sploh se ne splača it več na hrvaško na morje
nekak že slaba 2 meseca se menimo, da gremo na morje na hrvaško. pregledali smo že ne vem koliko ponudb, poslali že ne vem koliko povpraševanj, bili na veliko agencijah in prelistali vse kataloge. za hrvaško.
včeraj pa smo naleteli na katalog ponudb za tunizijo. in moram reči, da se mi zdi dopustovanje tam neizmerno bolj ugodno!za dobrih 350eurou polpenzijon, obe smeri letalo, v ceno pa je že všteta letalska taksa. odhod je iz brnika. neprimerno bolj ugodno kot pa apartma za 150eurou na dan na hrvaške, kje je še vsa hrana. kar ne morem verjeti. in ne gre za kak nateg, oglas je bil izdan s strani dokaj ugledne agencije. tudi ena znanka je bila preko njih enkrat že dol, v istem hotelu, in je rekla, da je bilo super. pokazala je tudi slike hotela, plaže.izgleda lepo.
primerjava…se je ne da narediti…hrvaška le ni tako ugodna.
to
zakaj pa bi s tem zanetila ogenj?podajam samo mojo ugotovitev, ki bo prišla mogoče zelo prav tudi komu drugemu z malo bolj plitvim žepom, ki pa želi kljub temu letos na dopust.
hm, tudi o bližini sem že razmišljala. a po drugi strani, če greš v tunizijo se pelješ do ljubljane, če greš na hrvaško pa parkrat dlje. kar se tiče kilometrinske bližine seveda.
to pa res ni težko, najti ponudbo za 150eurou na dan. poglej le npr baško, in to celo izven sezone…
Za apartma tako rekoč na obali na Pagu – nov, klima – plačam 60 EUR. So tudi cenejši.
Ja, tudi za 150 EUR se najde (pa precej več tudi), pa tudi Tunizija se najbrž najde za precej več, kot pišeš ti.
Enim pač paše z avtom na Hrvaško, drugim pa z letalom kam dlje. Vsak po svoje, ane? Ampak zato pisati, da se na Hrvaško ne splača več it, je pa spet samo ugotovitev polovice tukaj gor. Druga polovica pa vztraja na Hrvaški. Vedno je in vedno bo tako. Hvala bogu, da smo si različni.
pag je zagotovo cenejši, nižje ko greš ceneje je. odvisno je tudi od termina in števila oseb ki gre skupaj na dopust. mi za tako skupino ljudi kot nas je nismo našli nič manj kot 150/dan.
šecjen-zanimivo. smem vprašati kje si dopustovala? to je res malo denarja.
načeloma mi iščemo neko ugodno verjanto. če ima kdo kako telefonsko številko kakega hrvata, ki oddaja ugodno apartma, se pa priporočam. iščemo pa za 8 oseb.
ampak, če sešteješ aranžmaje v tuniziji za 8 oseb, tudi pride neka večja cifra kot 350, ne?
če vas 8 letuje za 350, znese 2800. recimo, da si poleg tega ne privoščite niti enega sladoleda in piva zunaj, pa je to končna cifra.
potem, če recimo za en teden najamete zgoraj omenjeni apartma na hrvaškem za 150 evrov. znese 1050 evrov. še kar nekaj rezerve za hrano ipd, ne (skoraj težko verjamem da v enem tednu pojeste za 1800 evrov, ok odštej od tega še keš za bencin)?
kot pravi ninan, primerjati je treba cene za site/podobne stvari, da je ocena realna.
če pa sešteješ za isto število oseb aranžmaje na hr, dobiš višjo cifro kot za tunizijo.
problem je tak apartma dobit. že za 6 oseb je 150 nekje kar realna cena. ampak mi itak še ne vemo koliko jih bo točno šlo itd. je velik dejavnikov, ne morem zdaj vsega napisat da boste zadovolni in razumel kake primerjave smo delali.
hotela sem le povedati, da…tujina kar malo vabi z bolj ugodnimi cenami…zaenkrat.
kake pa imaste drugače izkušnje z hrvati pri pogajanju za nižje cene? za apartmaje predvsem. ste se kaj izpogajali in za koliko?
Forum je zaprt za komentiranje.