Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spletni portali za samske in spoznavanje

Spletni portali za samske in spoznavanje

Saj si se že vsidrala. Ne zdaj vsega pokvarit :)[/quote]

Sem stručko za kvarjenje…vsega :-)))

Tole je meni pameten nasvet, če ga katera hoče upoštevat je pa druga zgodba :)

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

[/quote]

Ženske, ni vam lahko 🙂 Kar se prebije skozi vaša sita in rešeta je od samega rešetanja itak crknjeno 🙂

[/quote]

Ženske, ni vam lahko 🙂 Kar se prebije skozi vaša sita in rešeta je od samega rešetanja itak crknjeno :)[/quote]
Eh. Če seješ pesek, ta mala zrnca z lahkoto padejo skozi. Ker so primerna filtru. Se nič ne pritožujejo. 🙂
Problem je le, če imaš sito za pesek, seješ pa orehe. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ženske, ni vam lahko 🙂 Kar se prebije skozi vaša sita in rešeta je od samega rešetanja itak crknjeno :)[/quote]
Eh. Če seješ pesek, ta mala zrnca z lahkoto padejo skozi. Ker so primerna filtru. Se nič ne pritožujejo. 🙂
Problem je le, če imaš sito za pesek, seješ pa orehe. :))[/quote]

Ma kakšen pesek.. takole “sa strane” ko opazujem ta ženska “sita” so mi bolj podobna sitom za moko ali še bolje filtrom nano delcev..

Ja, nekatera so prej imela bolj groba sita in je padlo skozi preveč “dreka”, zdaj so ga pa, logično zmanjšale, lahko bi rekel, skoraj zaprle. Ob pravem času bodo že zamenjale filtre. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Slabo se spoznaš na ženske.
Pleše me sploh ne motijo. Če njega moji sivčki ne motijo, zakaj bi mene njegova pleša?
Glede na to, da sem že kar nekaj časa na svetu pa me ne obletavajo bogataši, res bolj težko povem kako to zgleda, če zavrneš bogataša :). Ne bi vedela, da bi se kar ponujali okrog.
Kdor ne pije alkohola naj bi bil čuden? Se hecaš? To je idealno. Ni pa nič narobe, če spije tu in tam kako pivo ali vinol
Športaši so itak super.
Kar se mene tiče mora imeti vsaj poklicno šolo. Ne moti me pa, če ima doktorat. Ženske nimamo nič proti, če ima moški nižjo izobrazbo.

Vedno ista pesem. Če ženska išče moškega, jo takoj obsodite, da je preveč izbirčna.
Zakaj imam občutek, da to pisarijo moški, ki jih nobena ne mara?
Iz svojih izkušenj vem, da se na tak način pritožuejo predvsem moški, ki kar doma ždijo pa ves denar zapravijo v gostilni. Potem se pa zgražajo, da so ženske izbirčne, ker jih nočejo.

Vsaka pametna ženska ima kriterije. Pa brez skrbi, ne ubadamo se s plešami. To, če mislite, da je vaša pleša razlgo, da ste samski, se hudo motite.

Pri pogojih je ZELO pomembno ali se uporablja OR ali AND. Sita in rešeta in njihova gostota sploh ni pomembna, če znaš uporabljat to dvoje dobiš želen rezultat. Rezultat je pa tudi lahko 0. Kar je lahko tudi pravilno. Le vedet moraš kaj iščeš. In v tem je poanta. Sicer pa to ni moj problem, samo debatiram in podam svoje mnenje. Če kdo ne ve kaj išče in potem z rezultatom iskanja ni zadovoljen.. lahko se samo nasmejem 🙂

Problem je le, če imaš sito za pesek, seješ pa orehe. :))[/quote]

Ma kakšen pesek.. takole “sa strane” ko opazujem ta ženska “sita” so mi bolj podobna sitom za moko ali še bolje filtrom nano delcev..[/quote]
Je pa res, da če si oreh, ki je prej gladko padel skozi, se ti zdaj ob menjavi filtra zdi sito podobno tistemu za moko. Ampak, ni vedno problem v situ. 😉

enTip, ti že veš, kako je s temi siti, kajne? Si že našel…večkrat :-))))

OK, zdaj pa resno. Moja prijateljica je spoznala svojega princa brez belega konja na Badooju. Skupaj sta zdaj dve leti in pol, pripravljata se za poroko, tudi naslednik se načrtuje v naslednjem letu. Je pa imela kar nekaj nespodobnih povabil, ampak počasi se je skozi kupe lažnih princev in konjev prebila do pravega princa. Potrebno je vztrajati in si vzeti čas, še posebej za prva srečanja, tisti, ki je resen bo že počakal malo dlje…

Poet, hvala za konkreten odgovor.

Lahko pa bi ti prišepnil še za en srečen primer, ampak samo na ZS.:)

Tudi jaz vem za dva zelo podobna primera, kot jih omenja Poet, tako da daleč od tega, da bi bilo za obupat. 🙂

Ma kakšen pesek.. takole “sa strane” ko opazujem ta ženska “sita” so mi bolj podobna sitom za moko ali še bolje filtrom nano delcev..[/quote]
Je pa res, da če si oreh, ki je prej gladko padel skozi, se ti zdaj ob menjavi filtra zdi sito podobno tistemu za moko. Ampak, ni vedno problem v situ. ;)[/quote]

Morda.. ampak da se ne boš tako zadovoljno smehljal naj te opomnim, da je treba vedet kje je potrebno kakšno sito uporabiti oz kam pogledat za rezultatom.
Mogoče je tisto kar je ostalo na situ ravno to kar iščemo in ne kar pade skozi 🙂
Tako da ni nujno če si prišel skozi sito, da si bil iskan… malo pomisli preden se samozadovoljno smehljaš…
Pa morda si spregledal… nimam problemov s tem, samo debatiram “sa strane” 🙂

Čeprav tvoje vprašanje ni kaj prida “konkretno” si dobila “konkreten odgovor” 🙂

A ni logično, da se na portalih za zmenke zbere vse kar leze in gre in si potem vsak izbere kar želi?
In če imaš nekoliko višja merila rabiš tudi nekaj več časa, da iz množice slame izluščiš še kakšno “uporabno seme”?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Marko je petro tam našo pa svojo bivšo ki sta njegovi edini 2 ki jih je kdajkoli zapecal… preko neta, pa še to samo zato ker sta bli obupani….

