Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style spodnje hlacke

spodnje hlacke

Pozdravljene,

Ker nosim obleke samo za posebne priložnosti me zanima, kaksne spodnje hlacke se nosijo spodaj (tanga, navadne, boksarke…).

Hvala Za odgovor
Tinas

Tangice pašejo pod vsako obleko ob vsakem času.

v bistvu cist vseeno,glavno da se jih ne vidi.Odvisno je od materiala ter kroja obleke.Če imaš neko zelo oprijeto elastično obleko potem se vse vidi,tako da kupi posebno perilo ala seamless oz.nevidno ali pa magar take daljše hlače ki segajo do kolen.

Vsekakor tanga ali pa bokserice, če so narejene tako, da se ne vidi odebeljenih robov.

no, sharon ni imela niti tangic niti bokserc niti navadnih, pa so bli desci ful navdušeni :)))

Hvala za vse odgovore. Spodnje hlačke so bile najmanjši problem. Imela sem navadne triumphove, v barvi obleke. Najbolj sem bila jezna na prodajalko nogavic, ki mi je prodala prekratke najlonke, kljub zatrjevanju da mi bodo sigurno prav. Imam namreč dolge noge, obleka pa preklana in bi se plastični del najlonk videl. Groza. Bilo pa je 1 uro pred plesom. Dobro da sem imela še na zalogi čisto navadne.

TINAS

Kaksen plasticni del?

samostoječe najlonke

Aja 🙂
Sem se ze ustrasla, da so kaj novega izumli, in da nas hocejo cisto plastificirat.
A samostojece se na raznih plesih obnesejo? A ni malo nevarno, da bi zacele dol lezt, sploh ce se zacnes rahlo potit od plesa?

nič ne lezejo dol, sploh ne veš da jih imaš gor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close