven testosterona upade za 40%.
Osvisno verjetno, kako je kateriv formi, kakjo mu genetika prizanaša. :)[/quote]
Matjažek ti se kar tolaži. 🙂 Meni testosteron pač ne bo upadel, tebi pa vsekakor z leti. In koliko ti je sedaj v uteho, da si krepak in mlad, se tudi to enkrat konča. Torej se moraš naužiti sedaj! 😀 Vsaj po svojih prepričanjih, da se ‘potem’ vse lepo konča. :)))))))))))
Ženske smo pa okoli 40 leta (baje po 40 letu) tako ali tako na vrhuncu.
In potem ti o tem, da nam je ženskam odklenkalo!!
ps; Ni mladost in zaletavost vse. Tudi pri moških ne. Če ne verjameš zdaj, boš ugotovil kasneje. Ni panike. 🙂
Princesska po moje je Matjaž pač še Matjažek. Kljub načinu izražanja (meni sicer sede njegov humor) je tale dečko še zelen. Vsaj kar se žensk tiče. Pa se mu dopoveduje, pa dopoveduje… on pa še kar z glavo v zid. :)))
Princeska, ti si precej vizualni tip in te je njegov avatar zavedel. Star tip ne more bit zaletav. In v tem je Matjažko definitivno prvak tule. :)))
Porš?! Dobra!!!! :))))))))))))999
Japka
Mislim, da imam dobre gene. Moški lahko do smrti spočemo otroka!!! Kakšni korenjaki smo!!! :)))))))))
Japka, nekaj te zafrkava ta zelena mladunčat!? 😀
Pokaži jim vraga, energije, ki jo premorete oz. še zmorete tam! 😀
Kaj mlajšega tak vedno sede. :)))))
Ja Japkica to se strinjam, zelo trmast je tale Matjazko, ko ga bo kakšna ženska ukrotila bo postal krotek in ponižen hehe. Samo mi vseeno energetsko starikavo deluje, preko postov. Njegov avatar mi deluje kot nek zagrenjen, depresiven starejši moški, ne voham mlade energije. Se pa strinjam da kolikor je že tip star, da je glede žensk še precej okoren.
metka, zdj bo prišel Matjazko z vsem zaletom in se bo zaletel v zid:) Se je treba pripraviti na potres, ker bo zadonelo:)
Puberteta je itak samo ena, le da pri enih traja celo življenje, eni pa so v njej (relativno) kratek čas.
Ne palim na take. Ženska mora biti graciozna, jezična čakra pa ustrezno energetsko uravnana in v harmoniji z razumom, Princes! 😀 Nekaj imaš ti to malo avro razštelano, preveč ven tolčejo na onih višjih jezičnih sferah. :))[/quote]Mogoče pa imaš samo ti probleme z konzumacijo zate neprebavljivih energij, drugačnih frekvenc, ki se nepravilno interpretirajo v tvoji ušesno/očesni čakri?
Ne druge obsojat, če sam nisi uravnovešen 😀
Pa mal izbiraj besede pred “mojo” varovanko 😉 :)))
Forum je zaprt za komentiranje.