1 se je že naveličala ga prenašat druga se ga bo čez nekaj let 😀

na portalih lahko iščeš avanture ne pa partnerstva…. to iščejo samo sramežljivci in asocialni, ter obupanke z kratko biološko urico!

Dajte se kar na bolho da se prodate v partnerstvo za najbolšo ponudbo bo hitreje obupančki 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Marko je petro tam našo pa svojo bivšo ki sta njegovi edini 2 ki jih je kdajkoli zapecal… preko neta, pa še to samo zato ker sta bli obupani….

1 se je že naveličala ga prenašat druga se ga bo čez nekaj let 😀

na portalih lahko iščeš avanture ne pa partnerstva…. to iščejo samo sramežljivci in asocialni, ter obupanke z kratko biološko urico!

Dajte se kar na bolho da se prodate v partnerstvo za najbolšo ponudbo bo hitreje obupančki :D[/quote]Spet si svoje misli za dejstva napravil in obsodil ljudi na namišljeni osnovi… 🙁
Če nisi imel nič druga za povedat ti tut to ne bi bilo treba.

Ja če so po dveh letih ali še prej že poročeni in pred tretjim letom poznanstva že starši, potem morajo imet že veliko domišljije, kaj bi še delali, česar še niso, po desetih letih. 🙂 V bistvu pa lahko tudi razumem, da se nekaterim “mudi” ustvarjat družino in da so tiste zveze, ki se recimo začnejo po tridesetem, zelo hitro zapečatene in podkrepljene tudi z naraščajem. Ne vem pa če je to za vse pravi način oziroma če partnerja sploh poznajo dovolj dobro preden sprejemajo tako pomembne življenjske odločitve. Moja najbolj ekspresna znanka je bila recimo noseča že po 6 mesecih “internetnega poznanstva” in zaenkrat je po treh letih še v tej zvezi in 2 leti srečno poročena. Se mi pa včasih pri takšnih zdi, da hočejo na silo in na hitro ustvarit nekaj, da ne bodo “zaostajali” za frendi. Ali pa so si tega tako želeli, da so vse skupaj preveč idealizirali in se potem kar s prvim še kar primernim podali v to. In normalno da se jim po dolgih letih praznine kar naenkrat na polno začne dogajat; pa zmenki gor pa dol, pa neko romantiko se špilajo, potem poroka, pa otrok, pa saj to je čudež ljubezni in narave. Ko otrok postane malce večji in ni več samo ena kjut igrača, se pa začne resnično življenje. Zaljubljenost tudi vmes mine, v tem obdobju pa marsikdo šele dobro spozna partnerja. In vsi nad temi spoznnaji niso najbolj navdušeni.

Pozabila napisat, da ne iščem takih portalov. Sem že bolj v zrelih letih. Naraščaj me ne zanima več.

Kar pogumno v akcijo, počasi, trezno, previdno in hkrati optimistično!
Ljudje vse prevečkrat pričakujemo preveč v kratkem času in premalo na dolgi rok…

To je čista resnica… zato pa pravim na netu iščejo partnerstva v 90% asocialni, slabi tipi ki so morda dobre dušice ampak v reali nimajo šans ker so pičkice, in pa ženske ki jim tiki taka biološka urica na polno… potem se najdeta 2 taka…. 1 dobi svojega froca drugi pa seks vsake 7-14 dni 1x in sta oba ful hepi ene 4-10 let

pol pa vdarijo teme po MoNu in med prijatlcami! isti tip dobi malo samozavesti in se slini okrog ali pa še to ne… babe pa začnejo varat s šarmerji

seveda to ni vse vedno tak ampak kar nekajkrat pa!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sedaj mi je jasno zakaj je tolk neresnih tipov na teh portalih… Če je definicija neresnega tipa, da mu po šestih mesecih ni do oplojevanja in spizdi… 🙂

Je pa res, da če si oreh, ki je prej gladko padel skozi, se ti zdaj ob menjavi filtra zdi sito podobno tistemu za moko. Ampak, ni vedno problem v situ. ;)[/quote]

Morda.. ampak da se ne boš tako zadovoljno smehljal naj te opomnim, da je treba vedet kje je potrebno kakšno sito uporabiti oz kam pogledat za rezultatom.
Mogoče je tisto kar je ostalo na situ ravno to kar iščemo in ne kar pade skozi 🙂
Tako da ni nujno če si prišel skozi sito, da si bil iskan… malo pomisli preden se samozadovoljno smehljaš…
Pa morda si spregledal… nimam problemov s tem, samo debatiram “sa strane” :)[/quote]
Se strinjam s tem, kar si napisal. Še vedno pa se bom smehljal. Že imam svoje razloge. :)) Saj ni letelo na tebe direktno, ker te ne poznam. Vsak se naj sam poišče, kje je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close