Najdi forum

Spletne kamere

Iščem spletno kamero za klepetanje preko Skype in msn. Ko gledam druge, ki že imajo te kamere, vidim veliko razliko v kvaliteti slike in ta kvaliteta ni vedno sorazmerna s ceno kamere.

Kaj naj nabavim, da bo VGA slika še kar ostra, AF ali celo fd tudi prav pride. V SWP hvalijo Genius iSlim 1300 AF, pa je v slo ne najdem, in zanimivo, dobi se v Srbiji za 3.700 dinara.

Koliko na kvaliteto slike in fps vpliva kvaliteta kamere, ali je to bolj odvisno od širine prenosa neta. Meni je amis nameril realno hitrost 7 Mbps.

V reviji hvalijo HD kamere, koliko je to sploh smiselno glede na omejene širine neta?

Ni kaj, naredi kot jaz, v nekaterih trgovinah, npr. bigBang, ti omogočijo izposojo, pa boš sam presodil razliko. Razlike so, kot si sam ugotovil, velike.
Pa ne samo v kvaliteti slike, tudi v samodejnemu prilagajanju, …

torej sprobaj.
Jaz imam Logitechov QuickCam, ker se na eni za 20 EUr zaradi svetlega ozadja sploh nisem videl, QuickCam pa je odlično prilagodil osvetljenost čez dan in nato zvečer.

V SWP je opisana QuickCam Pro – For Notebooks za 94 € in jo precej hvalijo, si mislil to?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close