Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek spolni odnosi med menstruacijo???

spolni odnosi med menstruacijo???

brisačo pod ritko? kva, kakšen sexs pa mata – malo sem pa malo tja – vse mlačno al kaj – da brisačka pod ritko zdrži – svašta

a si sploh prepričana, da sexata

ti pa če že sprašuješ, pol vsaj vse poste preber, potem pa izraži svoje mnenje

a maš tardečo, pa tip noče sexat al kaj, da si tolk zadrgnejena

nika, a ti pa kr brez brisače direkt na rjuho, pa na jogi? to je šele fajn.
ko maš menstruacijo, se poze mal spremenijo verjetno, a se ti ne zdi? verjetno vidva po celmu stanovanju seksata, pol pa pucaš za sabo…

NE DRAGA JANA, ampak, če se poze spremenijo , zakaj pa se, če ste take zagovornice in ne vem kakšno izkazovanje ljubezni in spoštovanja med m., zakaj pa takšne priprave, a mate lavorje z vodo pa krpo tut zraven al kaj;

a ste uprabnice samo misijonskega položaja in druzga ne znate;

jana če te ravno zanima, jst pa takrat ponavadi sexam v kadi ali pod tušem, al pa na tleh, alpa na nočni omarici, alpa na mizi, alpa v stoje vse paše veš – brez brisačk pod ritjo – jao
lp

pol pa čistiš za sabo tri ure.

ne, teb verjetno tip pust, da greš na kolena in drgneš, men pa moj ljubi iz spoštovanja in ljubezni do mene -ON prostovoljno vedno počisti sam,

sorry ula

copata

vau ulči, kratka postajaš, kratka,

a gledaš reklame

ne, sam tut mal bl pametne stvari 🙂

o prjatlca, a so te zdriblale a, kao že gre tist pregovor, za vsakega šiba raste;

lp

peace ulči

Mojemu tipu se res upira seks med menstruacijo, ampak ga razumem. To je kot nekaterim zenskam se upiram pogolniti spermo. Zato ga nism nikoli silila, da bi seksala, ko jo imam. Ce sm tako hudo potrebna, njemu pa ni do tega.. poskrbim sama zase 🙂 no big deal.

In nehajte se prepirati, no. 100 ljudi, 100 cudi.. Ce nekomu nekaj pase, se ne pomeni, da bo vsem…

Ne vem za kake ginekologe to gre, ampak noben ne odsvetuje odnosov med menstruacijo…razen oni ta stari..hahaha.
Ti dam čisto prav kar se tiče večje dovzetnosti za okužbe…ampak kakor pr kateri.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close