Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spodnje hlačke

Spodnje hlačke

Prodajajo v Emporiumu spodnje hlačke z nizkim pasom,take,ki se sedaj nosijo,hvala

To mi je pa danes rešilo življenje. Resno.

Veš,da nisem mogla ponoč spat,ker sem premišljevala a jih le prodajajo al ne

skiny ima tako kolekcijo

so pa kr precej drage ampak so kul

Vroče hlačke so. Če misliš bombažne, ja, imajo jih v emporiumu, sem si jih kupila tam. Stanejo 1400. Imajo jih tudi v New Yorkeru, tam sem kupila celo štiri pare, stanejo pa 1000 in nekaj. Ne vem točno.
Lp, ina.

ina.

kiss5, zdaj poleti se nosijo tangice kot spodnje perilo, ne pa vroče hlačke. Da pa si jih kupiš samo zaradi tega, ker se zdaj KAO nosijo!!!, pa je bedarija.

Lidija 27,

tangice so out, pa te hlačke, o katerih govori kiss5, so res bolj sexi

Se strinjam z ankico in kiss v Emporijumu jih imajo v TOP SHOPU in full so luškane:))

Jst vem da so tangice in 🙂

ja, dobesedno IN 🙂

Punce! Vesela novica.

Na ljubljanski tržnici imajo v akciji komplet petih spodnjih hlač za 1.200 SIT. So iz bombaža in podložene na ritki.

Prodajalec.

Ali si to ti tisti prodajalec zraven tistega prodajalca, ki prodaja kisle zeljnate glave :-)))) Katera pa še nosi danes take spodnje hlačke? Saj nismo na kmetih.

Pr nas dama nos gaspadarica spudnje gate ne pa une tange,
k ne pakrijejo čist nč.
Bambažne so nartabuli.

Zadnjič sem si spet kupila ene tange,čeprav sem rekla da ne bom več… k jih mam kupe… Raje pa sicer nosim boksarce, ker mi med vožnjo lezejo tange v…

ankica, potem pa vidiš žensko v belih hlačah ali krilu, pa tiste vroče hlačke. Bljek … očitno se nekatere ženske v špegl ne pogledajo, ampak samo sledijo tistemu, kar je trenutno IN !, zato ker firme nekak morajo prodati svoje izdelke, te pa je vsako 2 leti novo spodnjo perilo IN.

Meni so tudi vsec.
Sicer sem pa mnenja, da more bit spodnje perilo kvalitetno in raje placam malce vec….
V Emporiumu, Nami, newyorkerju…

Imajo jih v Emporiumu , cena je 2,100 približno, sem jih prejšnji teden kupila .

Lidija27, a taradi tega ker se tebi zdijo zenske v belih hlacah in z vrocimi hlackami bljak, bi morale vse nositi tangice, pa ceprav jih nimajo rade?
Vsak naj oblece kar hoce.. vazno, da je njemu kul. Njabolj neumno je to, da se obremenjujes s tem, kaj si drugi mislijo o tebi.

kar težko verjamem, kaj je prišlo ven na vprašanje o spodnjih hlačkah z nizkim pasom :))) kukr jaz vem gre za hlačke (tange ali kakršne kli druge), ki se končajo zelo nzko pod pasom oziroma zelo kmalu po gozdičku in tik nad ritko, da lahko čez oblečeš npr. kavbojke z nizkim pasom – da potem štrikci ne gledajo izpod kavbojk. če smo pa že pri hlačkah in če delajo toliko težav je pa rešitev preprosta: brez spodnjih hlačk ven, pa bo konec z ugibanji, kaj je in in kaj ni 🙂

pa lep dan punce

ja to je pa res higienični predlog

Jaz nikoli ne nosim spodnjega perila.. no, vcasih si dam moderc.. to je to.. In se nikoli ne obremenjujem: tangice, vrocka hlacke ali kaj drugega…

To si vroča noč in dan!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close