Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spolno delo je DELO

Spolno delo je DELO

Odgovor na objavo uporabnika
kokoši, 09.09.2021 ob 18:25

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 09.09.2021 ob 09:51

@ kokoši…, sej si ok., ampak krepko pretiravaš s tem btdt in tud o jugi…. Predvidevam, da si mlajša generacija in, da nisi bil v jugo vojski ampak jst sem tega nacionalizma videl ogromno v bivši jugi, največ seveda slovenskega v Sloveniji, saj sem tukej rojen, pa jst tega nacionalizma niti nisem toliko občutil na lastni koži saj sem bil vedno v športu v katerem smo bili vsi enaki ampak sem videl v privat življenju v okolici v katerem sem živel … in ti povem, da bi za jugo bilo najboljše, da jo ne bi bilo…, pa bi vsi narodi bivše juge danes prijateljsko živeli.

Na forumih je tako…. Pokončni ljudje so tisti, ki pišejo pod istim nikom ne glede na barvo kože, nacionalnost in spolno usmerjenost.. in po tem kar opažam, večina na tem forumu,  je več pokončnih ljudi med ženskami kot med tipi. Za…. neko…., sem predvideval, da je Somebody ampak njega razumem zakaj je menjal nike, saj so ga moderatorji verjetno blokirali zaradi pisanja o cepljenju.. , je pa tip zabaven in mi je v bistvu ok. V temah o cepljenju pa jst ne sodelujem, cepil sem se ker sem potoval v tujino, drugače se verjetno tud jst ne bi.. Mi je bilo pa smešno, ko sem bil drug dan dogovorjen s klapo za kolesarjenje in valjda po kolesarjenju kosila, pred kosilom aperitivi, viljamovke in med in po kosilu vino…, je bilo pa rečeno, da se ne sme pit alko po cepljenju tri dni, no jst se nisem držal tega, pa nisem imel nobenih problemov… Rečem pa, da vsak po svoji volji..

@neko
… , mogoče imaš prav kar se žensk tiče, ti čekaj i traži virđin dalje, v tem času bom jst stisnil ob svoje telo žensko, ki ji bom jst dišal in bo tudi ona men dišala…

“Popay”,

uf o yu vojski smo pa neki napisali v temi “biti gej v sfrj” pred kratkim (če se ne motim je bilo tako naslov, in sicer je bila to ena od tem, ki jih je tista janšistična budala, ki se jo spomneš ko je pod 1000 vzdevki operirala v temah o Jugoslaviji in žalila Jugoslavijo. In pol je debil odpiral teme o Jugoslaviji, da bi provociral in se kregal, pol je pa še homo teme odpiral). Sicer pa sem o služenju vojaškega roka v jla ogromno moških izprašal, pa so mi mnogi povedali, da se je med fanti veliko seksualnega dogajalo ker niso imeli žensk zravn, tako kot v zaporih, internatih pa pri mornarjih. Sem kar malo raziskavo naredil in so mi eni rekli, da se ni dogajalo nič, drugi so mi rekli da se je dogajalo samo da je bilo skrito in jih je samo nekaj to vedelo, nekateri pa so mi povedali, da je bilo celo splošno znano in, da so to kar večina na polno počeli. Eni pa so mi celo povedali, da so nekje dajali fantom ki so služili vojaški rok v hrano določene substance, da so zmanjšale spolni gon, zato da bi zatrli to početje med fanti.

Drugače pa mi je gdo tudi povedal, da so znale biti kje v vojski naprimer zelo bedne razmere, naprimer v Bosni, ko je bilo mraz niso imeli primernega ogrevanja, celo tople vode niso imeli, in da je bila varnost pri določenih vajah slaba, da je prihajalo tudi do poškodb(naprimer z eksplozivom).

Te pa razumem, zakaj praviš, da je bolje, da Jugoslavije ne bi bilo in bi v tem primeru njeni narodi, danes prijateljsko živeli. Sicer ni nujno, da bi se tako izteklo, ker je bila še ena Jugoslavija pred tem, pa Avstrogrska bi v vsakem perimeru razpadla in tudi Nemčija bi naredila 2 svetovno vojno. Tako, da to je stvar predvidevanj v katero smer bi zgodovina ubrala pot. Poznam pa veliko ljudi, ki govorijo kakšna složnost je bila med različnimi ljudmi v času Jugoslavije in, da ni bilo nikjer tako eksotične države z tolikšno raznolikostjo. Žal je to stalo na trhlih tleh. Bili smo država z tremi velikimi religijami, katoliško, muslimansko in pravoslavno. In religije so kot bolezni, kot kuge, recept za nemire in vojne. Poleg tega pa je bilo tudi preveliko ran iz preteklosti, ki se niso zacelile in jih tudi niso celili, ve se naprimer, da ni bilo hujšega taborišča kot Jesenovac. In seveda je vsa preteklost spet izbruhnila, ven in nastradalo je ogromno mladih nedolžnih ljudi, ki niso imeli nič s svinjarijami preteklosti in z svinjarijami svojih prednikov.

Glede BTDT-ja pa ne bom odnehal. Naj se zaveda, da ni neopažen in , da vem, da je tukaj. 🙂 Sicer pa sej ti je to dokaz, da jih prepoznam, kako sem takoj prepoznal Somebodya. Pa ne zato ker ima “Neko” vzdevek, kar spominja na Somebodya. On si lahko izbere kateri koli vzdevek in tudi spremeni način pisanja, a jaz ga bom vseeno prepoznal. To če so ga moderatorji blokirali nevem, ker je pisal tudi pod drugimi vzdevki, ko je bil še Somebody. Naprimer ko je bil Somebody je pisal pod vzdevkom Vukašin, ki ga še vedno uporablja. Način pisanja je čisto drugačen a ga brez dvoma prepoznam po določenih značilnostih. Vidi se, da je samo alter ego in izmišljen lik s katerim se zafrkava in ne prava oseba. Kot Vukašin vedno piše proti pe.drom in proti ženskam in čaka reakcije če se bo katera ženska ali pe.der razburila. A nimam nič proti Somebodyu, čisto uredu mi je in popestri to stran. Proti BTDT-ju pa mam, ker ne maram pritlehtnežov. On se tudi trudi spreminjati načine pisanja pod različnimi vzdevki a mu ne uspeva. Sicer pa saj si videl ravno prejle v tej temi ko sem tukaj zagrabil Somebodya se ni niti izmikal ni, da je on Somebody in je praktično priznal, da je on in si je normalno naprej z mano naprej pisal kot se vedno je ko je bil še Somebody. Isto se mi je večkrat zgodilo z BTDT-jem, ko je pisal pod drugim vzdevkom sem ga izval in mu naštel razloge kako vem, da je on BTDT in mu naštel značilnosti, ki jih je uporabil tudi kot BTDT in jih uporablja pod drugim vzdevkom in ni tipu preostalo nič drugega kot, da je priznal, da je on to. Škoda da nisi bral takrat, ker bi videl kako se potuhnjeno pritlehnež vedno skriva, bi ti napisal ime teme samo se ne spomnem več njenega imena. Lahko ti pa povem pod katerim vzdevkom zdaj najpogosteje piše. Kot Excell! Vem da je nek stari uporabnik imel ta vzdevek, a zdej ga ima BTDT. Malo ga opazuj pa mi čez čas povej če si v njegovem pisanju odkril BTDTjevsko filozofijo. Je pa res da kot Excell nikoli ne komentira političnih tem ker ve, da ga bi jaz takoj zagrabil in ga izpostavil in razkril. Malo spreminja načine pisanj, kot BTDT in Excel ni prepirljiv, pod nekaterimi vzdevki pa zelo. Aja, pa MOJA MISEL je tudi stalno prisotna na forumu, nikoli ni odšla. A ko jo opazim, raje ne dregam v to, da vem kdo je ona, ker si morda želi ostala anonimna pa četudi se gdaj krešejo najina mnenja.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close